LUCID DREAM vyvolávač
LUCID DREAM vyvolávač
Neviete , kde kúpiť LUCID DREAM vyvolávač , je to taký prístrojček , nechcem žiadny program , samému mi to nejde ... dik za link ; - )
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: LUCID DREAM vyvolávač
z toho co som cital som moc nevyrozumel o co vlastne ide ??o zapamatanie sna??alebo o co ???popisal by to niekto jednoducho???
Sen ktory dokazes ovladat podla svojho scenaru , da sa to aj samemu ale mne sa to nechce mesiac trenovat ... proste si uvedmis ze snivas a lietas a ovladas si sen ... proste parada ....peterxxx napísal:z toho co som cital som moc nevyrozumel o co vlastne ide ??o zapamatanie sna??alebo o co ???popisal by to niekto jednoducho???
ide o to, uvedomiť si v sne, že to je sen. ked TO dokážeš, potom si môžeš robiť hocičo. doslovapeterxxx napísal:z toho co som cital som moc nevyrozumel o co vlastne ide ??o zapamatanie sna??alebo o co ???popisal by to niekto jednoducho???
Naučte sa to sami nieje to vobec tazke staci napriklad ked sa v sne pozries na svoje ruky
nie je to ľahké pre každého. za to, že tebe to tak ľahko ide, nie každému musí
niektorí ľudia LD mali a ani o tom nevedia, resp. nevedia, že to je LD. iní sa k tomu nedopracujú tak ľahko 
Hej ale ked sa to raz naučis tak je to lepsie ako kazdy tyzden zaspalat stymi okuliarmi.Aj mne sa to vždy nepodari lebo to este celkom dobre neviem ale vyskusaj I-Doser aj to zvikne zabrat
I-Doser som skúšal pred hmmm dvoma rokmi? nezaberal. nie je mi súdené 
-
Deafboy
Darca
I-doser a podobné veci neúčinkujú, keď sa nevieš poriadne uvoľniť. S tým si budeš musieť poradiť.
Takisto počúvam I-doser, Hemi-Sync, Brainwave generator, a požadovaný účinok sa za cca rok dostavil dva krát. Treba byť trpezlivý a skúšať. A hlavne uvoľniť sa a zabrániť tomu aby ti lietali myšlienky kade tade.
Je to jednoduchšie pri nahrávkach, ktoré sú nielen hudobné, ale je k tomu aj komentár čo máš robiť, čo si predstavovať. Ak sa sústredíš na inštrukcie, nemáš čas zamestnávať myseľ hovadinami.
Prajme veľa šťastia pri skúšaní
Takisto počúvam I-doser, Hemi-Sync, Brainwave generator, a požadovaný účinok sa za cca rok dostavil dva krát. Treba byť trpezlivý a skúšať. A hlavne uvoľniť sa a zabrániť tomu aby ti lietali myšlienky kade tade.
Je to jednoduchšie pri nahrávkach, ktoré sú nielen hudobné, ale je k tomu aj komentár čo máš robiť, čo si predstavovať. Ak sa sústredíš na inštrukcie, nemáš čas zamestnávať myseľ hovadinami.
Prajme veľa šťastia pri skúšaní
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
To mi chcete povedať, že si dokažem naplanovať sen aký chcem ? 

hej. ked si uvedomíš, že snívaš, tak si zo sna dokážeš spraviť čokoľvek.
-
peterxxx
Star
teraz ked je objasnene co to vlastne je , tak som zistil ze sa mi to stalo pomerne vela krat ale vobec som nevedel ze to je nieco co sa treba uit a trenovat...vo vseobecnosti si sni nepamatam , pamatam si naiky mozno raz za mesiac ale ked sa mi to sniva tak dokazem ovladat co spravim, myslel som ze to robia vsetci...ci ??
Tak po prečítaní príspevkov ma to celkom zaujalo už dávnejšie sa mi snívalo niečo s mimozemšťanmi a v sne som si povedal " je to len sen neboj sa" môže sa vám to zdať hlúpe ale uvedomil som si, že to je len sen, odvtedy sa mi to už nikdy nestalo no ako tak rozmýšľam keď sa mi sníva s peknými kočkami dalo by sa to využiť
Len aby som si potom nepomýlil sen z realitou 
nerobia to všetci, lebo nie každý si to uvedomí, že to je sen (napr. japeterxxx napísal:teraz ked je objasnene co to vlastne je , tak som zistil ze sa mi to stalo pomerne vela krat ale vobec som nevedel ze to je nieco co sa treba uit a trenovat...vo vseobecnosti si sni nepamatam , pamatam si naiky mozno raz za mesiac ale ked sa mi to sniva tak dokazem ovladat co spravim, myslel som ze to robia vsetci...ci ??
ľudia vravia, že nemajú sny, alebo ich majú len občas. ale to nie je pravda. každý má v noci sny. ale nie každý si ich pamätá
dosiahnuť LD je pre niekoho úplne prirodzené, niekto sa to musí učiť. niekto to nedosiahne ani po roku... závidím ľudom, čo LD mali aspoň raz...
<j3RrY>: odlíšiť realitu od sna sa dá ľahko. len si treba spomenúť, ako na to. príklady: pozri sa na hodinky, potom inam a zase na hodinky. buď ukazujú blbosť alebo dva rôzne časy
inak už sme dosť OT, navrhujem pokračovať tu: http://www.hojko.com/lucidne-sny-t79036.html
Ešte jednu otázočku: Nezdá sa vám potom v reálnom živote, že ked niečo spravíte alebo niečo špecifické uvidíte, tak máte pocit ako keby sa to už niekedy stalo a znovu sa to práve zopakovalo? Je to taky zvláštny pocit a občas sa mi to stane, ale neviem si v tej chvíli spomenúť kedy sa to už stalo. 
to už si asi pletieš s deja vu 
mne sa to stava dost casto.A vzdy si pri tom poviem:toto som uz niekedy zazil. Mam z toho zimomriavky brrrPlasmon napísal:Ešte jednu otázočku: Nezdá sa vám potom v reálnom živote, že ked niečo spravíte alebo niečo špecifické uvidíte, tak máte pocit ako keby sa to už niekedy stalo a znovu sa to práve zopakovalo? Je to taky zvláštny pocit a občas sa mi to stane, ale neviem si v tej chvíli spomenúť kedy sa to už stalo.
-
peterxxx
Star
ved vravim ze si ich nepamaatamCuruj napísal: nerobia to všetci, lebo nie každý si to uvedomí, že to je sen (napr. ja). mnoho ľudí má LD a neuvedomuje si to, ráno si to nepamätá.
ľudia vravia, že nemajú sny, alebo ich majú len občas. ale to nie je pravda. každý má v noci sny. ale nie každý si ic........
inak už sme dosť OT, navrhujem pokračovať tu: http://www.hojko.com/lucidne-sny-t79036.html
Ja som silny realista, ale v toto verim a pracujem na tom, aj ked sa mi to este nepodarilo... nevadi, raz sa podari