stare Hovno. On sa ta opytal kto si, ty si napisal ze ho to co nema zaujimat. To je pravda.
On sa ta pravdepodobne dozadoval neustale kto si a tak si mu napisal nechaj ma na pokoji, on ti na to napisal vypal. No a? Ved si nedostal kick : )
Ked defusujes, je nam jasne ze sranda je sranda, ale ber to tak ze dalsich 10 hracov caka na dalsie kolo ako na vodu, proste su nadrzani kedy budu moc zas strielat. Tak emax skusil defusnut a hla defusoval. Ty si ho rezol od zlosti. Mozno si fakt nevedel kolko ma HP, asi si sa mi fakt chcel ospravedlnit ale nemal si moznost. No zial stalo sa. Nabuduce drz emocie na uzde a rezni radsej do steny. emax to mohol riesit inak a riesil to takto. Tiez si ho uz asi sral, no hold on ma prava. Takze sa obaja ukludnite, mate od seba pohov na den a na buduce si budete ruky bozkavat : )
Ban ostava, do buducna snad uz budes vediet : )
btw vcera si mi pisal nieco v style kokoklatik a mam sa tu kvoli tomu vyplakavat? : )
Ako fakt si uvedomnte ze my mame tiez hranicu, ked nas niekto vytoci. Nietori sa odpoja, niektori daju ban, kick, slay. Zial je to tak, a snazime sa to zmenit.
btw čo hovorite na novy resetscore plugin? Myslite si ze je to pritaz serveru alebo naopak pomoc? : )
Dakujeme za reporty. btw slovencinu som pisal ja, tak snad vie kazdy jak to pouzit
//u mna si dement aj v usiach kedze sme boli uz aj na vnt : ) a netrep : )
Radsej mi kup na steame Left 4 Dead 2 a vybavene : P