RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky,...)
Oni ti ucet nezrusili kvoli nelegalnym datam, ale kvoli tomu, ze sa cez neho stahovalo z viacerych IP adries. Nestahovali ste cez neho viaceri aj po tom upozorneni?
-
dede5
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
GothaR napísal:Oni ti ucet nezrusili kvoli nelegalnym datam, ale kvoli tomu, ze sa cez neho stahovalo z viacerych IP adries. Nestahovali ste cez neho viaceri aj po tom upozorneni?
ved ja viem
Tak neviem co sa rozculujes...keby zrusili bez upozornenia, tak by to nebolo uplne fer, ale takto to bolo spravodlive 
Ja pouzivam jDownloader a som spokojny
Ja pouzivam jDownloader a som spokojny
Pravidlo je pravidlo, radšej si mal vytvoriť 2 premium accounty tak by to aj prešlo. Fair to určite nie je, že obmedzujú aj tých, čo majú premium účty.
potrebuju ryzovat, najma ked im teraz trzby dost uchadzaju prostrednictvom PA vytvaranych z bodov (i ked.. tazko povedat, kazdopadne je to kolotoc a keby to nevynasalo, tak to nerobia, ale nejako si to korigovat musia)
-
r3mus
Medium Star
na margo DEDE5-ho prispevku:
vazne nechapem co si cakal, ked si u nich vytvaras ucet a zdielas ho s dalsimi 3 kamaratmi. navyse ked mas v podmienkach jasne napisane ze je to len pre teba. nic zle v ich konani nevidim, myslim ze boli uplne v prave ked ti ho zrusili.
vazne nechapem co si cakal, ked si u nich vytvaras ucet a zdielas ho s dalsimi 3 kamaratmi. navyse ked mas v podmienkach jasne napisane ze je to len pre teba. nic zle v ich konani nevidim, myslim ze boli uplne v prave ked ti ho zrusili.
-
dede5
Amateur
r3mus napísal:na margo DEDE5-ho prispevku:
hej a ty si ochotny dat necelych 60EUR na RS učet ?
-
r3mus
Medium Star
hej ja ta chapem ze ta to "nepotesilo", ale sam som kupoval ucty na rapide us som ich mal asi 8 spolu na 2 roky cca a nikdy som nemal problemy s ich sluzbami. ten mesacny neni zase tak drahy, a uz po tyzdni uz nvm co by som stahoval lebo vsetko co som chcel mamhej a ty si ochotny dat necelych 60EUR na RS učet ?
aa tiez rapid neni jediny upload server, alebo jedina moznost ako sa dostat k softom, hram, filmom...
60 eur mne osobne stoji za to, aby som si mohol kedykolvek stiahnut to co potrebujem bez cakania a navyse velmi rychlo (10-12 MB/s)...ked dostanem chut na nejaky film ci hudbu, tak ho chcem vidiet hned a je pre mna pohodlnejsie pockat 2 minuty a mat to u seba, namiesto minimalne hodinoveho cakania
60 eur clovek minie za 3-4 vecery ked sa kroti...mne to fakt, ze sa rok nemusim nasierat aspon s rapidom urcite nahradi
60 eur clovek minie za 3-4 vecery ked sa kroti...mne to fakt, ze sa rok nemusim nasierat aspon s rapidom urcite nahradi
Ja radšej sťahujem rýchlo, veľa, kedykoľvek, kvalitné veci a zadarmo. Samozrejme nie z rapidu, aj keď premium mám, ale používam to len občas. Ale aj rapid premium je lepšie ako nič, keď už niekto inú možnosť nemá.
Exchange-Rate: 0.75 Euro per 1000 Premium RapidPoints
Uff, tolko malo tu este asi ani nebolo:(
Uff, tolko malo tu este asi ani nebolo:(
nj, este nebolo tak malo ale...
poobede som mal cca 600 Premium RP, a teraz zraaazu 2300... nic nebolo stahovane takze darcek ci co?
poobede som mal cca 600 Premium RP, a teraz zraaazu 2300... nic nebolo stahovane takze darcek ci co?
Už to tu bolo spomínané, ale ešte to nikto nepotvrdil.
Jedná sa o to, že ak si dám poslať peniaze za Premium body a kurz je napríklad 1,25e / 1000 bodov a počas toho času ako som si zažiadal o vyplatenie peňazí sa kurz zmení napríklad na žalostných 0,78e / 1000 bodov tak čo je rozhodné pri vyplácaní? Čas keď som zadával žiadosť, alebo čas až v ten deň keď to posielajú.
Mám tam dosť bodov a chcem počkať na lepší kurz. Teraz sa mi to neoplatí a keď si zažiadam keď bude kurz dajme tomu 1,2 a pokiaľ top pošlú bude 0,50 tak ako?!
Ďakujem.
Jedná sa o to, že ak si dám poslať peniaze za Premium body a kurz je napríklad 1,25e / 1000 bodov a počas toho času ako som si zažiadal o vyplatenie peňazí sa kurz zmení napríklad na žalostných 0,78e / 1000 bodov tak čo je rozhodné pri vyplácaní? Čas keď som zadával žiadosť, alebo čas až v ten deň keď to posielajú.
Mám tam dosť bodov a chcem počkať na lepší kurz. Teraz sa mi to neoplatí a keď si zažiadam keď bude kurz dajme tomu 1,2 a pokiaľ top pošlú bude 0,50 tak ako?!
Ďakujem.
udaje sa loguju ked zadavas request
smejo > Máš to overené / vlastná skúsenosť?
nie, ale pise sa to tak vsade, na vsetkych forach, aj na zahranicnych... vlastna skusenost to bude (snad) coskoro, request som podaval 2.1.2010
smejo > Potom napíš ako si dopadol:)
-
zachariasko
Star
po akej dobe vám vyplatili peniaze?
ja som zadal request koncom novembra, koncom decembra mi stiahli premium body a do dnešného dňa mi peniaze na paypal neprišli
(t.j. už sú to 2 mesiace od requestu)
ja som zadal request koncom novembra, koncom decembra mi stiahli premium body a do dnešného dňa mi peniaze na paypal neprišli
zachariasko > Cca 1,5 mesiaca a mám ich na paypal účte.
pockaj, ked uz mas peniaze na ucte, naco si sa potom pytal take veci? akosi nerozumiem