Windows 7

Informácie o software, ankety...
racto
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa racto »

A funguje vám pod win7 v pohode webkamera. Lebo ja som si všimol že moja (Bison Webcam) nejde. Mam notebook. Hladal som aj driver ale asi ešte nie je.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

hladal si aj drivre na vistu?
Raz0r123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Raz0r123 »

ja mam pocit ze XP je naj.. keby uz len vydali ten DX10/11 na XP tak by som prave nestahoval WIN7 ale DX10/11:))
racto
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa racto »

Dunlop napísal:hladal si aj drivre na vistu?
nie nehladal vyskušam.
Till1987
Amateur
Amateur

win7 a hry

Príspevok od používateľa Till1987 »

Dá sa nejako zistiť ci mi pojde hra na WIN7? instaloval som hitman blood money, hra sa nainstalovala, ale ked ju spustim vyhodi mi toto:

viď príloha

potom som ju pre istotu skúsil nainštalovať na XP, ae tam to v pohode ide .. takze je problem v 7 , len netušim kde, pomoze niekto prosim? :oops: :oops:
Prílohy
cucaj.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Till1987: Chyba, ktoru ti napisalo sa tu na fore uz riesila par krat. Ked ju zadas do Googlu, teda aspon nazov tej kniznice, tak sa k tomuto problemu docitas viac.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

stiahni si tú knižnicu a hod do zložky s hrou
Till1987
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Till1987 »

vďaka, ste borci :wink: :wink:
maco54
Star
Star

Re: Windows 7

Príspevok od používateľa maco54 »

Chcel by som sa opytat jednu otazku neviem uz ci je to blbost no proste ma to napadlo.
Bude niekedy operacny sistem napr: od microsoftu taky ze bude viac ako 64bit?? Ze ci bude napr: 128bit os windows alebo uz taky je?
Toto ma napadlo proste do buducna, ked hovoria o 50 jadrovych cpu tak ma napadla otazka na software
dik
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Vraj už Windows 8 bude aj v 128 bitovej verzii.
http://www.pc.sk/modules.php?name=quick ... ad&id=2044
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Zdravim. Mam taku, mozno primitivnu otazku, ale neviete ako si zrobim klasikcy quick launch panel? Pri instalacii roznych programov som ako daval odskrtnut, ze instalnut do quick launchpanelu, no akosi nikde nic :)
Dakujem vopred za info.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Wishmaster napísal:Zdravim. Mam taku, mozno primitivnu otazku, ale neviete ako si zrobim klasikcy quick launch panel? Pri instalacii roznych programov som ako daval odskrtnut, ze instalnut do quick launchpanelu, no akosi nikde nic :)
Dakujem vopred za info.
Cerus :)
Nieje to nic zlozite..Najprv tie klasicke skratky musis dat z toho menu dole prec..Cize Unpin from menu.
Potom daj pravym na listu dole --> toolbars --> new toolbar a zadaj cestu:
C:\Users\*nazov profilu*\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\

Tam sa nachadzaju tvoje quicklaunch ikony :)
Automaticky ti ich potom hodi na listu ..Enjoy ;)

PS: Potom este nastav nezobrazovanie textu a nazvu (vid priloha).
1. Odomknut listu
2. Kliknut medzi tie ikony pravym a tam odskrtnut zobrazovanie textu a nadpisu
Prílohy
navod1.jpg
navod2.jpg
navod3.jpg
navod3.jpg (29.05 KiB) 1255 zobrazení
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Dik moc Soviet ;)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja som práve prešiel na 7, ale podľa mňa bola Vista lepšia. 7 síce má krajšie rozhranie, ale aj tak sa ho budem musieť vzdať - výkon je prednejší ako Aero. A navyše mám niekoľko problémov. Chcem si spraviť novú lištu, ale chem aby sa nachádzala hore a aby sa automaticky skrývala na XP a Viste to išlo bez problémov, proste som si vybral priečinok a ťahom myši som ho preniesol na ten kraj na ktorom som ho chcel mať. Tera sa môžem aj uťahať a nejde mi to vytvoriť. Maximálne čo viem je vytvoriť nový Panel s nástrojmi v spodnej lište, lenže tam to mať nemôžem, tam to zaberá strašne veľa miesta. Neviete niekto ako sa to robí, ale bez toho aby som musel sťahovať všelijaké Dock aplikácie.

Daľšia vec, ktorá ma strašne vytočila - všetci tvrdia že to je skvelý systém, no to budú asi nejakí amatéri, pretože je úplne nepoužiteľný v Domácej sieti. Ak chcem pripojiť iný PC tak musí mať 7...ja viem marketingový ťah aby sa na všetky PC dostal 7, ale ja teraz čo? Budem každú chvíľu keď budem chcieť tlačiť behať s USB alebo SD? Takže ako spojím v domácej sieti dva PC, obidva používajú wifi a sú pripojené na router. Na druhom je XP.

A tretia vec - na Ploche mi pridalo ikony ktoré nepotrebujem a nedajú sa odstrániť klasickou cestou. Sú to "Knižnice" a "Domáca skupina". Ako ich odstránim?

A štvrtá vec - žiadny súbor mi nechce uložiť. Napíše "Názov súboru je neplatný." Aj som chcel hodiť screen, ale ani ten mi nechcelo uložiť. Je jedno aký formát ukladám a aký zvolím názov. Bože veď tá 7 je úplný SHIT!!!!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Co mas za verziu 7micky? Tipujem, ze nejaku cracknutu..To vypada skor problem na strane instalacky, ako na strane 7micky, lebo ukladanie musi ist bez najmensich problemov..To co tebe robi, tak to netusim..:) Je tam vela zmien, na ktore si treba zvyknut a öblubit". Tiez som sprvu kukal, ze wtf, toto a toto sa mi nepaci a spol, ale teraz som velmi spokojny..Nemam najmensie problemy..Skusal som zdielanie WinXp (na virtualke) s Win7 a taktiez v pohodicke..Niekde robis chybu..Popozeraj na nete co to..
Ale povedat hned ze je to shit, ked pritom ako vidim si jeden z mensieho poctu, je trochu urychlene ;)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale veď je to shit...nebude problém v tom že som dal inováciu z Visty? Akurát to idem skúsiť preinštalovať, ale keď sa to posere tak si dám zase Vistu...

edit: celý problém bol v tom, že som dal Inováciu z Visty. Keď vám môžem poradiť, NIKDY nedávajte Inováciu, ono to síce vyzerá lákavo, že vám to zachová všetky nastavenia, ale je to nedomyslené. Treba to normálne preinštalovať...
7budzo7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

už som to tu písal že mam blue screen tak som skúsil ten memtest ale nevypísalo mi žiaden problém...ale vlastne ani neviem aký má byť ten výsledok alebo to treba nechať dlhšie testovať??...išlo to asi 45 minút
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Chybu by si videl takto:
http://www.hojko.com/download/file.php?id=29321

Ten horný pass by mal prebehnúť do 100% (ak dobre pamätám)
7budzo7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

no tak ked nie je problem s RAM tak potom to prečo občas padá??? na začiatku ked sa dostanem na plochu tak mi vyskočí okno niečo s tages protection...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Napísať odpoveď