CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

tm_a.s. napísal:zaveďte za tie nadávky tvrdšie tresty a nebude sa to tu potom takto stále riešiť
tm_a.s. napísal:dať BAN na 1440 min je podľa mňa dosť kruté za nejakú somarinu...
?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

za jednu nadávku som navrhoval kick ale zasa si si z kontextu vytiahol len čo si potreboval aby ti to pasovalo, nabudúce si moje návrhy dočítaj do konca :)

// thats all :D ja sa viem správať
lekoklatik
VIP
VIP

nebudem sa tu s tebou dohadovat... kazdy si moze prceitat vsetko to tvoje do konca. Dostal ban a basta. den vydrzi. ukrivdeny neukrivedny, nema tam co pisat. Upozornenie pozna kazdy. ked je tam cenzura je jasne ze ju nebudem obchadzat, kto nechape dovidenia. este nieco?
stareHovno
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stareHovno »

Chcel by som podat staznost na admina e.max ktory si robi na serveri co sa mu chce . hralo sa de_inferno a v poslednom kole mi vyslo dat 7ich vratane emaxa , mapa sa zmenila na aztec a emax sa ma spytal ze kto som .. ja ze to je moja vec nech sa nestara a na to mi napisal poser sa .. no dobre teda ale stale mi nechcel dat pokoj a zacal mi vypisovat nech vypadnem zo servera a podobne reci , uplne bezdovodne . teraz na nuku som zabil poslednych 2 T a siel som defuse .. trosku som sa hral a emax mi zatial zobral defus, ktory bol moj , tak som raz knifol nubslashom a zabil som ho, to som nechcel, nevedel som kolko ma HP a on mi dal na 1 den BAN. .. je to normal?
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

stareHovno napísal:Chcel by som podat staznost na admina e.max ktory si robi na serveri co sa mu chce . hralo sa de_inferno a v poslednom kole mi vyslo dat 7ich vratane emaxa , mapa sa zmenila na aztec a emax sa ma spytal ze kto som .. ja ze to je moja vec nech sa nestara a na to mi napisal poser sa .. no dobre teda ale stale mi nechcel dat pokoj a zacal mi vypisovat nech vypadnem zo servera a podobne reci , uplne bezdovodne . teraz na nuku som zabil poslednych 2 T a siel som defuse .. trosku som sa hral a emax mi zatial zobral defus, ktory bol moj , tak som raz knifol nubslashom a zabil som ho, to som nechcel, nevedel som kolko ma HP a on mi dal na 1 den BAN. .. je to normal?
mno kludne daj sem screeny ako si sa mi velice vyhrazal chcem ich vidiet a potom uvidime ci to tak bolo... ani jedno slovo nepadlo ohladom toho ze ta vyhanam zo servera ani jedno takze si laskovo mojko nevymyslaj , a dalej ako sa pytas ci je to normalne ano je . Je normalne aby si ma bezdovodne zabijal nozom? Hp ti to ukaze ked sa na mna kuknes a ty si na mna mieril cize si to videl tak si nevymyslaj zabil si ma naschval tak prestan okej? si uplny lamacik tak sa prestan stazovat okej?
stareHovno
Novice
Novice

Uz sa ti dviha tep emax? .. ukludni sa trosku a priznaj si chybu klamar .. ja som ta zabil nechtiac, chcel som ta iba seknut lebo si mi zobral defus a nemal som moznost sa ti ani ospravedlnit lebo si mi dal hned BAN

Pozrite si na druhom screene moju vetu a UPLNE dole je emaxova odpoved
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mno vidim ze si si dal zalezat BRAVO . ale nechapem co riesis proste si ma zabil a za to som ti dal BAN . a neviem co tu vytahujes hento kamo preco si myslis ze to bolo pisane tebe . a ked sa ta clovek nieco normalne pyta neodpoveda sa CO TA DO TOHO. A este jedna vec klames pekne aj ty ale ja to uz neriesim .. Fotis si to co tebe vyhovuje preco si neodfotil cely rozhovor?
stareHovno
Novice
Novice

Boze emax ty si nepriznas chybu..nerob sa blbym ze to ci to bolo adresovane mne pisali sme si spolu v hre, tak co tu klames pred vsetkymi, iba sa zhadzujes.. nestihol som spravit screeny F5, tak som musel z konzoly.. aj Jogurt sa ma pytal kto som , tiez som mu nepovedal, ale nehovoril mi podobne veci .. tak neklam ze to nebolo pisane mne . a pokial je za 1 neumyselny TK BAN, tak to je uzasne, chcel som povedat sorry ale hned po defuse You Are Banned.

//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2010, 17:17 )
chces celu konzolu? Ok ja ju to hodim, ale opakujem zhadzujes sa zbytocne pretoze som si to nevymyslel a mam to otvorene cele
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jasne jasne a co timto sledujes? aky si king? ze sa nemylis? ja sa zhadzujem? mno ako myslis .. chcel by som vedet ako by sa zachovali iny admini... uz ma to prestava bavit stale nieco riesit.a co ten tvoj neslusny nick? hmm?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

je zaujímavé, že keď niekto odstrelí admina ma ban na 1deň a keď admin teba ani raketu mu nemôžeš dať :D ...
btw hoď sem celú konzolu :)

// inak emax zrazu ti vadí jeho nick ale keď hral na serveri ti to nevadilo, len si proste nemal defuse a nemal a si 3 body aj tak sa ti to neráta do ranku (keby si nevedel)

//// jaj tak to potom tvoj BAN chápem :) o tomto som nevedel :roll:

///// neber to osobne mne sa páčiš :D, ja som len bojovník za práva slabších (v ranku) :D
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nie o to tu nejde lenze jak ma zabil ber to tak. keby ma zabil nechtiac ale urcite ma zabil nachval pretoze : ako sa hral? mno minimalne 5x zacal defusovat a prestal defusovat bomba zacala tikat rychlejsie a ja som si myslel ze odlagoval abo co ja nwm co skusal tak som zacal aj ja defusovat naokolo zacali toez defusovat lebo si mysleli ze prehrame a ked som sa ujal defusovania ja tak ma zabil bez rozmyslania

to Tm: vazne? niesom blby omg. proste som s myslel ze odlagoval . ale sak jasne ze teraz podrzite hraca ale admina? ojoooooooooooooj to by som musel asi utierat kazdemu rit aby sa za mna niekto prihovoril ze? som zvedavz komu napisete ked sa vam nieco nebude pacit

// dakujem TM . :D
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

podla mna ta s.re skor to ze si mal skore 30:5, a s tich 5 smrti som ta dal 3 krat ja
:D :D Myslis ze si to vsimam? Ludia nebudte smiesny... Za taketo veci ta obvinujem s cheaterstva? Nehovorim o celkovom style ale o niektorych fragoch, netusil som ze si aj slobodan ale - na slobodana som sa stazoval aj ja a myslim ze aj ono ale niesom si tym isty. Takze je som v tomto smere urcite nebol zaujaty konkretne tvojou osobou kedze som az do dnes nevedel o vsetkych tvojich nickoch... :P
stareHovno
Novice
Novice

Narozdiel od teba viem kedy ma buchnut bomba a kedy nie . ty si bol iba strasne "nenazrany" aby si ziskal dalsie uzasne 3 body do tabulky ktore boli moje, to za prve a za druhe aj tak nic neznamenaju . o to nejde ZBYTOCNE si mi dal ban za 1 ! TK .. chcel som sa ospravedlnit, nedovolil si

prilozim celu konzolu zachvilu

Ze ty si si myslel ze som odlagoval a preto som stale defusoval? :smt043
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Lenze ludia majte trosku pochopenia aj pre mna pretoze mna to uz ubija toto riesit. Homr to iste . Kto mu toto tu riesil snim? samozrejme ja pretoze nikto iny by to asi nespravil . Nikomu nevadilo ze robil bordel na servery. Lenze vsetko zle som si musel ja odpykat. Ach boze toto fakt neskonci . Asi poprosim o odobratie prav. .........:(
stareHovno
Novice
Novice

Ok, vyriesili sme to s Emaxom cez sukromne spravy .. dakujem ti .. nemyslim ze si zly admin ale niekedy to prehnas ;)
lekoklatik
VIP
VIP

stare Hovno. On sa ta opytal kto si, ty si napisal ze ho to co nema zaujimat. To je pravda.
On sa ta pravdepodobne dozadoval neustale kto si a tak si mu napisal nechaj ma na pokoji, on ti na to napisal vypal. No a? Ved si nedostal kick : )
Ked defusujes, je nam jasne ze sranda je sranda, ale ber to tak ze dalsich 10 hracov caka na dalsie kolo ako na vodu, proste su nadrzani kedy budu moc zas strielat. Tak emax skusil defusnut a hla defusoval. Ty si ho rezol od zlosti. Mozno si fakt nevedel kolko ma HP, asi si sa mi fakt chcel ospravedlnit ale nemal si moznost. No zial stalo sa. Nabuduce drz emocie na uzde a rezni radsej do steny. emax to mohol riesit inak a riesil to takto. Tiez si ho uz asi sral, no hold on ma prava. Takze sa obaja ukludnite, mate od seba pohov na den a na buduce si budete ruky bozkavat : )
Ban ostava, do buducna snad uz budes vediet : )
btw vcera si mi pisal nieco v style kokoklatik a mam sa tu kvoli tomu vyplakavat? : )

Ako fakt si uvedomnte ze my mame tiez hranicu, ked nas niekto vytoci. Nietori sa odpoja, niektori daju ban, kick, slay. Zial je to tak, a snazime sa to zmenit.

btw čo hovorite na novy resetscore plugin? Myslite si ze je to pritaz serveru alebo naopak pomoc? : )
Dakujeme za reporty. btw slovencinu som pisal ja, tak snad vie kazdy jak to pouzit :D

//u mna si dement aj v usiach kedze sme boli uz aj na vnt : ) a netrep : )
Radsej mi kup na steame Left 4 Dead 2 a vybavene : P
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ano super leko ty ma vzdy potesis :) si super admin a myslim si ze kazdy tu je na nieco. kazdy to bere inak . ludia ja nechcem byt vo vasich ociach dement ale asi som ze? :D :D :D :D ale sak nevadi . snazim sa rozhodovat spravne no niekedy to nevyjde. :P

//tak to hadam nie Leko sak sme dobry kamosi Maťko a Kubko .. tak preco ma zhadzujes to je od teba kakane . nemam ta rad :(
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

ako male decka :D :D hovno, ty nemas co rezat, a emax sa nema co nervovat, a pochopit, ze je to hra :-) :D (to som ta este podrzal) :D

dneska mam 100% uspesnost na HS :P

/ ok, ocakavaj ma v TN :P
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Joj Pepo diki asi ti kupim Pivko :D :D
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ten plugin je fajn, aj keď som ho ešte nikdy nepoužil, radšej sa odpojím ako sa nervovať ďalej :D ale hráči typu Oňo sa aspoň nemusia reconnectovať
Zamknuté