Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa dair »

hmmmm ked si si kupil phone z Orange, a sim je z Tmobile.... co myslis? OMG
Jakes
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jakes »

sak ale orange neblokuje mobily uz...problem je v tom ze ten kryt na simku nedolieha
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ok, tak poďme na to logicky - ako by sme to my mali dokázať poriešiť? Ak si dofaklil slot fyzicky (hoci vôbec netuším, ako sa ti to podarilo), alebo kontaky vnútri, ktoré majú čítať údaje zo SIM karty, tak my ti s tým nepomôžeme a tvoja jediná možnosť je zájsť do Pomaranču a ukázať im, že čo sa deje. Ešte ma napadá jedna vec, hoci to možno nie je relevantné, ale aktivoval si si telefón cez iTunes? Netuším totiž, či sa to na Slovensku vôbec robí, ja som bez pripojenia na iTunes nemohol telefonovať a samozrejme nemal som ani sieť a ani nič podobné. Takže: ak si si istý, že je to SIM slot, nemáš na výber a môžeš klusať k oranžovým zdieračom...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Toto je jednoznacne HW Problem ...

Pani mam jednu otazocku ... Na SVK App Store som normalne Registrovany aj s Kreditkou a Stahovanie a Platenie za Apps mi ide bez problemu ide.
Otazka je ... Existuje nejaky sposob ako sa zaregistrovat napr v UK alebo US AppStore/iTunes a platit za apps pomocou Slovenskej, Ceskej alebo Polskej Kreditky?
Totizto velmi rad by som legalne tahal hudbu z iTunes pripadne mal nejake aplikacie ktore v SVK AppStore nenajdem.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

na itunes sa napajas podla tvojej momentalnej polohy, nemyslim ze sa mozes napojit na iTUnes "usa" a vsetky apps by ti mali byt pristupne, maximalne nie su ponuknute pretoze vzhladom na to kde sa nachadzas ti bude zbytocna mapa metra z NY. (kazdopadne najst a stiahnut sa da)
BTW nerozumiem aky problem mas s hudbou? Mas to to iste ako s aplikaciami, najdes a zaplatis.... (alebo ze by na slovensku to fungovalo nejako inac?)
Prave som celkol itunes, mam tam slovenske aplikacie, slovenskych interpretov a to nie som ani v Europe....
Nevidim problem ale som mozno nedochadzavy ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dair lebo si Registrovany v inej zemi ... Predpokladam AU, US, UK alebo nieco podobne.
iTunes ta registruje podla tvojej polohy ale iba Prvy krat ... Cize ked sa raz zaregistrujes na Slovensku ... Mas pristup len na Slovensky iTunes.

V pripade ze sa zaregistrujes napr vo Francuzku, Nemecku, Anglicku, USA alebo inej Advanced krajine mas otvoreny aj iTunes ... aj App store pre cely svet.
Bohuzial CZ,SK,PL Trh ma zamknuty iTunes ... vid. Priloha
Prílohy
IMG_0080[1].PNG
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

S tou hudbou pockaj, pokial viem, tak Apple je v tomto momente v pokrocilom stadiu jednania s EU (tj jedina brzda, ktora nam zabranuje nakupovat legalne audio/video cez net), takze na niektorom z tohtorocnych keynote by mohli oznamit otvorenie komplet iTunes store aj pre SR. Zatial si kludne stahuj z rapidshare, sice to nie je moralne/legalne (i ked s tou legalnostou si niekedy nie som isty), ale v niektorych pripadoch je to jediny sposob, ako sa ku niektorym veciam dostat. Navyse tak setris zivotne prostredie, Greenpeace approves :smt023

Ale mozes skusit, ja mam svoj vlastny USA iTunes ucet a veselo taham free veci ktore nie su u nas, len ci nebude mat problem s pouzitim 1 karty na 2 uctoch.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

USA ucet mam taktiez ... Ale bez Kreditky ... Cize mozem stahovat maximalne Free Aplikacie a Promo Songy.
S Jednou Kartou na dvoch uctoch nie je problem ... Brat ma tiez Registrovany iTunes na Moju Kreditku ... a vsetko ide bez Problemu
Stopa
King
King

Tak potom si skus zistit, ci su nejake poplatky pri internetovom plateni do USA (v banke ti to urcite povedia) a nic ti nebrani to smelo vyskusat.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:dair lebo si Registrovany v inej zemi ... Predpokladam AU, US, UK alebo nieco podobne.
iTunes ta registruje podla tvojej polohy ale iba Prvy krat ... Cize ked sa raz zaregistrujes na Slovensku ... Mas pristup len na Slovensky iTunes.

V pripade ze sa zaregistrujes napr vo Francuzku, Nemecku, Anglicku, USA alebo inej Advanced krajine mas otvoreny aj iTunes ... aj App store pre cely svet.
Bohuzial CZ,SK,PL Trh ma zamknuty iTunes ... vid. Priloha
nj, uz by som si mohol zvyknut ze u nas doma na Slovensku veci funguju trosku inac ako VSADE inde ;)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Mate niekto skusenosti s alternativou? Teda s iTunes gift kartami? Lakaju ma uz dlhsiu dobu, nedavno som narazil na sk/cz shop, ktory ich predaval. Bohuzial, ukoncili prevadzku. Cez eBay je to troska nad cenu, hladam ine varianty.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Zdravim, mam jednu otazocku, snazim sa cez WinSCP dostat z iPhonu jednu mp3ojku. Samozrejme ze iPod kniznica na to nie je stavana, takze podla nazvu sa k suborom nedostanem. Chcem sa teda spytat ci existuje nejaka aplikacia (okrem platenej verzie iFile), ktora by to dokazala "rozlustit".
Stopa
King
King

2 moznosti:
nakopirujes vsetko (vyhladas subory s koncovkou mp3)
zozenies si program ktory sa kedysi volal iPodRip, teraz je vsak premenovany

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 23:19)
samozrejme po nakopirovani vsetkeho pouzijes mp3tag na zmenu nazvov suborov na spravny format
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

eMPiko napísal:(okrem platenej verzie iFile)
Bacha iFile nie je na pristup k Suborovemu systemu iPhonu ... Len vytvara WiFi Server na Prenos a ukladanie suborov. Vid priloha.

//Ups ... Sorry myslel som ze hovoris o Oficialnej iFiles nie iFile z Cydie
Prílohy
IMG_0090.PNG
IMG_0091.PNG
iFiles.png
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Shark este ze si sa opravil :P

empiko: vyskusaj app SharePod v starom Fw dokazala app aj stahovat aj nahravat mp3 do a z iPhone v novej verzii FW 3.x uz islo iba stahovat mp3 z iPhone. Ako som presiel na Mac tak uz s app nemam skusenost tak vyskusaj co dokaze momentalna verzia app.

dodo
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak by niekto chcel zmenit logo operatora:
tu je navod
a v prilohe su subory a nahlady
robil som ich pre seba, tazke len Pomaranc... podla nich lahko urobite aj T-vole ci Kyslik

//dufam, ze linky na iP forum niesu proti pravidlam :oops:
//teraz uz bude "pekne" aj tam kde sa cierna tema nezobrazuje :wink:
Prílohy
FSO_CARRIER_Orange.png
FSO_CARRIER_Orange.png (3.96 KiB) 1236 zobrazení
IMG_1022.PNG
IMG_1023.PNG
Default_CARRIER_Orange.png
Default_CARRIER_Orange.png (3.96 KiB) 1182 zobrazení
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Musim sa priznat, ze som troska proti jailbreaku, ale tato graficka uprava sa mi nahodou celkom paci. :)

By the way, nemate niekto nejaku fajn FREE hru na sprijemnenie tychto dlhych chladnych vecerov?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:ak by niekto chcel zmenit logo operatora:
tu je navod
a v prilohe su subory a nahlady
robil som ich pre seba, tazke len Pomaranc... podla nich lahko urobite aj T-vole ci Kyslik

//dufam, ze linky na iP forum niesu proti pravidlam :oops:
ja som si to zmenil na Vodafone, nejde to ale kazdemu tak lahko takze aj ked vymenis v systemovych suboroch dane PNG nemusi to ist.
Mne pomohol prg MAKEITMINE ktorym som natukal presne to co bolo v nazve png a ono sa to zmenilo (konecne) a logo ostalo aj po uninstale MAKEITMINE ;)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

dodo_mt napísal:empiko: vyskusaj app SharePod v starom Fw dokazala app aj stahovat aj nahravat mp3 do a z iPhone v novej verzii FW 3.x uz islo iba stahovat mp3 z iPhone. Ako som presiel na Mac tak uz s app nemam skusenost tak vyskusaj co dokaze momentalna verzia app.

dodo
Hm, hladam skor nieco, co by nevyzadovalo dalsi program v PC-cku. Stacil by len priamo v iPhone zoznam v tvare nazov songu - adresar/nazov.suboru, to uz by som si cez WinSCP nasiel a stiahol. Co som sa na nete popytal, tak cez platenu verziu iFile to nejde, kedze search funguje iba na nazvy suborov a nie na nazvy songov. Samozrejme mozem sa cez to rucne v iFile prehrabat, ale je tam tych FXX adresarov cca 50 a to tam tej hudby moc nemam.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nema niekto skusenosti s pouzivanim iPhone v Japonsku?
Viem ze tam nemaju SIM karty a phon by mal fungovat na 3G (aj ked su ludia hovoria ze nebude) ale viem ze sa predavaju aj ked nie su az tak popularne, kazdopadne by som rad vedel ako to funguje (kedze sa tam prave chystam)
Napísať odpoveď