Problemy s hamachi? Rieste tu!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
jannyo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jannyo »

zdravím, mám ten istý problém prikladám screen. píše mi vpn status error...

v sieťových nastaveniach má hamachi prázdne všetky údaje IP a pod. ak kliknem na opraviť vypíše mi to že nemám povolené TCP/IP ale ak dám vlastnosti je to tam odškrknuté ( ako povolené ) tak neviem kde je problém.. v RA 3 mi ani nenašlo IP Hamachi iba klasickej siete. už som sa v tom špáral niekoľko hodín ale neprišiel som na nič antivírak vypnutý firewall taktiež.

//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2009, 3:20 )
no tak nič problém som vyriešil reinštaláciou windowsu .. ale problém bol tým že som zabudol nainštalovať sieť.. (: ..
Prílohy
hamachi.JPG
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

RE5 na hamachi

Príspevok od používateľa vikko78 »

Chlapi. Máte niekto návod ako nastaviť hru Resident Evil 5 a hrať ju s kamošom cez hamachi? už od obeda googlujem a nejako sa mi nedarí. ďakujem
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

jozko
Light Star
Light Star

Re: Problemy s hamachi? Rieste tu!

Príspevok od používateľa jozko »

neviete mi pls niekto poradit ako rozbeham nfs underground 2 cez hamachi mam tie iste patch s kamosom ale nechce mi najst ked napr. on spravi serv a ja dam lan tak ho nenajde FW MAME vypnute
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Nazdar,
mam problem s Age of Empires 2, chcem to hravat s chalanmi no vzdy ked sa chcem napojit tak mi vypise "Unable to join" a ked ja hostujem tak chalanom hru ani nezobrazi.

1) FW kompletne vypnuty
2) hamachi na vrchu v tabulke priorit
3) rovnaka verzia aku maju chalani
4) vsetci chalani su pingovatelny

Neviete mi pomoct resp. nema niekto podobny problem?
Vopred dakujem za odpovede
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Inak niekedy je dobre vyskusat aj obdobu hamachi:
Log Me In Hamachi- https://secure.logmein.com/products/hamachi2/
Funguje v pohode s akymkolvek hamachi aj klasickym. Mne to bezproblemov bezi bez akykolvek reklam a pod.
pacifix
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pacifix »

zdravim mama problem s hamachi. mam vistu a chcem si zahrat colin mc rae dirt 2 multiplayer a ked nainstalujem hamachi tak mi to nechce pripojit pise ze sa zamietla moja ziadost o pripojenie,ako to rozeham aby som mal na viste funkcne hamachi
soldier
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soldier »

ok aj ja mam problem...dve pc prepojene cez wifi..na jednom je win7 a na druhom XP...XP je zakladatelom siete....firewall odstaveny..nefunguje...ked ho zapnem a pridam hamachi medzi vynimky tak furt nefunguje....zdielanie a podobne veci mam zapnute....jednosmerne mi to ide ale nie obojsmerne..to znamena ze na pc kde mam win7 sa pripojim ale ked sa chcem z inych pc pripojit na ten zakladny (XP) kde som zalozil siet vypise hlasku: "Nemate povolenie na pristup k ...IP... Poziadajte spravcu siete o povolenie na pristup" ...pritom mi ping vsetko odpoveda len potrebujem zdielanie nastavit...
DaDi-6
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DaDi-6 »

Cawte. Mam taky problem s hamachi.

Mal som hamachi cez ktore som hral fifu vsetko slapalo ako malo asi rok som to hamachi nezapol.
POotm jak som ho zapol vyhadzovalo mi nejaku chybu ze sa nedokazalo pripojit na server si mylsim uz nepametam.
Odinstaloval som a nainstaloval odznova ale robilo to iste. SKusil som novu verziu ale ani na tu sa nedokazalo pripojit,
Tak som odinstaloval hamachi odstanil vsetky jeho subory z pc a som chcel nainstalovat tu najnovsiu verziu 2.0.....
A vypisuje mi teras takyto problem ...

Obrázok

Viete mi poradit co s tim ??

Alebo ako ianc si dokazem zahrat zase Fifa09 cez net s kamosom ?? Cez priamu IP nas nechce pripojit ... :(

Dakujem.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Zdravím mám s kolegom menší problem.
Nakolko ked chceme hrat hry cze hamachi /mame tie iste verzie hier/ tak nám to ide zatial iba pri jednej a pri ostatnych proste nic.
Ked vytvori jedne z nas mapu tak ju ten druhy nevidi.
Verzie hamachi mame tiez tie iste.
Vie mi niekto poradit ako by sa to dalo spustit aby to islo aj na inych hrach?

:smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

ateista: Skoro na kazdu hru potrebujes nejaky navod. Bude nieco prepiast v registroch, alebo prepisat nieco v hre, stiahnut nejaky dodatocny program atd. My s kamaratom sme asi vsetky hry co sme chceli rozbehat sme aj rozbehali. Napis ake hry by si chcel hrat a skusim ti nieco vygooglit.
Proximin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Proximin »

Obrázok

Prosim vas neviem sa napojit na hamachi toto vzdy ukazuje... Please help som v koncoch :nono:
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Vypni si firewall
Proximin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Proximin »

uz som skusal :(
[RsT]DeNnY
Novice
Novice

Príspevok od používateľa [RsT]DeNnY »

Mám jeden problem pise mi toto:
Sprostredkujuci server zabranil prihlaseni na server.
Prosim pomozte
Ďakujem
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Caute, tak dneska sme hrali cod2 po nete a stalo sa nam nieco ozaj cudne. Mame vytvorenu sukromnu miestnost na ktorom samozrejme mame heslo v hamachi. Meno a heslo sme vedeli len my.Hru som zapinal ako dedicated internet a cez local som sa pripojil a ostatny cez moju hamachi adresu. Vsetko slapalo aj teraz slape ale nejaky cudzi sa pripajali na nas a vlastne doteraz nechapem ako. Kedze cely system bezi pod hamachi a verejnu IPcku nemam. Je pravda ze porty mam presmerovane v routery pre cod MW II, ale ajtak. Skusali sme sa pripojit tak ze bez hamachi s default ipckom no neslo to,a ani cez moje hamachi cislo. Vie niekto ako je to mozne alebo ako sa to mohlo stat ?? :shock:
kapo05
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kapo05 »

Nazdar ludkovia mam problem. ked inastalujem hamachi.. mam windous 7 ked intalujem hamachi tak ked uz pise ze instaluje sietovy vladac tak mi vyhodi tabulku ze instalacia sa nepodarila a chodte na stranku hamachi.cc tak neviem a uz ma to dost stve ... nema ani hamchi naistalovanie vsetko som dal prec a nejde to naistalovat... tak ak mi poradite tak budem rad.. dakujem moc :smt017

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 13:36)
DaDi-6 napísal:Cawte. Mam taky problem s hamachi.

Mal som hamachi cez ktore som hral fifu vsetko slapalo ako malo asi rok som to hamachi nezapol.
POotm jak som ho zapol vyhadzovalo mi nejaku chybu ze sa nedokazalo pripojit na server si mylsim uz nepametam.
Odinstaloval som a nainstaloval odznova ale robilo to iste. SKusil som novu verziu ale ani na tu sa nedokazalo pripojit,
Tak som odinstaloval hamachi odstanil vsetky jeho subory z pc a som chcel nainstalovat tu najnovsiu verziu 2.0.....
A vypisuje mi teras takyto problem ...

Obrázok

Viete mi poradit co s tim ??

Alebo ako ianc si dokazem zahrat zase Fifa09 cez net s kamosom ?? Cez priamu IP nas nechce pripojit ... :(
hmm mam asi taky isti problem ako ti.... skusam aj starsie verzije a nejde to pri instalaci sietoveho ovladaca bum chyba a uz som skoncill.... .((

Dakujem.

taky isti mam problem aj ja a nejdeto.. a fak neviem preco.... .(

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 15:46)
vobec mi nejde hamachi... mam windows 7 a nejde to poriadne nainstalovat...

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 15:48)
uz ma to stve... som to skusal ale vobec nic... pusti ma po instalaciu, ale nedokonci ju

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 20:04)
kapo05 napísal:Nazdar ludkovia mam problem. ked inastalujem hamachi.. mam windous 7 ked intalujem hamachi tak ked uz pise ze instaluje sietovy vladac tak mi vyhodi tabulku ze instalacia sa nepodarila a chodte na stranku hamachi.cc tak neviem a uz ma to dost stve ... nema ani hamchi naistalovanie vsetko som dal prec a nejde to naistalovat... tak ak mi poradite tak budem rad.. dakujem moc :smt017

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 13:36)

taky isti mam problem aj ja a nejdeto.. a fak neviem preco.... .(

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 15:46)
vobec mi nejde hamachi... mam windows 7 a nejde to poriadne nainstalovat...

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 15:48)
uz ma to stve... som to skusal ale vobec nic... pusti ma po instalaciu, ale nedokonci ju
Tak to vytaj v klube asi tu win7 zahodim do kosa ask to nepojde
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

cavte, sksual som hrat WoW3 cey hammachi a vsetkzm to slo len mne nie. V sietovzch nastaveniach som dal abz bolo hamachi proste prve. A nic. Vsetci hraju a ja sa neviem napojit. A ked vztvaram tak ma nevidia. Veryiu hamachi aj WoW mame tu istu. Aj pingnut ich viem. Mam Win7 64 bit. Kde moye bzt problem?
Bossdodo21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bossdodo21 »

Mam problem z Hamachi ked si chceme spolu z bratom zahrat Titan Quest Immortal Throne nejde to.Pripojime sa do hamachy,zapneme hru,jeden vytvori LAN server ale druhy nic nevidi neviete cim to je uz soom zufaly :(
red-art
Novice
Novice

Príspevok od používateľa red-art »

Zdravím mám otázku: Dá sa obnoviť stará identita na hamachi? Tým myslím získať naspäť starú IP adresu? Som totiž admin na jednej miestnosti často používanej, a tým že som preinštaloval Win tak mi to zrušilo aj hamachi účet. Keď som to znovu nainštaloval už s novou IPčkou. Starú IP adresu mám, len neviem ako to nastaviť aby mi to šlo na tej starej.
PS: čítal som kopu aj anglických článkov no všade sa iba ohradzovali tým že je na nete veľa po fórach popísané, no nič som nenašiel.
Za radu ďakujem
Napísať odpoveď