Pripomienky ku KARME
Re: Pripomienky ku KARME
To, ze je moznost dat teraz 1 alebo 2 body - tym padom uz zanika hodnota karmy podla poctu prispevkov? Tj sam si ktokolvek navoli, ci niekomu da 1, alebo dva body? Asi je zbytocne sa v tom rypat teraz, ked sa to cele bude prerabat, ale mozno by na ten cas nez sa to prerobi, nebolo odveci rozdelovanie karmy pozastavit, nech v tom nie je zmatok (vlastne by ma v tomto momente neprekvapilo, keby karmu mozu posielat aj ti, co ju maju v cervenom
)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
s tým celkom súhlasím, tiež som hojkovi spomínal na icq že by sme ju mali dočasne deaktivovať kým sa nedoladíKoCi napísal:To, ze je moznost dat teraz 1 alebo 2 body - tym padom uz zanika hodnota karmy podla poctu prispevkov? Tj sam si ktokolvek navoli, ci niekomu da 1, alebo dva body? Asi je zbytocne sa v tom rypat teraz, ked sa to cele bude prerabat, ale mozno by na ten cas nez sa to prerobi, nebolo odveci rozdelovanie karmy pozastavit, nech v tom nie je zmatok (vlastne by ma v tomto momente neprekvapilo, keby karmu mozu posielat aj ti, co ju maju v cervenom)
-
lekoklatik
VIP
tieź som za pozastavenie a som proti výberu výšky karmy. Podľa mňa to bolo dobre tak, jak to bolo na starom fóre
-
hojko
Site Admin
Moc sa nevzrsujte nad karmou, ci uberie bod alebo dva. Na starom fore to uberalo automaticky 1, 1.25, 1.5, 1.75 alebo 2 body, zalezalo od vysky karmy a od karmy toho druheho uzivatela. Ale tu to nie je inak, podla prepoctu, ktory tusim vychadza podla dni registracie na fore a podla vysky karmy urcuje, ci je mozne ubrat 1 alebo 2 body a dava uzivatelovi na vyber. Pri novacikoch je samozrejme, ze budu moct hodnotit len za 1 bod, ale ti, ktori su tu dlho a maju vysoku karmu, tak mozu dat az 2 body. V praxi sa to az tak neodlisuje, pretoze tie dva body umozni hodnotit len vyvolenym, ktorych sice bude viac ako na starom fore, ale aj tu plati rozdiel vysky karmy pre uzivatela.
nj tieto, ako aj dalsie info by sa po dopracovani tejto novej karmy hodilo napisat do jednotneho prispevku, kde je karma rozpisana (tusim v info?) .. aj tak si to nikto neprecita a 50x sa na to opyta, ale aspon sa to lahsie odpinkava 
-
lekoklatik
VIP
Ked sa bude vynovovat karma, alebo to mam skor nazvat dotahovat do finalnej verzie?
Nie je zbytocna kolonka autor? Ked je tam aj tak ze skryty
Nie je zbytocna kolonka autor? Ked je tam aj tak ze skryty
Tato karma sa bude priebezne vylepsovat 
Kolonka autor tam je pre moderatorov, bolo to tak aj predtym a myslim, ze ste si zvykli
Ja by som skor uvital, keby sa tam niekde objavil aj nazov temy v ktorej sa nachadza obdarovany prispevok.
Kolonka autor tam je pre moderatorov, bolo to tak aj predtym a myslim, ze ste si zvykli
-
uplink
VIP
Gothar na tému v ktorej si bol "obdarovaný" sa dostaneš po kliknutí na tú malú šípočku v pravo...
To viem, ale zvykol som si na to, ze to bolo hned vidiet
Samozrejme si raz zvyknem aj na toto 
tak za toto dostať mínusovú karmu takto už neviem za čo dostanem nabudúce.

EDIT: ešte raz dakujem anonym vás asi prešla ta električka jak vidím
EDIT 2: ja neplačem len si nenechám srať na hlavu od nejakého úchyla čo to nemá v hlave poriadku.
pán anonym vy teda chodíte na tú "električkovú" vysokú školu jak vidímno to skúškové by už ste mali mať za sebouale teraz máte asi prácu ohľadom nového serveru no tak si asi počkáme na nejaké návrhy alebo sa mýlim ?
EDIT: ešte raz dakujem anonym vás asi prešla ta električka jak vidím
EDIT 2: ja neplačem len si nenechám srať na hlavu od nejakého úchyla čo to nemá v hlave poriadku.
-
lekoklatik
VIP
podla toho co si napisla to v hlave v poriadku nemas ty. Nehnevaj sa na mna... : )
//mal som na mysli to, ze si sa vobec ozval. Proste si prdni do slipov a kasli na to. Ja som dostal v
uz aj pusu
//mal som na mysli to, ze si sa vobec ozval. Proste si prdni do slipov a kasli na to. Ja som dostal v
takže podla teba to čo je v citácii zaslúži mínusovú karmu? ved to neni nič extra ale 100 ludí 100 chutí.
čo ja poznám ludí tak všetci už majú poskúškovom preto som to písal.
prečitaj si komentáre pre anonyma- naročky to serem ostatným pred oči
čo ja poznám ludí tak všetci už majú poskúškovom preto som to písal.
prečitaj si komentáre pre anonyma- naročky to serem ostatným pred oči
niektori ludia chodia na serioznu vysku a skuskove im trva dlhsie ako tym na elektrickovych kt. nespravis len ked ta prejde elektricka
poplac si este
a ked neprestanes plakat, tak ti este par pribudne
Nechavas si srat na hlavu, lebo to seres pred oci ostatnym.
Zvykaj si
Karma tu lieta kade-tade, je mozne, ze niekoho nastves v inej teme a on ta obdaruje prave za zdanlivo neskodny prispevok. A ked sa o tom zmienis v tejto teme alebo das nejako inak najavo, ze ta karma bola nespravodliva, tak dostanes sprsku dalsich k-, tak to tu chodi 
-
seth82
Darca
helicos: buhaha, tak z toho si nič nerob...inkriminovaného anonyma by asi šľak triafal, ak by zistil, že ja som mal všetko hotové už 7. Januára...A takú "električkovú" školu, akú robím ja, by chcel mať
V každom prípade - takíto sa nájdu všade, mne na diskusiách na SME.sk šla karma dole za to, lebo som si v jednom článku týkajúcom sa slovenských "univerzít" dovolil nemalú kritiku na margo ich kvality a keď diskutujúci zistili, že študujem v zahraničí, dostal som za to neskutočný poje*** v zmysle "ha ha, na Slovensku si na to nemal , tak si šiel na nejakú trápnu zahraničnú školu, si looser" a tak ďalej...Blbí ľudia sú všade a hlavne na verejných diskusiách, kde si môžu bez ujmy riešiť svoje komplexy z reálneho života. Karma, ktorú si dostal, je dôkazom, že jedinec závidel, že máš skúškové za sebou, pričom sa sám ešte vždy trápil nad svojím študijným osudom...
//a na tomto fóre sa deje presne to isté, ako tak pozerám
Berte, berte, mám jej dosť...závisť je sviňa...
//a na tomto fóre sa deje presne to isté, ako tak pozerám
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Som za zrušenie anonymnej karmy. Dnes mi prišla karmaza nehorázne primitívnu blbosť. A nechápem kam to speje. Fakt nechápem.
kedy sa naucis, ze karmu mozes dostat za hocico a kolkokrat to je ze niekoho nastves a karmu ti da az pri najblizsom stretnuti s tvojim prispevkom ktory moze byt iny ako ten za ktory ti povodne chcel k- dat?.... a este sa stazovat.... ach
Zbytocne nad tym polemizovat. Ak mas aspon trocha rozumu tak sa nad tym pozastavis max. na 20 sekund, odfrfles, ponadavas si, ze kto to asi mohol byt a tym to konci. Nejaku vaznejsiu vypovednu hodnotu to aj tak nema...UplenssGrapher napísal:Som za zrušenie anonymnej karmy. Dnes mi prišla karmaza nehorázne primitívnu blbosť. A nechápem kam to speje. Fakt nechápem.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Maki: my sme sa asi nepochopili, bolo to za ten príspevok, nie len v jednom prípade, kedže k tej karme aj niečo napísal, no ja som za to, keď je niekto natolko primitívny, aby sa aspoň podpísal... Nič viac, nič menej.
ok, no a? tymto nic nedosiahnes... bolo to X takych ako ty, bude tu X takych co sa budu stazovat na anonymitu.... boj s veternymi mlynmi
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Oukej teda, ale keď tu bolo X takých ako ja, prečo je tu táto téma so 131 stranami, a prečo ju nik. nezmazal?