globaldomainsnet.com
globaldomainsnet.com
Máte nejaké skúsenosti s touto firmou poskytujúcou webhosting a registrovanie domén ?
.EU doménu majú iba za 3.49 €
a Neobmedzený Webhosting iba za 48€/ročne
Čo si o tom myslíte ?
http://www.globaldomainsnet.com/
Čo si o tom myslíte ?
-
globalbusiness
Novice
Re: globaldomainsnet.com
Zaregistrovali sme cez nich viacero domén a nemali sme s nimi žiadne problémy. Je to seriózna firma. Cenu 3.49 za doménu .EU mali na akciu iba do konca roka 2009. Aj po akcii však majú dobré ceny.jukel napísal:Máte nejaké skúsenosti s touto firmou poskytujúcou webhosting a registrovanie domén ?
Čo si o tom myslíte ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
úplne naivná reklama, registrovať sa aby si pochválil vlastný webShepDog napísal:ja by som mu neveril je to jeho prvy prispevok a + jeho nick globalbusiness
Takáto reklama je skôr kontraproduktívna. Keby som mal záujem, po takýchto "trikoch" ho strácam. Radšej si kúpim niečo čo netreba nasilu reklamovať
-
globalbusiness
Novice
Toto nie je reklama. Nemáme za potreby si tu robiť reklamu. Je to iba reakcia na príspevok. Je neseriózne niekoho očierňovať alebo osočovať bezdôvodne. Nepotrebujeme sa skrývať za nejaké iné mená. Zaregistrovali sme sa tu preto, aby sme reagovali na Vaše príspevky, nie aby sme zavádzali. Čo sa týka registrácie domén, tak skutočne ich mám registrované.audiotrack napísal:úplne naivná reklama, registrovať sa aby si pochválil vlastný webaspoň ten nick si mohol menej nápadný vymyslieť, a ako vravíš - dnes registrovaný a prvý príspevok pochvala
Takáto reklama je skôr kontraproduktívna. Keby som mal záujem, po takýchto "trikoch" ho strácam. Radšej si kúpim niečo čo netreba nasilu reklamovať
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 7:04 )
PrivacyProtect.org nebol zaplateny, ten je totiz zdarma uz pri kúpe doménu, ďalší príklad toho, že tieto tvrdenia nie sú pravdivé. Akékoľvek informácie sú prístupné, kontaktné informácie, emaily, firma. Môžete kašľať na stránku, nikto Vás nenúti využívať ich služby, nie je však slušné osočovať niekoho bez dôvodu.ShepDog napísal:a este ktomu maju zaplateny PrivacyProtect.org cize info o domene nulove ...
i ked maju aj nska ale ... aj tak by som na nich kaslal
-
globalbusiness
Novice
U väčšiny registrátorov sa musí priplatiť. Toto je však extra služba za ktorú sa tu neplatí. My ponúkame niečo extra za čo inde musíte platiť. Konkurencia je pre zákazníka prínosom, pretože núti ostatných zlepšovať služby a znižovať ceny. Prečo by ste mali niekde za niečo platiť, ak si to inde môžete kúpiť lacnejšie. To čo ponúkame na našej webovej stránke, za tým si stojíme. V prípade, že zákazník nie je spokojný so službami (napr. webhosting) dávame možnosť vrátenia peňazí do 30 dní. Kto takúto službu ponúka na Slovensku?ShepDog napísal:no pokial viem tak sa musi priplatit ..
globalbusiness: Zaregistrovali sme cez nich viacero domén a nemali sme s nimi žiadne problémy. Je to seriózna firma.
Už aj samotné tieto príspevky sú divné. Raz je ten, kto u nich využíva služby. Raz je ten, kto tie služby ponúkaglobalbusiness: Toto nie je reklama. Nemáme za potreby si tu robiť reklamu. Je to iba reakcia na príspevok. Je neseriózne niekoho očierňovať alebo osočovať bezdôvodne. Nepotrebujeme sa skrývať za nejaké iné mená. Zaregistrovali sme sa tu preto, aby sme reagovali na Vaše príspevky, nie aby sme zavádzali. Čo sa týka registrácie domén, tak skutočne ich mám registrované.