GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mám dva problémy.

Nejde mi ukladať hra a takisto mi nejde prihlásiť sa do windows game center cez hru, ani ako offline používateľ, ani normálne. Cez browser mi to normálne ide. Tým pádom si hru neuložím a je to nehrateľné, neviem čo s tým.

Ďalšia vec je tá, že kamera za autom nie je fixovaná napevno, v zákrutách "zaostáva" a len pomaly sa dostáva do pohľadu 3. osoby. S tým sa dá niečo robiť, alebo to tak má byť ?
cumilko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cumilko »

typek61 napísal:cumilko ako hmm?
to už je warez to si rieš na lamkach ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Čiže problém je nasledovný. Mám GTA 4 na PC originál. Mám ho patchnutý najnovším patchom [1.0.4.0 tuším]. Môj "rig" je: M4N78 PRO, Phenom II 965 @ 3.4 GHz, 4 GB DDR2 667 MHz RAM, Sapphire HD 4890 Vapor-X 2 GB, raid0 [2x Samsung F3 Spinpoint] a os Shitdows Vista 32 bit [legal]. Mám najnovší service pack [2], mám najnovšie catalysty na ATi. Mám zapnutý high quality v catalyst control panel, ako mi poradili v rockstar games. Problém je že keď si vezmem akúkoľvek misiu, tak mi vypisuje len titulky [anglické] a prekrýva ich cez seba, ale nevidím hru, je tam len čierno čierna tma. Hra ináč beží v poriadku.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Spoiler k TLAD:
Spoiler
Dnes som presiel datadisk TLAD a mam jednu nejasnost - preco som vlastne musel zabit Billyho Greya?
matej-ko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matej-ko »

Ten datadisk TLAD je aj na PC ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ani TLAD ani TBOGT zatial niesu na PC
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA 4

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

ale budu a to prvy stvrtrok 2010 cize mozme kazdu chvilu ocakavat
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Zdravím a príchádzam sem s prosbou. Keďže som kupoval GTA IV original aby som si zahral multiplayer a vyskúšal som už hádam všetko na spojazdnenie GfWL (anglické stránky xbox, podporovaná krajina, prepojiť GfWL s RGSC) bohužial neúspešne. Tak vás prosím či by ste niekto kto to podobným spôsobom rozhýbal, vytvoril jeden GfWL účet ktorí by ten dotyčný aj otestoval či ide. Odmeniť sa viem len karmou ale hádam sa tu nájde nejaká dobrá duša :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Hm zaujimave, mne to hned islo. Stiahol som si GfWl regol som sa, napisal som cdkey a uz to islo. A co tym myslis ze neuspesne?? hm
Tu si bol?
btw regol som sa aj na social klub.
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Áno bol, na rockstare som sa regol aj som tie dva účty spojil. Mňa všade pripojí na to konto iba v hre nie a ešte v aplikácií vo windowse "game for windows live"
Sapo
Addict
Addict

Skus ist do hry a stlac home/settings/network information. Musis tam mat network (v prvom riadku) Ak nemas tak sa to da jednoducho nastavit v sietovycch pripojeniach... Pozri sa na to
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja len tak odveci mozno to tu uz dakto spominal mozno nie ja som mal problem s trhanim ked som dal vsetko na minimum hoc pc je silnejsi ako odporucene poziadavky. Proste hra mi trhala a prisiel som na jednu haluznu vec ked zacala trhat dal som alt+tab nech ma prepne do windowsu a zasa som klikol na hru uz to netrhalo teda na daku urcitu dobu po case zase zacne ale staci zasa spravit to iste :-) problem to sice neriesi ale umozni dohrat hru bez velkych zilok na cele od nervov. Ak to tu uzdakto pisal tak sorry :)

Inak uprimne co sa tyka radov GTA tak ma to bavilo minimalne chyba tomu ten funn z predchadzajucich dielov tatkeiz mi velmi chybalo bicyklovanie a potapanie jedina vtipna scenka za celu hru bolo zoznamenie z Brucieom (who is this steroid idiot) ako su tam uzasne prvky ako lietanie cez celne sklo a podobne nove vymozenosti ale neviem GTA bolo otom ze ked som presiel dej tak som si tam santil a robil bordel preto mam SA stale nainstalovane a obcas sa idem vyblaznit. Este som sa sice dako neprespikoval mapou ale dako som nenasiel utocnu helikopteru (iba v poslednej misii) abo stihacku taktiez skok s padakom som nepostrehol ani tank zbrane ako gatlink abo moznost dakoho umlatit robertkom :-D proste spravili s toho Mafiu akurat ze na Mafiu to nema lebo ta sa od zaciatku tvarila vazne
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re:

Príspevok od používateľa rochedo »

Royalflush napísal:Dnes som presiel datadisk TLAD a mam jednu nejasnost - preco som vlastne musel zabit Billyho Greya?
Spoiler
no nemusel si ho zabit ked dobre viem - ale v podstate bol zradca a trebalo ho odpratat
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Runes napísal:ja len tak odveci mozno to tu uz dakto spominal mozno nie ja som mal problem s trhanim ked som dal vsetko na minimum hoc pc je silnejsi ako odporucene poziadavky. Proste hra mi trhala a prisiel som na jednu haluznu vec ked zacala trhat dal som alt+tab nech ma prepne do windowsu a zasa som klikol na hru uz to netrhalo teda na daku urcitu dobu po case zase zacne ale staci zasa spravit to iste :-) problem to sice neriesi ale umozni dohrat hru bez velkych zilok na cele od nervov. Ak to tu uzdakto pisal tak sorry :)

Inak uprimne co sa tyka radov GTA tak ma to bavilo minimalne chyba tomu ten funn z predchadzajucich dielov tatkeiz mi velmi chybalo bicyklovanie a potapanie jedina vtipna scenka za celu hru bolo zoznamenie z Brucieom (who is this steroid idiot) ako su tam uzasne prvky ako lietanie cez celne sklo a podobne nove vymozenosti ale neviem GTA bolo otom ze ked som presiel dej tak som si tam santil a robil bordel preto mam SA stale nainstalovane a obcas sa idem vyblaznit. Este som sa sice dako neprespikoval mapou ale dako som nenasiel utocnu helikopteru (iba v poslednej misii) abo stihacku taktiez skok s padakom som nepostrehol ani tank zbrane ako gatlink abo moznost dakoho umlatit robertkom :-D proste spravili s toho Mafiu akurat ze na Mafiu to nema lebo ta sa od zaciatku tvarila vazne

no hej úplne stebou súhlasim,aj mne strašne vadí ked mám comp dosť dobrý na hranie tejto hry bez seku a thrania a aj tak mi to robí ... normalne mi to už lezie na nervy , ale čo už :x
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

caute prosim vas mam zopar hier ktore kde spusta windows live napriklad GTA 4, Dirt 2, James bond quantum of solace, FUEL a proste tieto hry mi sekaju ani jednu nemam taku kde by bol windows live a nesekalo by to, taky Dirt 1 tam nebol a to islo pekne proste kde je windows live tak tie hry mi sekaju ludia neviete co je s tym? prosim vas poradne budem velmi rad dakujem dufam ze ste pochopili
proste napriklad aj to gta 4 asi tak 5minut ide v pohode a potom to zacne totalne sekat ale to mi toto nerobia ostatne hry iba cez games for windows live neviete co je s tym prosim?
Sapo
Addict
Addict

Pochybujem ze to bude Windowsom Live. Podla mna je to len blba nahoda. Bolo by dobre keby napises zostavu
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hned ako som kupil komp tak to v pohode islo tieto windows live hry ale potom som ta mal problem s niecim inym tak som ho dal do opravi a potom to zacalo takto sekavat

Dual Core 2600MHz cize 5200+, 2GB ram, NVIDIA GeForce 9600GT (1GB)
Windows XP service pack 3
HDD 500GB
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

Mám tiež problém so sekaním GTA,nič nepomáha.
Sekne to každých 5-20 sekúnd a nebaví ma to hrať pri sekaní.
HW poziadavky mam viac nez odporucane,seka aj pri najnizsich konfiguraciach.
OS mam Win 7 HP

Zostava - http://deak.ekatalog.biz/zbozi/hp-elite ... p=z:165628

A tiež, ako sa dá nastaviť ukladanie bez Live Konta ?

Dakujem
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Tailor napísal:Mám tiež problém so sekaním GTA,nič nepomáha.
OS mam Win 7 HP

Dakujem
no preste ja mam taky isty problem!!! aj s tymi hrami co som uz napisal
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Tailor napísal:Mám tiež problém so sekaním GTA,nič nepomáha.
OS mam Win 7 HP

Dakujem
problem bude v tomto NVIDIA GeForce with CUDA GT230 1.5GB PCIe x16 nesdílená grafická karta :) , aspon podla mojho nazoru
Napísať odpoveď