Euro Truck Simulator (2008)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
bajlachVT
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bajlachVT »

cawte.....napiste mi kde najdem tu new hru od ring rolu ako sa vola alebo pod cim ju mam hladat .... tu co este nevisla :} heheheh dikes a ETS je pecka
S3HO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa S3HO »

caw ja som nieco zapocul ze uz je vonku aj multiplayer ale neviem to iste ak by to tak bolo nevie niekto kde ho stiahnem diki moc
MaTT5
Expert
Expert

Re: Euro Truck Simulator (2008)

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Nazdar! Mam novu hru na platforme ETS German Truck Simulator, ale ked ho spustim nejde mi nastavit tocenie volantu ergo mozem chodit len dopredu dozadu... neviete co s tym?
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Mam taky "mensi" problem. Ked minimalizujem hru a znovu zacnem hrat, tak ked sa kuknem do spetnych zrdadiel a predbieha ma auto, tak ako keby nevykresluje tiene. Pod autom a okolo je sedy obdlznik. (vid 1. foto).

A este jeden trocha vacsi problem, ze mi to trocha seka. Skusal som uz vsetko. Zmenit rozlisenie, potom dat na mensie detaily, len potom bola krajina uplne cierna, len interier bolo vidiet.

PC:
Athlon 64 X2 4200+
VGA: ATI Asus 4850
RAM: 3GB

Takze moj PC by to mal potiahnut na najvissich. :(

Thx za rady.
Prílohy
gts_00003.png
gts_00002.png
beni93
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa beni93 »

Ja mam zase problem pred preinstalovanim to v pohode slapalo ...reinstaloval som pc ...nahodil vsetky ovladace a pod.... instaloval som si najprv ETS 1.0 po 10. min ma vyhodilo a ukazalo chybu (ci mam odoslat spravu o chybe alebo nie) ....tak som si nainstaloval ETS 1.3 a to iste .....vyskusal som aj niekolko crackov a stale to iste.....len niekedy hra spadne za 10 min alebo 5 ..... neviete co stym ?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

mam ETS 1.0 a na tom nejaky mod co mi k tomu dal kamarat ale chcelo by to nieco zaujime ... s cim to hravate , popripade mate lepsiu alternativu k tejto hre v danom zanri ???

King of the road som hraval , to sa mi pacilo a malo to nieco do seba hlavne kvoli kariere ... je nieco lepsie ?
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Lord ANAKIN napísal:mam ETS 1.0 a na tom nejaky mod co mi k tomu dal kamarat ale chcelo by to nieco zaujime ... s cim to hravate , popripade mate lepsiu alternativu k tejto hre v danom zanri ???

King of the road som hraval , to sa mi pacilo a malo to nieco do seba hlavne kvoli kariere ... je nieco lepsie ?
Poradim ti ETS odinstaluj a nainstaluj Rig n roll paradna hra možem doporučit
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

mato951 napísal:
Poradim ti ETS odinstaluj a nainstaluj Rig n roll paradna hra možem doporučit
JJ s tým rig n roll suhlasim aj ja, hra na ktoru som cakal tri roky a dokonca po par hodinach hrania som sa rozhodol ze si ju aj kupim
a dnes som bol prenu :) cca 14 eur neni az tak vela :smt059
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Kde si ju kupil?A maš tam aj nieke vyhody oproti tomu ked si to stiahnes s netu alebo nie?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

mato951 napísal:Kde si ju kupil?A maš tam aj nieke vyhody oproti tomu ked si to stiahnes s netu alebo nie?
kupil som ju v Alze, vyhody no ani nie akurat je to EN + CZ manual a hlavne ziadne problemy s instalaciou a crackom, za tyych 14 eur to urcite stalo ked som na to tolko cakal :mafia:
Napísať odpoveď