Euro Truck Simulator (2008)
Re: Euro Truck Simulator (2008)
Nazdar! Mam novu hru na platforme ETS German Truck Simulator, ale ked ho spustim nejde mi nastavit tocenie volantu ergo mozem chodit len dopredu dozadu... neviete co s tym?
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mam taky "mensi" problem. Ked minimalizujem hru a znovu zacnem hrat, tak ked sa kuknem do spetnych zrdadiel a predbieha ma auto, tak ako keby nevykresluje tiene. Pod autom a okolo je sedy obdlznik. (vid 1. foto).
A este jeden trocha vacsi problem, ze mi to trocha seka. Skusal som uz vsetko. Zmenit rozlisenie, potom dat na mensie detaily, len potom bola krajina uplne cierna, len interier bolo vidiet.
PC:
Athlon 64 X2 4200+
VGA: ATI Asus 4850
RAM: 3GB
Takze moj PC by to mal potiahnut na najvissich.
Thx za rady.
A este jeden trocha vacsi problem, ze mi to trocha seka. Skusal som uz vsetko. Zmenit rozlisenie, potom dat na mensie detaily, len potom bola krajina uplne cierna, len interier bolo vidiet.
PC:
Athlon 64 X2 4200+
VGA: ATI Asus 4850
RAM: 3GB
Takze moj PC by to mal potiahnut na najvissich.
Thx za rady.
Ja mam zase problem pred preinstalovanim to v pohode slapalo ...reinstaloval som pc ...nahodil vsetky ovladace a pod.... instaloval som si najprv ETS 1.0 po 10. min ma vyhodilo a ukazalo chybu (ci mam odoslat spravu o chybe alebo nie) ....tak som si nainstaloval ETS 1.3 a to iste .....vyskusal som aj niekolko crackov a stale to iste.....len niekedy hra spadne za 10 min alebo 5 ..... neviete co stym ?
-
Lord ANAKIN
Professional
mam ETS 1.0 a na tom nejaky mod co mi k tomu dal kamarat ale chcelo by to nieco zaujime ... s cim to hravate , popripade mate lepsiu alternativu k tejto hre v danom zanri ???
King of the road som hraval , to sa mi pacilo a malo to nieco do seba hlavne kvoli kariere ... je nieco lepsie ?
King of the road som hraval , to sa mi pacilo a malo to nieco do seba hlavne kvoli kariere ... je nieco lepsie ?
-
mato951
Star
Poradim ti ETS odinstaluj a nainstaluj Rig n roll paradna hra možem doporučitLord ANAKIN napísal:mam ETS 1.0 a na tom nejaky mod co mi k tomu dal kamarat ale chcelo by to nieco zaujime ... s cim to hravate , popripade mate lepsiu alternativu k tejto hre v danom zanri ???
JJ s tým rig n roll suhlasim aj ja, hra na ktoru som cakal tri roky a dokonca po par hodinach hrania som sa rozhodol ze si ju aj kupimmato951 napísal:
Poradim ti ETS odinstaluj a nainstaluj Rig n roll paradna hra možem doporučit
a dnes som bol prenu
-
mato951
Star
Kde si ju kupil?A maš tam aj nieke vyhody oproti tomu ked si to stiahnes s netu alebo nie?
kupil som ju v Alze, vyhody no ani nie akurat je to EN + CZ manual a hlavne ziadne problemy s instalaciou a crackom, za tyych 14 eur to urcite stalo ked som na to tolko cakalmato951 napísal:Kde si ju kupil?A maš tam aj nieke vyhody oproti tomu ked si to stiahnes s netu alebo nie?