Aký štýl zábavky popri škole?
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ako vsetci radia tak najlepsie sport, lebo robis nieco pre zdravie... osobne by som sa priklanal k posilke, ak si tam nikdy nebol tak to aspon skus... jednak sa ti upravi postava, budes so sebou spokojny a budes sa dobre citit ak budes na sebe skutocne makat... viem o com hovorim, mal som vela volneho casu, uz to bude rok co makam v posilke a musim povedat ze je to uzasny pocit. navyse stretnes novych ludi naviazes kontakty atd atd
hmm a ako druhu alternativu nieco kreativne: kresli, hraj, fot, vytvaraj 
-
Yos
Professional
ked som stym zacinal hovoril som si, ze do toho moc nebudem investovat, ze to zostane len pri "hobby". Nakoniec som do toho dal cez 30tis slovenskych korun. Takze by sa dalo povedat, ze tie pociatocne naklady casom vzrastuStoporko napísal:aktivita - airsoft. Síce vyššie počiatočné náklady (cca 100-150e), ale potom už len sem tam 11e na pytel gulí. Toto sú náklady na free soft, my militaristi to máme trošku drahšie
Nuz ja som podobnu ciastku vydrbal za zbierku lietadiel samozrejme vratane vsetkeho prislusenstva a podobne. Nie ze by som lutoval, ale vratit sa do veku 12 rokov, tak sa dam radsej na behanie
namiesto pohybu som kopu casu v detstve/mladosti prefetoval vypary z farieb.
A to je moj pribeh, tu som
(som si tak pozrel to video a som sa zamyslel kolko mi kazdy jeden model zabral casu, tak sa mi z toho jezia chlpy na zadku)
//sak dajte ponuky
A to je moj pribeh, tu som
(som si tak pozrel to video a som sa zamyslel kolko mi kazdy jeden model zabral casu, tak sa mi z toho jezia chlpy na zadku)
//sak dajte ponuky
-
MisguidedAngel
Star
Re: Aký štýl zábavky popri škole?
michau jak casto utieras prach a jak dlho ti to trva? 
Trva to tak dve-tri hodiny a utieram ho zasadne cez skuskove.MisguidedAngel napísal:michau jak casto utieras prach a jak dlho ti to trva?
-
mr_margera
Medium Professional
Nečítal som celú tému, takže sorry, ak už niekto spomínal, ale ja odporúčam fingerboard. Je to fajn vecička, stojí to cca 10-15€ a možeš sa baviť koľko chceš. Ja som začal na strednej keď som mal 15 rokov, teda hrám sa už 6-7 rokov... Okrem toho fingerboardu nepotrebuješ nič, na začiatok ti stačí rovná plocha stola. Mám doma aj všelijaké hand-made prekážky, raily a bengy, teraz sa už nejazdím často, hoci finger je stále na poličke, keď mám 10 minút čas, rád si skočím. 
- Prílohy
-
- fingerboard_.jpg (9.23 KiB) 876 zobrazení
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
brigaduj, jeste vydelas 
presne toto poznaaammi-chau napísal: Trva to tak dve-tri hodiny a utieram ho zasadne cez skuskove.
add:// Posilka 4x week, Shakers 2x week - clovek je potom dostatocne vytazeny
Nečítal som celú diskusiu, ale čo takto nejaký hudobný nástroj?