Re: Avatar
Radšej budem uctievať stromy rastúce okolo paneláku v ktorom bývam ako byt krestanom alebo dacim iným...
Nepochopím ako v dnešnej dobe môže byť niekto tak zabrzdený ako tí ludia v cirkvi...
Nepochopím ako v dnešnej dobe môže byť niekto tak zabrzdený ako tí ludia v cirkvi...
Toto ma celkom zaujalo. Ten film má inú verziu pre veľké 3D plátno, ako pre malá 3D plátno a/alebo 2D plátna? Hrajú tam iní herci, má to iný dej, alebo čím presne sa tie verzie odlišujú?Gangy napísal:Kto to nevidel na velkom platne a v 3D, nema podla mna pravo hodnotit.
tento film je úplná fikcia! Mal by dostať oskara za námet (pokahontas).
Videl som to v 3D, ale to nič nemení na tom že je to viac fantasy než sci-fi.
Tie zbrane a mašiny sú úplný šrot na to že rok: 2154!
Videl som to v 3D, ale to nič nemení na tom že je to viac fantasy než sci-fi.
Tie zbrane a mašiny sú úplný šrot na to že rok: 2154!
-
MisguidedAngel
Star
alebo tanec s vlkmi 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.imdb.com/features/rto/2010/criticschoice
V Critics' Choice Avatar zožal 6 z 25 cien, čo vôbec nie je zlý výsledok, samozrejme vo väčšine prípadov ide o ceny za technické prevedenie...ale aj tak.
V Critics' Choice Avatar zožal 6 z 25 cien, čo vôbec nie je zlý výsledok, samozrejme vo väčšine prípadov ide o ceny za technické prevedenie...ale aj tak.
Môžme sa tešiť na Oscary. Tam by tiež mohol niečo zíslať. Aj keď ešte pred mesiacom som si myslel, že za efekty to majú vo vrecku Transformers 2.
-
seth82
Darca
Oscara hlavne za herecké výkony, keď skoro celý film bol spravený na počítači ako Ice Age. 
Kto to nevidel v 4D & IMAX HD & 3G nič nevidel.
Kto to nevidel v 4D & IMAX HD & 3G nič nevidel.
-
seth82
Darca
Cesar: nik tu predsa nepísal o Oscaroch za herecké výkony, tvoj pokus o iróniu FAILED miserably. Je jasné, že najväčšie šance má iba v prípade technických aspektov, najlepšieho songu (hoci ja ho nemusím) a najlepšej filmovej hudby (či sa vám to páči, alebo nie, Hornerove score je medzi poslucháčmi filmovej hudby dosť obľúbené)...Mimochodom - bola použitá technológia Motion Capture, pomocou ktorej bol REÁLNYM hercom zahraný aj Smeagol v LOTR, odporúčam pozrieť si dokument o natáčaní a vzať do úvahy aj to, koľko ocenení a uznaní Andy Serkis dostal. V Avatare bola použitá aj Performance Capture, takže ak to mám uzavrieť, tak herci tie postavy normálne hrali, nie sú uvedení v titulkoch iba tak, zo srandy...
//Tááákže Zlaté Glóbusy pre Avatar:
Najlepšia Dráma
Najlepší Režisér
//Tááákže Zlaté Glóbusy pre Avatar:
Najlepšia Dráma
Najlepší Režisér
a to je zas čo?Cesar napísal:Kto to nevidel v 4D & 3G nič nevidel.
btw seth82: nemáš k tomu dokumentu titulky? (teda ak myslíš T4 Avatar Film Special)
tomu sa vravi sarkazmus....
-
Old Dirty Bastard
Guru
http://www.imdb.com/features/rto/2010/g ... 1791856384
uplny pohľad "surprised? me, I'm not."
uplny pohľad "surprised? me, I'm not."
-
MP4-27
Guru wannabe
avatarko nam zarobil uz Worldwide: $1,681,892,927
Ludia neviete ako su na tom kina v Poluse a Auparku, kamos mi hovoril kedysi ze to je stale vypredane a treba si dopredu objednat listky, este stale to je take zle? Bo sa bojim ze si to ani nestihnem pozriet 
-
seth82
Darca
A to cez Internety sa to objednať alebo pozrieť nedá?
3D alebo 2D? 3D viem, ze su vypredane na par dni dopredu. Na klasickom 2D-ckovom ked som bol tak som kupoval listky asi 2-3 hodiny vopred a este som si vybral dobre miesto v pohode. Hovorim o Auparku...žeby? napísal:Ludia neviete ako su na tom kina v Poluse a Auparku, kamos mi hovoril kedysi ze to je stale vypredane a treba si dopredu objednat listky, este stale to je take zle? Bo sa bojim ze si to ani nestihnem pozriet
učrite to budú premietať pokiaľ to bude stále vypredané... no nie? Pochybujem, že by to zrušili, keď majú z toho taký zisk. seth82 má pravdu. Ak sa dá tak si to objednaj cez net.
-
Stoporko
VIP
pred pár dňami sme boli s priateľkou v Ba - aupark na 3D a lístky sme kupovali cca hodinu a pol vopred. Mali ešte 16 voľných sedadiel. Čiže už to nie je také horúce, aby bolo treba kupovať lístky pomaly 2 dni dopredu 
Stoporko: do IMAXu sme listky kupovali 6 dni dopredu, aby sme si mohli vybrat dobre miesta a aj to bolo volno iba na 9:30, dalsie 4 premietania v ten den mali miesta volne uz len po okrajoch a ulpne vpredu 
No ale...ktosi sa tu dusoval, ze v IMAXe je to omnoho lepsie a s nasimi 3D kinami sa to vraj neda porovnat. Ja som to porovnal (s cinemaxom v KE) a 3D efekt je rovnaky. IMAX ma akurat vyssie platno, takze viac ludi ma film v celom zornom poli. V mensich kinach si len treba zobrat listky trochu blizsie. Cize nesmutte, ze ste neboli v IMAXe, o nic vyznamne ste neprisli
No ale...ktosi sa tu dusoval, ze v IMAXe je to omnoho lepsie a s nasimi 3D kinami sa to vraj neda porovnat. Ja som to porovnal (s cinemaxom v KE) a 3D efekt je rovnaky. IMAX ma akurat vyssie platno, takze viac ludi ma film v celom zornom poli. V mensich kinach si len treba zobrat listky trochu blizsie. Cize nesmutte, ze ste neboli v IMAXe, o nic vyznamne ste neprisli
Hej myslel som 3D samozrejme, a da sa vybrat dobre miesta ked uz si to kupim priamo tam?