Zrušiť STV?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ked hovorime o technike v budovach STV je zastarala a 90% relacii ktore toci STV sa toci v externych modernejsich studiach za ktore sa plati...

Moje riesenie. Zrusit STV 1 Ponechat Jeden okruh + sport, predat budovu ked bude hospodarsky rast, presunut sa do mensej budovy, techniku popredat darovat skolam filmarskym kedze sa vsetko toci v externych studiach najat skusenych manazerov z ceska popripade ludi typu rybnicek a mozme sa bavit o verejnopravnosti az ptom
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

rozdiel medzi CT a STV je neporovnatelny, to je fakt...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

vy chcete zrušiť Filckovi jeho one man show? :smt044 wake up...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mateq: V pripade Trojky sa platia ale velke peniaze za licencie na vysielanie prenosov. No ale od septembra tam nebude NHL magazin, KHL, nejake futbalove ligy..., takze sa mozeme tesit na reprizy OH a MS.
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

Veď len pozrite:

06:55
Zvedavý George
07:20
Zvedavý George
07:40
Pettson a Findus: Pettsonov sľub
09:05
Čaro múdrosti a lásky
10:10
Emma
12:05
Bakalári
13:10
Tajomstvo mojej kuchyne
13:55
Deti mojej sestry v Egypte
15:20
Divoký anjel
16:00
Správy STV o 16:00
16:10
Počasie
16:15
Sila lásky III.
17:05
Sila lásky III.
17:55
Alžbetin dvor
19:18
Domáci majstri
19:20
Večerníček
19:30
Správy STV
19:55
Góly body sekundy
20:05
Počasie
20:15
Helena Trójska
21:45
Helena Trójska
23:15
Veľká oprava
01:05
Správy STV
01:30
Góly body sekundy
01:40
Cigánsky ohe
02:40
Sila lásky III.
03:35
Sila lásky III.
04:25
Divoký anjel
05:20
Dido

Dobre že nedávajú Chaplina :D
Boli niekedy dobrí, to sa musí nechať, ale pomaly a iste končia...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Horsie, ze Markiza alebo Jojka je na tom snad rovnako. Tiez nic neponukaju ale kedze existuju, tak to ludia pozeraju.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Doma STV 1,2,3 nepozeráme vôbec. Jedine vtedy ak je na STV2 nejaký dokumentárny film ale samozrejme od ČT2 :? . Ja by som najradšej zrušil tú telku lebo osobne si myslím ,že daňových poplatníkov stojí veľa + platia sa koncesionárske poplatky za nič. Tak napríklad neviem či to bol minulý silvester 2008/2009 :oops: , ale viem ,že keď som zapol TV tak na ČT bol odpočet do polnoci a potom slávnostný príhovor prezidenta a na našej dokonalej STVčke bolo ako náš pán prezident jazdí rely :shock: :twisted: . A čo sa týka ostatných slovenských programov tie by mohli zrušiť tiež. Nebyť ČT a ostatných zahraničných TV tak by sme mohli rovno vypnúť TV navždy.

Stoporko napísal:vy chcete zrušiť Filckovi jeho one man show? :smt044 wake up...
:smt048
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Indigo napísal:Horsie, ze Markiza alebo Jojka je na tom snad rovnako. Tiez nic neponukaju ale kedze existuju, tak to ludia pozeraju.
Nesúhlasím. Markíza a Joj aspoň majú vlastnú tvorbu. Nevyjadrujem sa ku kvalite, ale majú vlastné seriály. Nejaký ten denný seriál, kriminálky atď. Joj má Keby bolo keby, opäť zámerne nehodnotím aby som nezvrhával debatu týmto smerom, ale vďaka sponzorom je to vysokorozpočtový seriál a je len krok k tomu, kedy JOJ vyrobí nejaký Slovenský film na poriadnom scenári, čo je defakto úlohou verejnoprávnej TV ale tá je niekde zahrabaná.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Mna udivuje, ze existuje STV 3 a aj fakt, ze nie kazdy ju moze prijmat, aj ked plati rovnake koncesionarske poplatky, ako ostatni ;)
Inak je STV fajn, urcite lepsie ako Markiza ;) Co trocha pokulhava je vyroba filmov / serialov...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

kj37 napísal:Mna udivuje, ze existuje STV 3 a aj fakt, ze nie kazdy ju moze prijmat, aj ked plati rovnake koncesionarske poplatky, ako ostatni ;)
Inak je STV fajn, urcite lepsie ako Markiza ;) Co trocha pokulhava je vyroba filmov / serialov...
Co je na STV lepsie ako na markize? To ze na nu platis svoje koncesie a nemas z toho nic? Alebo to ze program neije ziadny a doplacas kazdy rok z tvojich dani na chod STV?
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jeremy napísal:Co je na STV lepsie ako na markize? To ze na nu platis svoje koncesie a nemas z toho nic? Alebo to ze program neije ziadny a doplacas kazdy rok z tvojich dani na chod STV?
To je vec nazoru ;) Ale urcite si myslim, ze by si ludia mali vybrat, ci budu platit koncesie a budu prijmat STV, alebo nie ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Indigo & Mateq: Ide o to, ze STV ma zo zakona dane, ze co musia vysielat, kolko precentny minimalny podiel vysielania musi splnat napriklad program pre deti, vzdelavanie, sport, kultura, spravodajstvo..., takze v tomto smere musi STV robit dost vela aj vlastnych programov. STV zije z koncesionarskych poplatkov a penazi zo statneho rozpoctu, pricom sukromne televizie ziju z reklamy. A pokial pride sponzor na nejaky serial, tak preco nie, prakticky dokazu vlastnu tvorbu, trebars nejaky serial natocit za podstatne nizsie peniaze. To iste aj sportove prenosy, ak uz dava napriklad JOJka ci Markiza raz za cas sportovy prenos a pred, pocas a aj po prenose sa zobrazi logo sponzora a partnera, tak nemozes vediet, ci cely ten prenos nebol zaplateny tymto sponzorom. STV ma isty limit, tusim 8 minut reklamy za hodinu, to je maximum co mozu dat. Markiza si dovoli dat 5 minut reklamy pred 45 minutovou castou nejakeho serialu, 3 minuty v polovici serialu a este dalsich 5 minut po reklame, ziadny problem.

kj37: Ako chces ale ovplyvnit, ze nebudes platit koncesionarske poplatky a nebudes teda moct prijmat ani STV??? Jedine by to slo v tom pripade, ak by sa to sirilo satelitom a bolo by nutne mat nejaku dekodovaciu kartu, nie??? Alebo ta napada aj iny sposob???
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hojko: myslim, ze to neni moj problem, ako to riesit, to necham na STV ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

kj37: Ja si zase myslim, ze ak clovek niekto nieco navrhne, tak by mal mat k tomu pripravene aj riesenie, v opacnom pripade ide len o zbytocne taranie. A navyse si myslim, ze to co si opisal je len tazko riesitelne.
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Podľa mňa by sa mala verejno právna televízia STV zrušiť..
Už len kvôli tomu že tam nič nové okrem televíznych správ,počasia a toho MiniTalentu nič zaujímavé nedávajú.Lenže mňa osobne by zaujímalo čo sa stane stými dotáciami na vysielanie STV.A naozaj dajte si ruku na srdce ...kedy ste na STV1 alebo na STV2 pozerali nejaký dokumentárny film pre mladých..:) na to mám Discovery,History,Animal Planet atd...Toď vše moj názor..Si pamatám na tie časy keď som čakal každý utorok na SOS..teraz tam už fakt všetko iba reprízujú...reprízujú...reprízujú..Viem si predstaviť také že STV 18+ to by stúpla rapídne sledovanosť..ale to som mimo :))
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

cZaR: Predsa STV ma stanovene, kolko programu pre deti ci dokumentarneho programu musia odvysielat. Takze dokumenty pre mladych tam mozno ani nie su, idu tam bud rozpravky, sutaze alebo co... BTW co na Discovery je takeho, ktore moznost oznacit ako dokument pre mladych???
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Jak se to dělá
Jak to dělají?
síce sa tieto dve nasledujúce Bořiči mýtů,Brainiac niesu tak dokumentárne a a náučné ako dve predtým ale pobavia :) hlavne mladších divákov :)
Napísať odpoveď