LUCID DREAM vyvolávač

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

LUCID DREAM vyvolávač

Príspevok od používateľa Empatik »

Neviete , kde kúpiť LUCID DREAM vyvolávač , je to taký prístrojček , nechcem žiadny program , samému mi to nejde ... dik za link ; - )
Curuj
Addict
Addict

Re: LUCID DREAM vyvolávač

Príspevok od používateľa Curuj »

http://remdreamer.com/
drahé to je ako pes :D
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

z toho co som cital som moc nevyrozumel o co vlastne ide ??o zapamatanie sna??alebo o co ???popisal by to niekto jednoducho???
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

peterxxx napísal:z toho co som cital som moc nevyrozumel o co vlastne ide ??o zapamatanie sna??alebo o co ???popisal by to niekto jednoducho???
Sen ktory dokazes ovladat podla svojho scenaru , da sa to aj samemu ale mne sa to nechce mesiac trenovat ... proste si uvedmis ze snivas a lietas a ovladas si sen ... proste parada ....
Curuj
Addict
Addict

peterxxx napísal:z toho co som cital som moc nevyrozumel o co vlastne ide ??o zapamatanie sna??alebo o co ???popisal by to niekto jednoducho???
ide o to, uvedomiť si v sne, že to je sen. ked TO dokážeš, potom si môžeš robiť hocičo. doslova :) osobne sa mi onen stav tiež nepodarilo dosiahnuť napriek snahe. možno to je tým, že som realista. inak, 3oko.sk ;)
amenko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa amenko »

Naučte sa to sami nieje to vobec tazke staci napriklad ked sa v sne pozries na svoje ruky
Curuj
Addict
Addict

nie je to ľahké pre každého. za to, že tebe to tak ľahko ide, nie každému musí :nono: niektorí ľudia LD mali a ani o tom nevedia, resp. nevedia, že to je LD. iní sa k tomu nedopracujú tak ľahko ;)
amenko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa amenko »

Hej ale ked sa to raz naučis tak je to lepsie ako kazdy tyzden zaspalat stymi okuliarmi.Aj mne sa to vždy nepodari lebo to este celkom dobre neviem ale vyskusaj I-Doser aj to zvikne zabrat
Curuj
Addict
Addict

I-Doser som skúšal pred hmmm dvoma rokmi? nezaberal. nie je mi súdené :D
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

I-doser a podobné veci neúčinkujú, keď sa nevieš poriadne uvoľniť. S tým si budeš musieť poradiť.
Takisto počúvam I-doser, Hemi-Sync, Brainwave generator, a požadovaný účinok sa za cca rok dostavil dva krát. Treba byť trpezlivý a skúšať. A hlavne uvoľniť sa a zabrániť tomu aby ti lietali myšlienky kade tade.
Je to jednoduchšie pri nahrávkach, ktoré sú nielen hudobné, ale je k tomu aj komentár čo máš robiť, čo si predstavovať. Ak sa sústredíš na inštrukcie, nemáš čas zamestnávať myseľ hovadinami.
Prajme veľa šťastia pri skúšaní
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

To mi chcete povedať, že si dokažem naplanovať sen aký chcem ? :smt080
Curuj
Addict
Addict

hej. ked si uvedomíš, že snívaš, tak si zo sna dokážeš spraviť čokoľvek.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

teraz ked je objasnene co to vlastne je , tak som zistil ze sa mi to stalo pomerne vela krat ale vobec som nevedel ze to je nieco co sa treba uit a trenovat...vo vseobecnosti si sni nepamatam , pamatam si naiky mozno raz za mesiac ale ked sa mi to sniva tak dokazem ovladat co spravim, myslel som ze to robia vsetci...ci ??
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Tak po prečítaní príspevkov ma to celkom zaujalo už dávnejšie sa mi snívalo niečo s mimozemšťanmi a v sne som si povedal " je to len sen neboj sa" môže sa vám to zdať hlúpe ale uvedomil som si, že to je len sen, odvtedy sa mi to už nikdy nestalo no ako tak rozmýšľam keď sa mi sníva s peknými kočkami dalo by sa to využiť :smt033 Len aby som si potom nepomýlil sen z realitou :lol:
Curuj
Addict
Addict

peterxxx napísal:teraz ked je objasnene co to vlastne je , tak som zistil ze sa mi to stalo pomerne vela krat ale vobec som nevedel ze to je nieco co sa treba uit a trenovat...vo vseobecnosti si sni nepamatam , pamatam si naiky mozno raz za mesiac ale ked sa mi to sniva tak dokazem ovladat co spravim, myslel som ze to robia vsetci...ci ??
nerobia to všetci, lebo nie každý si to uvedomí, že to je sen (napr. ja :lol: ). mnoho ľudí má LD a neuvedomuje si to, ráno si to nepamätá.
ľudia vravia, že nemajú sny, alebo ich majú len občas. ale to nie je pravda. každý má v noci sny. ale nie každý si ich pamätá :)
dosiahnuť LD je pre niekoho úplne prirodzené, niekto sa to musí učiť. niekto to nedosiahne ani po roku... závidím ľudom, čo LD mali aspoň raz...

<j3RrY>: odlíšiť realitu od sna sa dá ľahko. len si treba spomenúť, ako na to. príklady: pozri sa na hodinky, potom inam a zase na hodinky. buď ukazujú blbosť alebo dva rôzne časy :D alebo si prečítaj nejaký nápis. písmenká sa rozmazávajú, slová nedávajú zmysel :) môžeš skúsiť lietať alebo prechádzať pevnými telesami. je toho veľa, ako testovať realitu :)

inak už sme dosť OT, navrhujem pokračovať tu: http://www.hojko.com/lucidne-sny-t79036.html
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ešte jednu otázočku: Nezdá sa vám potom v reálnom živote, že ked niečo spravíte alebo niečo špecifické uvidíte, tak máte pocit ako keby sa to už niekedy stalo a znovu sa to práve zopakovalo? Je to taky zvláštny pocit a občas sa mi to stane, ale neviem si v tej chvíli spomenúť kedy sa to už stalo. :)
Curuj
Addict
Addict

to už si asi pletieš s deja vu :)
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

Plasmon napísal:Ešte jednu otázočku: Nezdá sa vám potom v reálnom živote, že ked niečo spravíte alebo niečo špecifické uvidíte, tak máte pocit ako keby sa to už niekedy stalo a znovu sa to práve zopakovalo? Je to taky zvláštny pocit a občas sa mi to stane, ale neviem si v tej chvíli spomenúť kedy sa to už stalo. :)
mne sa to stava dost casto.A vzdy si pri tom poviem:toto som uz niekedy zazil. Mam z toho zimomriavky brrr
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal: nerobia to všetci, lebo nie každý si to uvedomí, že to je sen (napr. ja :lol: ). mnoho ľudí má LD a neuvedomuje si to, ráno si to nepamätá.
ľudia vravia, že nemajú sny, alebo ich majú len občas. ale to nie je pravda. každý má v noci sny. ale nie každý si ic........

inak už sme dosť OT, navrhujem pokračovať tu: http://www.hojko.com/lucidne-sny-t79036.html
ved vravim ze si ich nepamaatam :)...fakt ti zelam aby sa ti to podarilo lebo snivat cokolvek a riadit to je fakt super,len skoda ze to tak nejde a jv reali...to je potom sklamanie...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som silny realista, ale v toto verim a pracujem na tom, aj ked sa mi to este nepodarilo... nevadi, raz sa podari :)
Napísať odpoveď