globaldomainsnet.com

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
jukel
Professional
Professional

globaldomainsnet.com

Príspevok od používateľa jukel »

Máte nejaké skúsenosti s touto firmou poskytujúcou webhosting a registrovanie domén ?

.EU doménu majú iba za 3.49 €
a Neobmedzený Webhosting iba za 48€/ročne

Čo si o tom myslíte ?

http://www.globaldomainsnet.com/
DomCZo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DomCZo »

Stranka vyzera divne, nedovercivo. Na firemnej stranke hentake reklamy ako tam maju sa nedavaju. Sidlo firmy New Jersey... Cize hosting by som si od nich nekupoval, nikdy.
globalbusiness
Novice
Novice

Re: globaldomainsnet.com

Príspevok od používateľa globalbusiness »

jukel napísal:Máte nejaké skúsenosti s touto firmou poskytujúcou webhosting a registrovanie domén ?

.EU doménu majú iba za 3.49 €
a Neobmedzený Webhosting iba za 48€/ročne

Čo si o tom myslíte ?

http://www.globaldomainsnet.com/
Zaregistrovali sme cez nich viacero domén a nemali sme s nimi žiadne problémy. Je to seriózna firma. Cenu 3.49 za doménu .EU mali na akciu iba do konca roka 2009. Aj po akcii však majú dobré ceny. :D
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ja by som mu neveril je to jeho prvy prispevok a + jeho nick globalbusiness
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ShepDog napísal:ja by som mu neveril je to jeho prvy prispevok a + jeho nick globalbusiness
úplne naivná reklama, registrovať sa aby si pochválil vlastný web :D aspoň ten nick si mohol menej nápadný vymyslieť, a ako vravíš - dnes registrovaný a prvý príspevok pochvala :D
Takáto reklama je skôr kontraproduktívna. Keby som mal záujem, po takýchto "trikoch" ho strácam. Radšej si kúpim niečo čo netreba nasilu reklamovať
Ovecka
Darca
Darca

a este ktomu maju zaplateny PrivacyProtect.org cize info o domene nulove ...
i ked maju aj nska ale ... aj tak by som na nich kaslal
globalbusiness
Novice
Novice

audiotrack napísal:úplne naivná reklama, registrovať sa aby si pochválil vlastný web :D aspoň ten nick si mohol menej nápadný vymyslieť, a ako vravíš - dnes registrovaný a prvý príspevok pochvala :D
Takáto reklama je skôr kontraproduktívna. Keby som mal záujem, po takýchto "trikoch" ho strácam. Radšej si kúpim niečo čo netreba nasilu reklamovať
Toto nie je reklama. Nemáme za potreby si tu robiť reklamu. Je to iba reakcia na príspevok. Je neseriózne niekoho očierňovať alebo osočovať bezdôvodne. Nepotrebujeme sa skrývať za nejaké iné mená. Zaregistrovali sme sa tu preto, aby sme reagovali na Vaše príspevky, nie aby sme zavádzali. Čo sa týka registrácie domén, tak skutočne ich mám registrované.

//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 7:04 )
ShepDog napísal:a este ktomu maju zaplateny PrivacyProtect.org cize info o domene nulove ...
i ked maju aj nska ale ... aj tak by som na nich kaslal
PrivacyProtect.org nebol zaplateny, ten je totiz zdarma uz pri kúpe doménu, ďalší príklad toho, že tieto tvrdenia nie sú pravdivé. Akékoľvek informácie sú prístupné, kontaktné informácie, emaily, firma. Môžete kašľať na stránku, nikto Vás nenúti využívať ich služby, nie je však slušné osočovať niekoho bez dôvodu.
Ovecka
Darca
Darca

no pokial viem tak sa musi priplatit ..
globalbusiness
Novice
Novice

ShepDog napísal:no pokial viem tak sa musi priplatit ..
U väčšiny registrátorov sa musí priplatiť. Toto je však extra služba za ktorú sa tu neplatí. My ponúkame niečo extra za čo inde musíte platiť. Konkurencia je pre zákazníka prínosom, pretože núti ostatných zlepšovať služby a znižovať ceny. Prečo by ste mali niekde za niečo platiť, ak si to inde môžete kúpiť lacnejšie. To čo ponúkame na našej webovej stránke, za tým si stojíme. V prípade, že zákazník nie je spokojný so službami (napr. webhosting) dávame možnosť vrátenia peňazí do 30 dní. Kto takúto službu ponúka na Slovensku?
DomCZo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DomCZo »

globalbusiness: Zaregistrovali sme cez nich viacero domén a nemali sme s nimi žiadne problémy. Je to seriózna firma.
globalbusiness: Toto nie je reklama. Nemáme za potreby si tu robiť reklamu. Je to iba reakcia na príspevok. Je neseriózne niekoho očierňovať alebo osočovať bezdôvodne. Nepotrebujeme sa skrývať za nejaké iné mená. Zaregistrovali sme sa tu preto, aby sme reagovali na Vaše príspevky, nie aby sme zavádzali. Čo sa týka registrácie domén, tak skutočne ich mám registrované.
Už aj samotné tieto príspevky sú divné. Raz je ten, kto u nich využíva služby. Raz je ten, kto tie služby ponúka :) Ja nehovorím nič proti tomuto hostingu, len radšej pošlem o 10% viac niekde inde (neviem aké sú ceny), ako 100% tam, kde sa mi nevrátia.
Napísať odpoveď