zdrave stravovanie
zdrave stravovanie
Ja osobne jem hodne kuracinu ale chcelo by ti nejaku obmenu. Co jedavate vy? A chcel som spytat ked sa robi cosi na oleju napr chleba vo vajci tak to neni mastne?
Re: zdrave stravovanie
Začni jesť morčacinu.
A všetko na oleji je mastné nie?
ja som myslel ten z oliv vzivote som to este na tom nic nerobilPlasmon napísal:Začni jesť morčacinu.A všetko na oleji je mastné nie?
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Myslel, ale nenapisal.Axelik.m napísal: ja som myslel ten z oliv vzivote som to este na tom nic nerobil
O zdravom stravovani by som ti tu mohla pisat cele strany, radsej si kup nejaku knihu /je ich na trhu viac nez dost/ a studuj.
pryja napísal: Myslel, ale nenapisal.Olivovy olej by som na chlaba vo vajci neodporucala. Po prve, je to trochu drahe na vyprazanie a po druhe ma velmi silnu specificku prichut a pouziva sa prevazne do salatov alebo napr. omaciek. Ak chces jest zdravsie, tak staci z toho, co vyprazis, poriadne poodsavat nadbytocny olej papierovymi obruskami.
O zdravom stravovani by som ti tu mohla pisat cele strany, radsej si kup nejaku knihu /je ich na trhu viac nez dost/ a studuj.
a nemohohla by si mi aspon trosku cosi popisat tak v skratke do par viet
ak nechceš mastné , začni variť na pare... kuracina, zelenina, ryba... und so weiter 
-
pryja
Darca
presne tak a este taka zlata stredna cesta je dusenie, kedy to maso alebo zeleninu prudko oprazis na troche oleja, podlejes vodou a dodusis.kafiatko napísal:ak nechceš mastné , začni variť na pare... kuracina, zelenina, ryba... und so weiter
Alebo taka ryba sa da kludne zapiect v trube spolu so zemiakmi aj zeleninou a mas to menej mastne a zdravsie ako ked si vyprazis file a k tomu hranolky:)
-
bolek
Guru
Áno, väčšina vecí, čo sa dá vysmážať sa dá spraviť bez oleja v rúre- placky, zemiaky a aj mäso. A čo by si chcel také počuť. O zdravej výžive nájdeš tony informácií- treba si len vybrať, aká cesta ti vyhovuje najviac- vo všeobecnosti sa odporúča vyhýbať rafinovanému cukru (zbohom milované sladkosti), vysmážaným jedlám a bielej múke.
-
Peter_Retep
VIP
v prvom rade vynechaj biele pecivo a zacni jest celozrnne..dalej vela zeleniny namiesto sladkosti ovocie..zabudni na sladke vody a pi mineralky. Taktiez uz nic nevyprazaj ale vsetko rob na pare alebo v trube. Taktiez neodporucam salamy a sunky(max tie 98 percentne)