Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Hip-Hop - všeobecne

Príspevok od používateľa Gothar »

A co je to za fanusika ked mu ukazuje prostrednik? Keby si mal restauraciu a host by ta tam zacal urazat, tak by si ho nevyhodil?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

MisguidedAngel napísal:pockat, niekto niekomu prije*** a vy kvoli tomu nemozte spavat 3 dni?
Kto tu tvrdi, ze niekto nespi? Len sa bezne rozvija diskusia, na tom nie je nic zle. To, ze sa to riesi dlhsie, a co? Aj Azet bol hacknuty v jeden den a riesi sa to doteraz...

Aby som nebol uplne mimo temu. Priklanam sa na stranu Rytmusa. Clovek ako on si nenechaju skakat po hlave. To, ze nejake tupe decko si mysli, ze bude "in" ak ukaze faker takejto da sa povedat celebrite tak je na omyle. Urcite bol po prve nadrbany a po druhe sa chcel vytiahnut pred publikom. Inac mi to nedava zmysel. Zaplati za koncert, bavi sa (aj ked to tazko sudit) a nakoniec ho fakuje. Zbytocna snaha byt stredobod pozornosti, vlastne aj mu to vyslo...
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

ok len mi to pride ftipne, nakolko sa tu furt to iste opakuje dookola a mam pocit, ze sa z komara robi somar. a tiez zrovna ako diskusia o hip hope mi to nepride, skor nejaky bulvarik na tretiu stranku noveho casu.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Do temy to spada. Rytmus je rapper a myslim, ze je to urcite lepsie riesit tu ako niekde vo Volnej diskusii. ;) Bulvar-nebulvar, dnes sa ludia na takychto pikoskach bavia a rozpravaju o tom.
MisguidedAngel
Star
Star

hej, tomuto fenomenu som nikdy nerozumel.
xbranox
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xbranox »

Myslím že Rap už dávno nieje to čo býval.Roku 1982-1999 bol ozajstný rap. Potom už upadal. Vačšina dnešných raperov rap len paroduje. A to čo je na slovensku, to sa rapom ani nedá nazvať. To čo tu bolo kvalitné sa rozpadlo (NS, Trosky).
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

xbranox , nemas tak uplne pravdu, kopa skvelych rapperov tu je hoci niektory velikani nas opustili (hlavne Biggie smalls (BIG) ale stale tu mas Ice Cuba , Dr.Dre , Snoop Dogg etc.. ktory robia dobru hudbu aj teraz
xbranox
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xbranox »

Tak na týchto čo tvorili aj predtým nič nevravím.Rešpekt im. No predsa už ani u nich to neni to čo bývalo. A napísal som že vačšina, nie každý. Tou vačišnou som myslel 50cent-a,Lil wayna, soulja boy a spol... Ale zas, to je len moj názor..
Filipito
Darca
Darca

imho, lil wayne robi celkom prijatelnu hudbu , mojim usiam sa paci . a soulja boy, to je nieco take ako u nas rytmus (99% fanusikov 14 rocne deti)
MisguidedAngel
Star
Star

Filipito napísal:xbranox , nemas tak uplne pravdu, kopa skvelych rapperov tu je hoci niektory velikani nas opustili (hlavne Biggie smalls (BIG) ale stale tu mas Ice Cuba , Dr.Dre , Snoop Dogg etc.. ktory robia dobru hudbu aj teraz
hm ice cube uz ma najlepsie roky za sebou, dr. dre vari detox viac nez je zdrave a nic dokopy nevydava, a snoop dogg, tak ten si uz len uziva, robi co chce a ma pi*i..

kvalita sa da najst na independent labeloch ako duck down, stones throw etc.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Lil Wayne (pre mňa), ako samostatná jednotka, nič moc. To jeho (fakt neviem, ako to ináč nazvať) škriekanie mi, až také super nepripadá. Ešte, keď tak s Fat Joe má pár dobrých songov (ktoré si rád vypočujem, ako napr. Make it rain, My life a pod.) a s Game-om. Ja max. žeriem Game-a, Dr. Dre a ludí okolo týchto dvoch. :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Game je v pohode.
Inak hip-hop moc nemusim, ale ten "originalny" si obcas rad vypocujem. Ale interpretov ako 50Cent a podobne fakt nemusim.

//50Cent mi nepasuje, vobec.
MisguidedAngel
Star
Star

Royalflush napísal:Game je v pohode.
Inak hip-hop moc nemusim, ale ten "originalny" si obcas rad vypocujem. Ale interpretov ako 50Cent a podobne fakt nemusim.
teda ja nemam nic proti fiftymu ani gameovi, ale .. pridu mi dost podobni. zastupuju obaja ten isty 'druh' hip hopu.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja som tiež toho názoru, že Game-a žerem, ale Curtisa moc nemusím.
MisguidedAngel
Star
Star

co takto interpretov od rhymesayers lejblu? nikto? nic?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

MisguidedAngel napísal:co takto interpretov od rhymesayers lejblu? nikto? nic?
atmosphere do pohody, evidencova posledna EPcka bola tiez celkom k svetu... fakt, ze z tychto hlavne u nas menej znamych veci sa da vybrat vela dobrej hudby. chlapci tu spominaju "mrtvych" reperov ako ice cube, ktori nevydali nic poriadne odkedy... no minimalne odkedy su v soubiznise - takym mozem len odkazat ze nech sa pozeraju aj po inych veciach ako vidia v telke, lebo to co je tam uz davno nie je hip-hop ale len akysi odvar z popu, rnb a repovych prvkov...
MisguidedAngel
Star
Star

word.

tesim sa tento rok na evidencove dalsie solo a hlavne na collabo s alchemistom na step brothers.
a dam si rad aj noveho necra :)
Filipito
Darca
Darca

ViRuS napísal:atmosphere do pohody, evidencova posledna EPcka bola tiez celkom k svetu... fakt, ze z tychto hlavne u nas menej znamych veci sa da vybrat vela dobrej hudby. chlapci tu spominaju "mrtvych" reperov ako ice cube, ktori nevydali nic poriadne odkedy... no minimalne odkedy su v soubiznise - takym mozem len odkazat ze nech sa pozeraju aj po inych veciach ako vidia v telke, lebo to co je tam uz davno nie je hip-hop ale len akysi odvar z popu, rnb a repovych prvkov...
odkedy je v soubiznise ? :)
MisguidedAngel
Star
Star

jj odkedy hip hop prestal byt komunitnou zalezitostou a zacal stavat na biznise.

vela veci sa zmenilo a vela vody pretieklo odkedy nahral napr. spominany ice cube hymnu ako today was a good day alebo ameriKKKas most wanted.
to co predstavoval on kedysi, pre mna predstavuje v dnesnej dobe skor crooked I. napriklad.
rovnako ako snoop, ktory nahrava duety so souljaboyom a pod.
doggystyle, chronic, to bola pre nich zlata era, vtedy sa vskutku nahrali klasiky.
Filipito
Darca
Darca

tak ten duet so souljaboyom nepochopim ani ja :nono:
Napísať odpoveď