No dnes som cital, ze novy diel je slaby...pozrel som ho a raz som dokonca dostal zachvat smiechu Popritom neustale vybuchy smiechu, atd... Som spokojny, takto na vecer ma to prijemne pobavilo.
SPOILER:
Prvykrat ma odrovnal Raj ked si nalial cherry a potom hned zacal debatovat, druhykrat ked bol zaber na Sheldona ako spi na zemi
ako ja nechapem kto toto pise ?! ze diel je slaby?! ... mne kamos povie ze diel bol slaby ja si ho pozrem a pre mna super.... sa stavim ze tieto skore rezencie na jednotlive casti pise Hojko a spol. ( ludia jemu humoru podobny )
inac SPOJLER : ked Sheldon a Raj rozoberali podmienky a Shledon to razne zatrhol ...spravil to 2x a Raj vzdy pracu zobral ( pre mna best hlasky ) a tak isto aj :Shledon >>:Rajovi :v tomto chodis na pracovne pohovori
až dnes som si pozrel posledné tri diely po trinástku. spolu so spolubývajúcim sme kapali smiechom. a to on ani nepozerá od začiatku. už som mu naordinoval
prekvapuje ma, ze si stale dokazu drzat standart, je to uz tretia seria a "slabych dielov" bolo minimum. Dufam ze im to este dlho vydrzi, fakt scenaristom (12ta cast skvela )
Neviem ja mam praveze pocit ze to ide s tymto trocha dole vodou nevravim ze sa na tom nezabavim v poslednom diely do Sheldon zabil - ale ked to porovnam s HIMYM alebo 2 a pol chlapa tak na tychto sa viac zabavim.
tak posledna 13 epizoda bola užasna ako sa rozhodol isť do Bozemanu v Montane, pretože tam prvykrat pristali Vulcanci, ked neplanovane navštivili Zem :DD a ten Vulcansky pozdrav v rozlučkovom videu to zaklincoval..
btw: hned z uvodu epizody som sa strašne kosil na Sheldonovej hlaške