darcek k narodkam
-
Peter_Retep
VIP
darcek k narodkam
co by ste dali priatelke k narodkam??? mna uz nenapada nic...prelistoval som tu temy a ona dostala vsetko...sperk som jej dal na vianoce, hodinky nechce a knihy atd nie su podla mna vhodnym darcekom na narodky po trosku dlhsej dobe...fakt som zufaly a nic ma nenapada...nejake napady?
Re: darcek k narodkam
Neviem, čo má tvoja priateľka rada, ale tak ak ťa vážne nič nenapadne, resp. nedostaneš poriadnu radu, tak aj také obyčajné veci ako napríklad nejaký pekný rámik na fotku (kľudne aj s fotku ak budeš chcieť
), poprípade ak je ten typ, tak aj nejaký pekný nepárny počet ruží nemusí byť zlý
Neviem, tiež nie som "preborník" v tejto tématike, ale tak myslím, že by si tým nič nepokazil 
-
Peter_Retep
VIP
problem je ze aj ked behame po obchodoch tak nikdy neda najavo co sa jej paci...a ked sa jej to paci tak si to kupi
som sa jej opytal ci by nechcela napr hodinky a ona ze to si musi najprv ona vyskusat bo ja sa do vkusu urcite netrafim.(co je aj pravda
) a teraz nemam ani sajna co jej dat
skús opísať jej osobu,charakter trochenzy.
Ako dlho ste spolu?
-
Peter_Retep
VIP
1 rok....obaja 22...charakter no vesela hrava obcas ma samonasieraciu naladu
inak inteligentna pekna prijemna baba...
Skus jej kupit nieco originalne. Nieco co pochopite len vy dvaja. Aspon ja by som teda asi skusil ist tymto smerom narozdiel od niecoho seriozneho a materialistickeho.
ak je za každú srandu tak jej nakresli obrázok je to zábavne (teda z ktorého uhlu sa na to pozeráš
) a je to ORIGINALNé
ale teraz vážne koľko máš vyhradených financií na ten darček ?
-
Peter_Retep
VIP
co ja viem 30 az 50€??? vlastne je to dost jedno(samozrejme 100€ nevycalujem
)
fúha no mna len tak z "brucha" napadá niaki mega plyšáčik (síce je to už také "obchodené" ale zatial len toto ma napadá)
pyzamo, alebo ako by triple napisal tak jej kup psa 
Vikendovy vylet do Londyna
Nemusi byt instantne, ale nejaky plan, alebo nieco take, a treba si pockat na nejaku fajn akciu, a ked sa to spravne vymakne letenky pre dve osoby spiatocne za 20eur a genialny vikend/tri dni/styri dni 
zbehni do sex shopu. vzdy sa tam da vybrat nejaka zabavka na dlhe zimne noci. alebo listky do nejakeho wellness centra / aquapark
chod s nou vybrat tie hodinky a mas po probleme..aspon budes vediet ze dostane to co chce
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
spodne pradlo.
Spodné prádlo je najlepšie a spravíš radosť aj sebe.
begbee ma pravdu ale ak nevies spravne cislo tak si ho nenapadne zisti (chces ju predsa prekvapit ci?) lebo o cislo vacsie moze byt trapas...aj ked sa to da vymenit 
No ja som daroval v decembri spodné prádlo a i keď som ho menil trapas to nebol (ale ja som naopak musel kupit vacsie cislo tak neviem) 
-
Peter_Retep
VIP
ona chce aby to bolo prekvapko a spodne pradlo na narodky...asi nie vhodny darcek...nakoniec to asi vyriesim parfumom a dik chlapi za rady 
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja ked kupujem darceky, tak sa snazim take aby sme si ich obaja uzili...napr. listky do divadla, aquaparku , na koncert oblubenej kapely, alebo zaplatit masaz, veceru,...mozno daco z toho by si mohol skusit