Chyby na hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Re: Chyby na hojko.com
Tak ako inak by si to preložil? : /
"Čakajúce na odoslanie" , Neodoslané" , "Nedoručené" , "Vo Fronte" : D ?
"Čakajúce na odoslanie" , Neodoslané" , "Nedoručené" , "Vo Fronte" : D ?
Nedorucene 
v pripade reportovania prispevku - ak uz bol reportovany, dozviem sa to az ked ho reportujem druhy krat - predtym tato udalost bola oznacena. Tiez nie je odveci dorobit 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pred hlásením ďalších chýb najprv pozrite či to už nie je tu: http://www.hojko.com/post1339476.html#p1339476
-
Ing. Gandalf
Expert
Policko pre vyhladavanie prispevkov v teme je par pixelov pod okrajom. Robi mi to iba v Opere 10.10. FF a IE to zobrazuju ok. Plus, nemohli by sa odkazy otvarat v novom tabe/okne? 
v ramci fora, kludne moze ostat ako je, ale mimo fora nech to da nove okno/tab... (prinajhorsom sa da zvyknut na ctrl+klik)Ing. Gandalf napísal:...nemohli by sa odkazy otvarat v novom tabe/okne?
ffsKoCi napísal:v ramci fora, kludne moze ostat ako je, ale mimo fora nech to da nove okno/tab... (prinajhorsom sa da zvyknut na ctrl+klik)
Potvrdzujem, aj v Safari.Ing. Gandalf napísal:Policko pre vyhladavanie prispevkov v teme je par pixelov pod okrajom. Robi mi to iba v Opere 10.10. FF a IE to zobrazuju ok. Plus, nemohli by sa odkazy otvarat v novom tabe/okne?
-
PC-Man
Light Star
1) Dost velka hrubka v preklade 
2) casto sa v preklade vyskytuju tvary slova uzivatel (fora)... spravne to ma byt pouzivatel
...pravidlo o i/í v N ziv. p.m. m.r. sa uplatnuje iba pri mnoznom cisle, nie pri vykaniSte si istí, že chcete odstrániť všetky vybraté záložky?
2) casto sa v preklade vyskytuju tvary slova uzivatel (fora)... spravne to ma byt pouzivatel
O tom isty/isti viem(e). Uzivatel pouzivame schvalne. Pri prekladani som navrhol, ze zacneme pouzivat spisovnu podobu, no dohodli sme sa, ze nechame uzivatel. Na slovenskom internete je to dost rozsirene, pouzivatel sa pouziva iba v programoch a Googli 
Pri vkladaní prílohy nieje žiadny odkaz alebo upozornenie na povolené typy a veľkosti príloh.
Ako som už spomínal, prehrávanie swf príloh v prehliadači nefunguje.
Na čo slúži "Zobraziť aktívne témy"?
Dve minúty strávil na fóre a stal sa CS admin? http://www.hojko.com/member34424.html Nije to nejaká chyba?
Ako som už spomínal, prehrávanie swf príloh v prehliadači nefunguje.
Na čo slúži "Zobraziť aktívne témy"?
Dve minúty strávil na fóre a stal sa CS admin? http://www.hojko.com/member34424.html Nije to nejaká chyba?
nj, ale smerujeme decka zlajdacene k tomu, aby sa naucili vyjadrovat spisovne, no pri uzivani fora sa toho vela nenaucia. Mozno keby ho len pouzivaju, tak.. "tak bi ajtak pisaly kravini bes ohladu toho co uzivaju"
.. .. dpc toto vyjadrenie mi teraz pride tak komicke, az uvazujem, ci to nerobia len zo srandy...
Kde najdem, kto dal + a kto - v tom stlpceku? Tusim karma to volate...
-
hojko
Site Admin
Neviem odkial mate, ze uzivatel je nespravne a spravne je pouzivatel. Pozeram sa do slovnika a ak dobre vidim, spisovne su oba pojmy. A keby nahodou uzivatel nebol spisovny, tak sa to urcite menit na pouzivatel nebude, pretoze to slovo vyzera hrozne, nevhodne a nebolo na fore nikdy zauzivane.
Co sa tyka frazy Ste si isty/i, tak si skor myslim, ze aj ked ide o vykanie, tak ide o vykanie jednej osobe, teda podla mojho nazoru by tam mal byt ypsilon. Ale je mozne, ze to bude dvojtvar. Pocas dna to overim u jednej ucitelky slovenskeho jazyka a podla toho to necham, pripadne zmenim.
LA: Po x-krat opakujem, ze karma je anonymna.
Goten: Predsa hrava CS a je adminom Counter-Strike servera, nie je dolezity jeho cas straveny tu na fore.
Co sa tyka frazy Ste si isty/i, tak si skor myslim, ze aj ked ide o vykanie, tak ide o vykanie jednej osobe, teda podla mojho nazoru by tam mal byt ypsilon. Ale je mozne, ze to bude dvojtvar. Pocas dna to overim u jednej ucitelky slovenskeho jazyka a podla toho to necham, pripadne zmenim.
LA: Po x-krat opakujem, ze karma je anonymna.
Goten: Predsa hrava CS a je adminom Counter-Strike servera, nie je dolezity jeho cas straveny tu na fore.
To viem ze je anonymna, ale nezobrazuje mi tie znamienka + a -, to som myslel.....
-
hojko
Site Admin
LA: Daj si refresh stranky (F5).
ste si isty - jednotne cislo, vykanie
ste si isti - mnozne cislo
uzivatel - ked nieco uzivas - napr lieky, drogy..
pouzivatel - ked nieco pouzivas - nejake zariadenie, forum, slovnik cudzich slov...
vsetko je to spisovne, zalezi od vyznamu.
.. je to natahovanie sa o malichernosti, ale mozno to niekomu na nieco bude
ste si isti - mnozne cislo
uzivatel - ked nieco uzivas - napr lieky, drogy..
pouzivatel - ked nieco pouzivas - nejake zariadenie, forum, slovnik cudzich slov...
vsetko je to spisovne, zalezi od vyznamu.
.. je to natahovanie sa o malichernosti, ale mozno to niekomu na nieco bude
talcidlo citovat sa zobrazuje az po prihlaseni. to by bola ovela vacsia zataz pre server keby sa zobrazovalo aj neprihlasenym?=> zrychlenie posielania sprav napr.
ten datum poslaneho prispevku je dole....preco by nemohol byt hore pri nadpise prispevku ..
su aj ine styly pre graficku stranku aplikacie? tieto farby dost znehodnocuju text
ten datum poslaneho prispevku je dole....preco by nemohol byt hore pri nadpise prispevku ..
su aj ine styly pre graficku stranku aplikacie? tieto farby dost znehodnocuju text
juho - naco je tlacitko "citovat" neprihlasenym, ked nemaju moznost prispievat.. Ci ako pocas prispievania az ta vyzve k prihlaseniu?
-
uplink
VIP
prepáč, ale to je fakt trochu hlúposť. Ak chce človek prispieť, mal by sa zaregistrovať, to sa deje v hornej časti stránky.juho napísal:talcidlo citovat sa zobrazuje az po prihlaseni. to by bola ovela vacsia zataz pre server keby sa zobrazovalo aj neprihlasenym?=> zrychlenie posielania sprav napr.