Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa hughito »

Andrej-KO : Si celkom mimo, sacharidy a tuky obsahujú aj jedlá, ktoré som napísal ja v mojom jedálničku.
Aj totálne nezdravé jedlo ako nejaká slanina alebo vyprážané veci môžu obsahovať bielkoviny, ale nie je to úplne zdravé.
btw ako hovorim VELA ZRAT ak chces mat vacsi objem tak zrat, nic viac nepotrebujes ziadne tuky stoho mat nebudes ak budes primerane ktomu aj cvicit !
No skôr toto snáď nie.
Áno, beriem pre človeka, ktorý začína je suchý jak palička, ale pre človeka, ktorý už niečo má nabraté a chce prijímať kvalitnú hmotu, nie 20 % svalov a zbytok tuky je takýto postup úplne nezmyselný. Tak sa nabudúce zamysli nad tým, čo napíšeš, než vypustíš do éteru podobnú sračku.
Ale ak chce niekto naberať za každú cenu (tuky), nech sa páči.
ColdRain : Jasné, to som zabudol napísať, po tréningu ( aj pred ) dávam glukózu, presne na to doplnenie sacharidov vo svaloch.
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Andrej-KO ma zcasti pravdu. V objeme treba zrat vela a hlavne sacharidy a nepocitat si co ma kolko gramov bielkovin tukov a podobne nezmysli.

Vacsina ludi ktori nenaberaju robia tu chybu ze sa sustredia najma na vysoky prijem bielkovin a pri tom zabudaju na sacharidy, ich dolezitost po treningu je vacsia ako dolezitost proteinov. Napr so snahou schudnut a zaoven naberat sa snazia na vecer obmedzit prijem sacharidou bezohladu nato ze s treningom skoncili prave vecer. Tu vzdy plati jedna zasadna vec, po treningu nastava proteosynteza (telo takmer vsetky kalorie vyuziva v prospech svalov), takze zruba tych 5-6 hodiny casoveho useku po treningu je z hladiska naberania a stravovania najdolezitejsich. Vtedy treba konzumovat hlavne sacharidy a hlavne neriesti to co ma kolko tuku a bielkovin, dolezite je ze to ma sacharidy, bielkoviny doplnim proteinom.

Problem ale je v tom ze je dost individualne to kto kolko sacharidov ma prijat. Nekomu sa dari naberat s realtivne mensim mnozstvom sacharidov (nastastie ja som ten pripad), tam ale treba zase vysoky prijem bielkovin a u niekoho zase ten prijem sacharidov musi byt vyrazne vacsi, do tejto skupiny patria hlavne ektomorfovia (ale neni to pravidlom).
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Keď ste sa tak pekne rozpísali mohol by sem dakto hodiť dáke na prípravu nenáročné šejky ... len prosím žiadne proteinovo rybacie hlúposti, že len z receptu ma napne. Dáky dobrý šejk do objemovky. Najmä dačo, čo by sa dalo použiť ako náhrada jedla alebo miesto raňajok. DIKY
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Pomôže mi nejako hroznový cukor(na doplnenie sacharidov)? Myslím klasický čo sa dá kúpiť v lekárni, ak áno kedy by som to mal jesť?lepšie pred alebo po trénongu alebo aj pred aj po :)
hughito
Redeemer
Redeemer

kali : Samozrejme, že sacharidy sú tiež dôležité. Avšak aj tie potraviny čo mám jedálničku, ich obsahujú a hlavne mám na túto potrebu glukózu, ktorá mi doplní glykogén vo svaloch.

Veď predsa nebudem žrať po tréningu cukríky a sladkosti, aby som mal veľa sacharidov, to je blbosť.

A takisto si myslím, že najdôležitejšie pre telo sú bielkoviny, to je stavebná látka. Treba ich prijímať čo najviac sa dá.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

co hovorite na tento protein? http://gym.sk/eggstrem-protein-vedro-p-398.html
Chcem vediet ci s nim ma niekto skusenosti, chystam si ho kupit... a mohol by som ho kombinovať ako pred/po treningovy napoj s http://gym.sk/glukoza-vedro-p-68.html dakujem :wink: :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

co ja viem, podla tej kombinacie to bude zrejme pekne hnusne(vajicka+psenicny...) volil by som nie ine(srvatkove, napr izolat), ale ked ti nevadi chut...plus tie vajicka nie su moc dobre stravitelne, takze ako po treningovy napoj hento urcite nie...
Dodger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dodger »

páni ukážka ako sa má posilovať
hughito
Redeemer
Redeemer

Tohoto borca už som videl, robí fakt neuveriteľné kúsky. :)
Ares011
Star
Star

fuuha...a ja som sa uz chystal ze si to kupim :mrgreen: , ta glukoza by mohla ostat, nie? a nemohol by si mi dat link na dky tan protein bo ja sa v tom moc nevyznam kedze si idem 1. krat kupovat :?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ares011 napísal:fuuha...a ja som sa uz chystal ze si to kupim :mrgreen: , ta glukoza by mohla ostat, nie? a nemohol by si mi dat link na dky tan protein bo ja sa v tom moc nevyznam kedze si idem 1. krat kupovat :?
Ja všetkým odporúčam tento proteín sa bombový pomer cena/váha. Za 850 Sk máte 4 kg 80 % proteínu, síce bez pridaných "srandičiek" ( o ktoré aj tak pri proteíne nejde a dajú sa doplniť inými surovinami ), ale stojí to za to.
Kupujem ho druhýkrát. Z tej stránky som si takisto kúpil 1 kg kreatínu za bezkonkurenčnú cenu ( garantujem, kg za 400 sk ) a 2 kg glukózy, ktorá je tam tiež skoro zadarmo.
K tomu ešte NO EXPLODE a som pripravený, od zajtra začínam po zimnej prestávke makať, 6 týždňov driny mám istých.

Bude to objemovka, plánujem to z mojich stávajúcich 103 kg potiahnuť tak na 106-107 kg a potom na jar hodím moju prvú rysku v živote, plánujem sacharidové vlny.
Držte palce ! :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Ares011 napísal:fuuha...a ja som sa uz chystal ze si to kupim :mrgreen: , ta glukoza by mohla ostat, nie? a nemohol by si mi dat link na dky tan protein bo ja sa v tom moc nevyznam kedze si idem 1. krat kupovat :?
glukoza moze ostat
ja som mal napr tento http://www.bodyworld.sk/katalog/protein ... ate-2000-g sice nebol bohvieako uzasny, ze by som ho pil pre chut, ale bol lepsi ako ten co som mal predtym :D
hughito: ty si myslel to co sem hodil ares alebo si zabudol dat link?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Mick_14 napísal:Pomôže mi nejako hroznový cukor(na doplnenie sacharidov)? Myslím klasický čo sa dá kúpiť v lekárni, ak áno kedy by som to mal jesť?lepšie pred alebo po trénongu alebo aj pred aj po :)
Hroznovy cukor je v pohode pred aj po treningu ale ma to tu nevyhodu, ze ak chces z toho nieco mat musis schalovat minimalne jedno to balenie.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

hughito
Redeemer
Redeemer

ColdRain : Zabudol som dať link, ale mal som na mysli presne tú stránku, o ktorej píše mulatt. Už som ju tu kedysi dávnejšie dával.
Opakujem, odporúčam, naozaj bezkonkurenčné ceny.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

mulatt napísal:ja som si teraz vzal tento http://www.nutriexact.sk/suroviny-balen ... nt-4000-g/ :)
uz si to niekedy mal?ja ked som zacinal, tak som si kupil 2kg srvatkoveho a 2kg psenicneho neochutene....srvatkovy som do seba nejak natlacil s premahanim, psenicu mam doteraz(musim to uz vyhodit :D )....osobne na neochutene proteiny nemam zaludok, to si fakt radsej priplatim, jak pit taky humac....
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

prave peklo prichadza so susenymi bielkami :)
mulatt
Darca
Darca

marcus: osobne nie ale kamarat to mal a skusil som to..podla mna to nieje az take extra hrozne, ste moc rozmaznany z jahodok,cokoladiek 8)
Ares011
Star
Star

mulatt
Darca
Darca