GTA 4
Mám dva problémy.
Nejde mi ukladať hra a takisto mi nejde prihlásiť sa do windows game center cez hru, ani ako offline používateľ, ani normálne. Cez browser mi to normálne ide. Tým pádom si hru neuložím a je to nehrateľné, neviem čo s tým.
Ďalšia vec je tá, že kamera za autom nie je fixovaná napevno, v zákrutách "zaostáva" a len pomaly sa dostáva do pohľadu 3. osoby. S tým sa dá niečo robiť, alebo to tak má byť ?
Nejde mi ukladať hra a takisto mi nejde prihlásiť sa do windows game center cez hru, ani ako offline používateľ, ani normálne. Cez browser mi to normálne ide. Tým pádom si hru neuložím a je to nehrateľné, neviem čo s tým.
Ďalšia vec je tá, že kamera za autom nie je fixovaná napevno, v zákrutách "zaostáva" a len pomaly sa dostáva do pohľadu 3. osoby. S tým sa dá niečo robiť, alebo to tak má byť ?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
Čiže problém je nasledovný. Mám GTA 4 na PC originál. Mám ho patchnutý najnovším patchom [1.0.4.0 tuším]. Môj "rig" je: M4N78 PRO, Phenom II 965 @ 3.4 GHz, 4 GB DDR2 667 MHz RAM, Sapphire HD 4890 Vapor-X 2 GB, raid0 [2x Samsung F3 Spinpoint] a os Shitdows Vista 32 bit [legal]. Mám najnovší service pack [2], mám najnovšie catalysty na ATi. Mám zapnutý high quality v catalyst control panel, ako mi poradili v rockstar games. Problém je že keď si vezmem akúkoľvek misiu, tak mi vypisuje len titulky [anglické] a prekrýva ich cez seba, ale nevidím hru, je tam len čierno čierna tma. Hra ináč beží v poriadku.
Čiže problém je nasledovný. Mám GTA 4 na PC originál. Mám ho patchnutý najnovším patchom [1.0.4.0 tuším]. Môj "rig" je: M4N78 PRO, Phenom II 965 @ 3.4 GHz, 4 GB DDR2 667 MHz RAM, Sapphire HD 4890 Vapor-X 2 GB, raid0 [2x Samsung F3 Spinpoint] a os Shitdows Vista 32 bit [legal]. Mám najnovší service pack [2], mám najnovšie catalysty na ATi. Mám zapnutý high quality v catalyst control panel, ako mi poradili v rockstar games. Problém je že keď si vezmem akúkoľvek misiu, tak mi vypisuje len titulky [anglické] a prekrýva ich cez seba, ale nevidím hru, je tam len čierno čierna tma. Hra ináč beží v poriadku.
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: GTA 4
Zdravím a príchádzam sem s prosbou. Keďže som kupoval GTA IV original aby som si zahral multiplayer a vyskúšal som už hádam všetko na spojazdnenie GfWL (anglické stránky xbox, podporovaná krajina, prepojiť GfWL s RGSC) bohužial neúspešne. Tak vás prosím či by ste niekto kto to podobným spôsobom rozhýbal, vytvoril jeden GfWL účet ktorí by ten dotyčný aj otestoval či ide. Odmeniť sa viem len karmou ale hádam sa tu nájde nejaká dobrá duša 
-
Runes
Addict
ja len tak odveci mozno to tu uz dakto spominal mozno nie ja som mal problem s trhanim ked som dal vsetko na minimum hoc pc je silnejsi ako odporucene poziadavky. Proste hra mi trhala a prisiel som na jednu haluznu vec ked zacala trhat dal som alt+tab nech ma prepne do windowsu a zasa som klikol na hru uz to netrhalo teda na daku urcitu dobu po case zase zacne ale staci zasa spravit to iste
problem to sice neriesi ale umozni dohrat hru bez velkych zilok na cele od nervov. Ak to tu uzdakto pisal tak sorry 
Inak uprimne co sa tyka radov GTA tak ma to bavilo minimalne chyba tomu ten funn z predchadzajucich dielov tatkeiz mi velmi chybalo bicyklovanie a potapanie jedina vtipna scenka za celu hru bolo zoznamenie z Brucieom (who is this steroid idiot) ako su tam uzasne prvky ako lietanie cez celne sklo a podobne nove vymozenosti ale neviem GTA bolo otom ze ked som presiel dej tak som si tam santil a robil bordel preto mam SA stale nainstalovane a obcas sa idem vyblaznit. Este som sa sice dako neprespikoval mapou ale dako som nenasiel utocnu helikopteru (iba v poslednej misii) abo stihacku taktiez skok s padakom som nepostrehol ani tank zbrane ako gatlink abo moznost dakoho umlatit robertkom
proste spravili s toho Mafiu akurat ze na Mafiu to nema lebo ta sa od zaciatku tvarila vazne
Inak uprimne co sa tyka radov GTA tak ma to bavilo minimalne chyba tomu ten funn z predchadzajucich dielov tatkeiz mi velmi chybalo bicyklovanie a potapanie jedina vtipna scenka za celu hru bolo zoznamenie z Brucieom (who is this steroid idiot) ako su tam uzasne prvky ako lietanie cez celne sklo a podobne nove vymozenosti ale neviem GTA bolo otom ze ked som presiel dej tak som si tam santil a robil bordel preto mam SA stale nainstalovane a obcas sa idem vyblaznit. Este som sa sice dako neprespikoval mapou ale dako som nenasiel utocnu helikopteru (iba v poslednej misii) abo stihacku taktiez skok s padakom som nepostrehol ani tank zbrane ako gatlink abo moznost dakoho umlatit robertkom
Re:
Royalflush napísal:Dnes som presiel datadisk TLAD a mam jednu nejasnost - preco som vlastne musel zabit Billyho Greya?
Spoiler
no nemusel si ho zabit ked dobre viem - ale v podstate bol zradca a trebalo ho odpratat
Runes napísal:ja len tak odveci mozno to tu uz dakto spominal mozno nie ja som mal problem s trhanim ked som dal vsetko na minimum hoc pc je silnejsi ako odporucene poziadavky. Proste hra mi trhala a prisiel som na jednu haluznu vec ked zacala trhat dal som alt+tab nech ma prepne do windowsu a zasa som klikol na hru uz to netrhalo teda na daku urcitu dobu po case zase zacne ale staci zasa spravit to isteproblem to sice neriesi ale umozni dohrat hru bez velkych zilok na cele od nervov. Ak to tu uzdakto pisal tak sorry
Inak uprimne co sa tyka radov GTA tak ma to bavilo minimalne chyba tomu ten funn z predchadzajucich dielov tatkeiz mi velmi chybalo bicyklovanie a potapanie jedina vtipna scenka za celu hru bolo zoznamenie z Brucieom (who is this steroid idiot) ako su tam uzasne prvky ako lietanie cez celne sklo a podobne nove vymozenosti ale neviem GTA bolo otom ze ked som presiel dej tak som si tam santil a robil bordel preto mam SA stale nainstalovane a obcas sa idem vyblaznit. Este som sa sice dako neprespikoval mapou ale dako som nenasiel utocnu helikopteru (iba v poslednej misii) abo stihacku taktiez skok s padakom som nepostrehol ani tank zbrane ako gatlink abo moznost dakoho umlatit robertkomproste spravili s toho Mafiu akurat ze na Mafiu to nema lebo ta sa od zaciatku tvarila vazne
no hej úplne stebou súhlasim,aj mne strašne vadí ked mám comp dosť dobrý na hranie tejto hry bez seku a thrania a aj tak mi to robí ... normalne mi to už lezie na nervy , ale čo už
-
Thief211
Light Star
caute prosim vas mam zopar hier ktore kde spusta windows live napriklad GTA 4, Dirt 2, James bond quantum of solace, FUEL a proste tieto hry mi sekaju ani jednu nemam taku kde by bol windows live a nesekalo by to, taky Dirt 1 tam nebol a to islo pekne proste kde je windows live tak tie hry mi sekaju ludia neviete co je s tym? prosim vas poradne budem velmi rad dakujem dufam ze ste pochopili
proste napriklad aj to gta 4 asi tak 5minut ide v pohode a potom to zacne totalne sekat ale to mi toto nerobia ostatne hry iba cez games for windows live neviete co je s tym prosim?
proste napriklad aj to gta 4 asi tak 5minut ide v pohode a potom to zacne totalne sekat ale to mi toto nerobia ostatne hry iba cez games for windows live neviete co je s tym prosim?
-
Thief211
Light Star
hned ako som kupil komp tak to v pohode islo tieto windows live hry ale potom som ta mal problem s niecim inym tak som ho dal do opravi a potom to zacalo takto sekavat
Dual Core 2600MHz cize 5200+, 2GB ram, NVIDIA GeForce 9600GT (1GB)
Windows XP service pack 3
HDD 500GB
Dual Core 2600MHz cize 5200+, 2GB ram, NVIDIA GeForce 9600GT (1GB)
Windows XP service pack 3
HDD 500GB
-
Tailor
Medium Star
Mám tiež problém so sekaním GTA,nič nepomáha.
Sekne to každých 5-20 sekúnd a nebaví ma to hrať pri sekaní.
HW poziadavky mam viac nez odporucane,seka aj pri najnizsich konfiguraciach.
OS mam Win 7 HP
Zostava - http://deak.ekatalog.biz/zbozi/hp-elite ... p=z:165628
A tiež, ako sa dá nastaviť ukladanie bez Live Konta ?
Dakujem
OS mam Win 7 HP
Dakujem
-
Thief211
Light Star
no preste ja mam taky isty problem!!! aj s tymi hrami co som uz napisalTailor napísal:Mám tiež problém so sekaním GTA,nič nepomáha.
OS mam Win 7 HP
Dakujem
problem bude v tomto NVIDIA GeForce with CUDA GT230 1.5GB PCIe x16 nesdílená grafická kartaTailor napísal:Mám tiež problém so sekaním GTA,nič nepomáha.
OS mam Win 7 HP
Dakujem