Chyby na hojko.com

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Chyby na hojko.com

Príspevok od používateľa PC-Man »

hojko napísal:Neviem odkial mate, ze uzivatel je nespravne a spravne je pouzivatel. Pozeram sa do slovnika a ak dobre vidim, spisovne su oba pojmy. A keby nahodou uzivatel nebol spisovny, tak sa to urcite menit na pouzivatel nebude, pretoze to slovo vyzera hrozne, nevhodne a nebolo na fore nikdy zauzivane.
Nemyslel som, ze by uzivatel bolo nespisovne... avsak uzivatel sa pouziva v pripade ak nieco uzivas (resp. konzumujes - napr. potravu), pouzivatel sa pouziva sa pouziva ak nieco pouziva (aplikaciu, vec... v tomto pripade forum). Je to spomenute aj v tom linku, kde som nalinkoval slovo pouzivatel... dokonca som o tom videl clanok niekde na stranke http://juls.savba.sk/ . Problem je, ze vacsina blogov, IT portalov to casto pouziva nespravne (uzivatel), tak sme si na to akosi vsetci zvykli...
hojko napísal:Co sa tyka frazy Ste si isty/i, tak si skor myslim, ze aj ked ide o vykanie, tak ide o vykanie jednej osobe, teda podla mojho nazoru by tam mal byt ypsilon. Ale je mozne, ze to bude dvojtvar. Pocas dna to overim u jednej ucitelky slovenskeho jazyka a podla toho to necham, pripadne zmenim.
Je to presne tak, ako pises - vykanie=isty, mnoz.c.=isti :) nie je co riesit, ved su to zakladne pravidla slov. jazyka :)
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ak idem niekomu poslať SS a kliknem na tú malú modrú obáločku vedla jeho avataru, tak by nemalo byť vyplnené políčko "komu"? Lebo mne tam zobrazuje, že "žiadny".
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

jj Clean_Up aj ja som si to akurát teraz všimol. Proste sa automaticky nevplní komu. Musel som kliknúť na profil a tam kliknúť na obálku. Prípadne vypísať meno...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nezobrazuje sa ikonka ak je už príspevok nahlásený...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ikonky sú už skoro hotové, čakám na hojka kým sa naloguje.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

v tomto prispevku mam posahanu karmu http://www.hojko.com/post1329359.html#p1329359
ako vidim, tak sa ten hnusny bug v karmou nevyriesil, ba este zvyraznil..uz tam nieje ani Plusko..
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Ako tam máš pošahanú karmu? Že nemáš pri karme tlačítka na +/-? Ak áno,tlačítka pri vlastnej karme nemám ani ja. Sám sebe karmu nemôžeš dávať, takže nepotrebuješ ani tlačítka. Ostatný useri však tlačítka pri tvojej karme vidia a môžu ich použiť.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

uplink napísal: prepáč, ale to je fakt trochu hlúposť. Ak chce človek prispieť, mal by sa zaregistrovať, to sa deje v hornej časti stránky.
imho skor narazal na to, ze ak je neprihlaseny, klikne na tlacitko "citovat", stranka sa presmeruje na prihlasovaci formular a po prihlaseni ho web automaticky presmeruje uz na posting.php, kde bude citovat dany prispevok.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

tak to zmysel má, to treba smerovať na nášho všemocného audiotracka :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ohladom gramatiky vo vete: Ste si istí, že chcete odstrániť všetky vybraté záložky?

Tu je vyjadrenie kamaraty - ucitelky slovenskeho jazyka na gymnaziu: Y tam ma byt ked vykas - resp. ked to adresujes len 1 osobe. I by bolo keby oslovujes viacerych ako jedneho. napr. Ste si isti, ze chcete vypit kazdy po jednom pohari?

Vyjadrenie Jazykovedneho ustavu L.Stura: Vo vete Ste si istý, že je už šesť hodín? adresovanej jednej osobe mužského rodu, ktorej vykáte, má byť tvar slovesa byť v druhej osobe množného čísla, teda ste, ale prídavné meno istý musí byť v jednotnom čísle. Žene vykáme Ste si istá, že je už šesť hodín?

Dufam, ze uz to je vsetkym chytrolinom jasne.

Co sa tyka slova uzivatel/pouzivatel, tak to vypada tak, ze skutocne spisovne by tu malo byt pouzite slov pouzivatel, co sa mi ale strasne nepaci a vsade je zauzivane slovo uzivatel, dokonca aj Windows na mna takto pise, skoro vsade na ostatnych strankach sa stretavam so slovom uzivatel..., preto to ostane takto aj nadalej.

Chyba tykajuca sa nastavenia letneho/zimneho casu a teda aj posunom o hodinu bola opravena, resp. bol nastaveny zimny cas. Komu to stale ukazuje letny cas, musi si v nastaveniach zmenit polozku Ukazovat letny cas na hodnotu Nie.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Keď kliknem na ktoréhokoľvek užívateľa ( :twisted: ) a pozrem si jeho založené témy tak to vypíše tie moje. :|
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

cuteSTYLE69 napísal:Keď kliknem na ktoréhokoľvek užívateľa ( :twisted: ) a pozrem si jeho založené témy tak to vypíše tie moje. :|
potvrdzujem
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

V tom linku nemalo byť search_id=own ale malo tam byť to isté ako pri hľadaní príspevkov, len tam malo byť topics (a teda niečo ako author_id=27703&sr=topics).
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Najaktivnejsia tema sa u niekoho v profile zobrazuje, u niekoho nie. Je tam nejake pravidlo, alebo je to bug?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

U mňa nejde :sly: , dokonca ani nemám voľbu označiť všetky príspevky ako prečítané :smt017 .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mame tu prvu chybu s SQL
Prílohy
SQL Error.png
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

cuteSTYLE69 napísal:U mňa nejde :sly: , dokonca ani nemám voľbu označiť všetky príspevky ako prečítané :smt017 .
Neverim. Ak si prihlaseny, dal dole v strede tam musis mat volbu pre oznacenie prispevkov. Zrejme neviem len citat a porozhliadnut sa.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

cuteSTYLE69 napísal:U mňa nejde :sly: , dokonca ani nemám voľbu označiť všetky príspevky ako prečítané :smt017 .
Si slepy ako ja na zaciatku ...
Prílohy
Oznacit fora ako Precitane.png
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Shark NX napísal: Si slepy ako ja na zaciatku ...
Aha to je táaaaaam :slap: a ja som to stále hľadal keď zmačknem "Zobraziť Vaše príspevky" :scratch: .Ďakujem :aasmile29:
Napísať odpoveď