Tak taketo nazory mi pridu totalne "naivne" a "hlupe" a co ked Rytmus povie??? Rytmus povedal ze chce robit hudbu len pre hiphopove hlavy a teraz robi po*ebany pop pre hocikoho kto mu kupi album aby mal na novu sustacku Gucci... Rytmusove slova, vety, frazy, vyjadrenia stratili akukolvek serioznost kedze si uz asi 5 krat nasal do huby a nemieni s tym prestavat. Mal som niektore tracky od neho a respektoval som ho za prinos do HH a ine veci, za niektore nahravky ale ked si 30 rocny clovek este stale dokaze srat do huby ako 12 rocny chlapec a ani sa za to nehanbi, kazde 2 roky hlasa nieco uplne ine a este ludia mu to zeru, tak toto sa neda uz prehliadat...Clean_Up napísal:...Rytmus nieje to čo býval, slabé, tuctové, starne...
Chlapi berte to tak, že Rytmus skutočne už nemá 20 a skladby typu Moja štvrť, Ivan T. z Prešova, Temeraf atď. sú dávno preč. Je iná doba, veci sa posunuli inam, určite má aj iné zaujmi, ináč sa už díva na svet, ako keď mal 20.
Tým, že tomu albumu nebudú (niektorí) poslucháči rozumieť, myslel to, že kto je zvyknutý na skladby ktoré som uviedol vyššie, tak sa mu budú zdať skladby na KRAL-ovi, divné, slabé, tuctové, o ničom.
Hip-Hop - všeobecne
Kvalitativne sa ale nikam neposuva imho, max tak dozadu.Clean_Up napísal:žeby? > Si si myslel, že bude robiť navždy len rovnaké hudby? Že ostatne na jednom bode a nebude sa nikam ďalej posúvať?
Ved ok nech sa posuva ale nie smerom doleClean_Up napísal:žeby? > Si si myslel, že bude robiť navždy len rovnaké hudby? Že ostatne na jednom bode a nebude sa nikam ďalej posúvať?
Ale aby som bol uprimny od jedneho rozhovoru co som s nim cital uz ho mam v riti a nezaujima ma ani ked sa vrati naspet k rapu, alebo k undergroundu, ajtak mu uz neverim ani slovo.
Re: Hip-Hop - všeobecne
Kód: Vybrať všetko
http://www.90bpm.sk/news/7567/22/Re: Hip-Hop - všeobecne
hanbil by som sa zato ze ho pocuvam
Produkcie ti dodal aj Tomi Popovič, ktorý vydal svoj vlastný album v Spojených štátoch a Japonsku. Zmluvu mu svojho času ponúkal dokonca samotný Babyface, no tú odmietol. Spolupracoval s Oliviou, ktorá bola kedysi v G-Unit, ale aj s Backstreet Boys a u nás okrem teba napríklad s Anitou Soul. Čím ťa oslovila jeho tvorba, že si na neho stavil?
Čím ma oslovila? Vieš čo, prije*** otázku som nepočul. Nechce sa mi ani odpovedať na toto. Oslovil ma tým, že má veľké cecky.
fail, Rytmusz bije male deti po koncertoch xD http://vas.cas.sk/clanok/1525/brutalne- ... tvare.html
drsnost vsak ? zacat si do maldsieho ? ano uznavajme ho 
A čo ste čakali? Konečne ukázal svoje husté reči aj navonok, len škoda, že na detoch.
Len decká ho držia pri živote. 
Ten rozhovor je debilny, tam sa teda neukazal v dobrom svetle, ale na tom, ze dal 2 bomby pubertakovi ktory ho verejne urazal nevidim nic zle. Skoro vsetky dnesne deti si myslia ze si mozu dovolovat a nikto im nemoze ublizit.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prečo názov toho článku znie: Brutálne VIDEO: Rytmus naložil fanúšikovi päsťovku do tváre!
Správne to malo byt: Brutálne VIDEO: Rytmus naložil fanúšikovi päsťovku do tváre, ktorý ho verejne urážal!
Novinári si to zasa napísali, tak ako im to vyhovovalo a spravili z neho brutálneho násilníka, ktorý bezdôvodne rozdáva päsťovky deťom.
Správne to malo byt: Brutálne VIDEO: Rytmus naložil fanúšikovi päsťovku do tváre, ktorý ho verejne urážal!
Novinári si to zasa napísali, tak ako im to vyhovovalo a spravili z neho brutálneho násilníka, ktorý bezdôvodne rozdáva päsťovky deťom.
Nad tym sa uz ani nepozastavujem, ved Novy cas dokazal z oblubeneho moderatora spravit pred celym narodom vraha. Bulvar je bulvar a je lepsie ho vobec necitat.
omg ved to je rapper, nevedel si najst inu urazku ? verte mi slovami sa da viac ublizit ako pastovkou
kebyze je taky stary ako rytmus tak nepoviem ani pol slova ale pokial je to v podstate decko tak sa to dalo aj inak...
Podla mna by tomu mlademu slovne urazky len dodali odvahu. Slovami ti dokaze ublizit akurat priatel/ka, ale nie cudzi clovek. V tomto Rytmusa plne podporujem. Inak je to pri tom, ked nejakeho typka udrel priamo z podia, tam mi nebolo zrejme kvoli comu to bolo, ale toto je iny pripad. Mlady sa jednoducho musi naucit, ze do starsich si nema zacinat.
-
Clean_Up
Professional
Vela krát sa stáva, že na takýchto RAP akciách sa zrazu z každého týpka stáva ťažký gangsta, ktorý si myslí, že môže ukazovať bárs čo, bárs komu. Ak by to ten mladý ukázal nejakému svojmu rovesníkovi (ktorý by si to nenechal lúbit), tak mi tiež pridrbe.
Rytmus mu jednu pustil úplne adekvátne. Mal na to dôvod? Mal, a myslím si, že aj dostatočný.
Rytmus mu jednu pustil úplne adekvátne. Mal na to dôvod? Mal, a myslím si, že aj dostatočný.
-
MisguidedAngel
Star
pockat, niekto niekomu prije*** a vy kvoli tomu nemozte spavat 3 dni?
Aj tak je to podla mna sedlac, inac mi to je u riti co komu kedy spravil.
-
moosha
Darca
Urazal ho, prije*** mu... len on zije v podstate z jeho penazi, takze aku-taku uctu k fanusikovi, ktory na koncert pride a zaplati si za neho by mat mohol.