Ako to povedať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Ako to povedať

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

čaute mám veľkú dilemu. Páči sa mi mamina kolegyňa :smt007 (má 42 ale vyzerá na 30) a neviem ako jej to povedať :( . Strašne sa bojím , že sa nasere :( a bude si myslieť že som debil čo si z nej robi srandu ale ja s nej skutočne nemôžem :(. :oops: :cry:
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako to povedať

Príspevok od používateľa Shark NX »

Takze prihriaty leti na Zrele zeny :) ... Dobré
Boze moj, navod na to ako otvorit dvere nechces? Struhni jej kompliment ze dnes pekne vyzera ... A nerehoc sa pri tom.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Moja rada je aby si o tom povedal mame aj otcovi. Snáď keď ťa poriadne zmlátia, tak ťa to prejde.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

To už som skúšal ... raz mame prišlo zle a ona potrebovala isť domov tak nemohla isť ona tak som sa ponukal ja a keď vystupovala nepovedal som Dovidenia ale ahoj a proste sa mi zda že žiadna reakcia :(.

PS: A okrem iného že je vzdelaná a sexi tak chodi nakupovať s pleteným košíkom :shock: :shock: :cajicek:

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 22:24)
Goten napísal:Moja rada je aby si o tom povedal mame aj otcovi. Snáď keď ťa poriadne zmlátia, tak ťa to prejde.

A prečo by mali ?

Však krásny harmonický vzťah sa dá prežiť aj pri väčšom vekovom rozdieli nie ? :sneaky:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co je na tom zle, ze sa mu paci zrelsia zena?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a co s nou chces? mat deti omg? ... keby to nebola aspon kolegyna tvojej mamy tak este ok, ale takto? I just lol'd myself...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No neviem neviem. Povedat 42 rocnej dame Ahoj ... Bez toho aby ti navrhla aby ste si potykali ... Klobuk dolu. Musel si v jej ociach stupnut "Vysoko"

Sice Stifflerova Mama nebola zla :D
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

cuteSTYLE69: Nepíšeš či je vydatá, rozvedená, vdova, či má deti. Aj keď je to vlastne jedno lebo: Pochybujem, že jej to povieš. Pochybujem, že by ti tvoji rodičia dali požehnanie na vzťah s ňou. Pochybujem, že by ona stým vedela žiť a pozrieť sa tvojej mame do očí, keby s tebou niečo má. Ak má deti, tak pochybujem, že sa im bude páčiť, že obrábaš ich matku. Píšeš, že je inteligentná. Hmm, tak na ňu zabudni. Keby šla do vzťahu s tebou, tak to by si dobre nasrala do rúk a poku*vila si s tebou život. A čo by si s ňou chcel robiť (tráviť čas)? Predpokladám, že chodiť s ňou na nákupy s pleteným košikom nieje tvoj jediný cieľ.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

cuteSTYLE69 napísal:PS: A okrem iného že je vzdelaná a sexi tak chodi nakupovať s pleteným košíkom :shock: :shock: :cajicek:
Skus na zaciatok: "Mate dobry kosik" :wink:
A k tomu tykaniu ma napadlo, ze nasi maju znamych, ktori maju 17 rocnu dceru a ta si tyka s mojim ocom, ale mame vyka. Dufam, ze po nom nejde. :shock:
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

a ty to vidis nejako realne? Ked snou pojdes aspon na kavou len vy dvojka tak potom skus rozmyslat nad vztahom aj medzi velkym vekovym rozdielom.
kto vie ci ona vie ze existujes mozno ta berie ako Majkin syn (neviem ako sa vola tvoja mamka) a to je vsetko.
ps kolko mas rokov?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tu nejde o to kolko ma rokov, tu ide o to, ze ma zmyslanie ako 14 rocne decko... :roll:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

cuteSTYLE69 napísal:čaute mám veľkú dilemu. Páči sa mi mamina kolegyňa :smt007 (má 42 ale vyzerá na 30) a neviem ako jej to povedať :( . Strašne sa bojím , že sa nasere :( a bude si myslieť že som debil čo si z nej robi srandu ale ja s nej skutočne nemôžem :(. :oops: :cry:
rozpis sa o tom viacej, ... mimo ineho starsie zeny letia na mladych zajacikov, takze ked je bezdetna, stale nadrzana, nezadana tak neni problem, aj ked 42 je podla mna moc, keby mala 32 tak este budiz, ... okrem toho vsetci pisu ze si bu*ik, tak potom nevies co cches? alebo si bisexual? ...
A ako oslovit 42-ku? NEMAM SAJN, .... nastuduj si to v knihe ako zbalit zenu . . .
qwerty-xyz

mr_margera napísal:sorry za OT, ale qwerty-xyz, zas si sa ukázal.. :smt043 . To už lepšia rada je

:smt043
a co som mu mal napisat??? ja 42 ky nebalim, ty snad ano? ja si balim holky mojho typu alebo normalne dievcata. A cio je teply nemam sajn, a co mate proti knihe ? nahodou sa aspon dozvies ako si najst zamienku, popripade vtipne oslovit, nikdy nevies co sa ti moze zist....
by som cchel vidiet ostatnych hrdinov ako balia taku starsiu, ... od gangyho, cez mi-chaua az po sharkNX-ka. A neserte do mna, isto iste su zeny na ktore sedia pismenka MCBP . . .
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Nie, 42 nebalím, nemám to za potreby. Neviem si totiž predstaviť ako by sme spolu vychádzali, o čom by sme sa bavili a tak... Aj keď nehovorím, že je to nereálne. Mal som frajerku o 10 rokov staršiu ako ja a bolo mi prd platné, že som z nej bol hotový, keď sme sa nedokázali normálne baviť, teda chcem tým povedať, že ona má asi iné zmýšľanie ako chlapec, ktorý má zmýšľanie 14-ročného homosexuála, ako povedal "ostatný hrdina" Gangy....
Návod som naposledy potreboval keď na mňa babka vytiahla asi 20 ročný kuchynský robot. Ale návod na balenie ženských? To musia iní zúfalci čítať, boha... Kto to vydal? Bravo časopis?
qwerty-xyz

mirak2 napísal:toto ma skoro zabilo, to si myslel holky co pri pozerani filmu rozmyslaju z akeho materialu su gulky alebo ci je to fyzicky mozne sa uhybat pred gulkami... :lol: tym si definoval ze nie si normalny...
kjutstajl: skus na nu hodit ocko spod svojich nagelikovanych vlasov, pripadne skus zacat konverzaciu o tom aky lak na nechty sa ti paci
no predstav si su aj dievcence ktore sas o taketo veci zaujimaju, ale nemyslel som to tak. Myslel som dievcata ktore extremne presne splnaju moje podmienky, alebo porste normalne obycajne dievcata . . . Mas trocha rozdiel, ked dievca na centimeter a kilogram splna to co chces, a vyzera presne ako cches a mas dievca ktore toto nesplna tak presne, ale tak neohrnas nad nou nos.
a ja ako chlapci vam fandim, mastit si ho pri modrych opiciach je isto iste uchylnejsie ako rozmyslat nad zbranami ktore boli vo filme, ale tak co narobite nenormalny som tu ja, vsakze?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Konecne Ti to doplo...

/// :) Pokial ide o vycarenie usmevu, nikdy mas nesklames chlape.
qwerty-xyz

mr_margera napísal:Nie, 42 nebalím, nemám to za potreby. Neviem si totiž predstaviť ako by sme spolu vychádzali, o čom by sme sa bavili a tak... Aj keď nehovorím, že je to nereálne. Mal som frajerku o 10 rokov staršiu ako ja a bolo mi prd platné, že som z nej bol hotový, keď sme sa nedokázali normálne baviť, teda chcem tým povedať, že ona má asi iné zmýšľanie ako chlapec, ktorý má zmýšľanie 14-ročného homosexuála, ako povedal "ostatný hrdina" Gangy....
Návod som naposledy potreboval keď na mňa babka vytiahla asi 20 ročný kuchynský robot. Ale návod na balenie ženských? To musia iní zúfalci čítať, boha... Kto to vydal? Bravo časopis?
navod vydal Tomáš Baránek, ziadne bravo, ked si necital neodsudzuj je to celkom zaujimave,a poviem ti este jedno tajomstvo, keby mal kazdy tuna scitanych aspon 5 knih o tom ako na zenu, urcite by tu nebolo tolko stupidnych tem ohladne toho ako jej to povedat, ako ju oslovit a podobne. no nie ? Ved ti chlapci tuna v tychto temach tiez chcu nejaku radu, alebo pomoc, nejaky navod, tak vo co go? o tom to tu je nie ? poradit, pomoct, vysvetlit ako nato, a ked si z toho niekto spravi knihu tak budis, nevedomost neospravedlnuje a ked daco chcem tak si o tom aj nieco nastudujem, nebudem zo seba robit hrdinu ze som balic prvej triedy a o dva mesiace fnukat ze som stretol vynimocnu kocku a neviem ako na nu, radte mi.... TO je trapne, a nie precitat si o tom nieco. Kto je scitany ma vacsiu sancu, myslis ze nie ?... X prikladov by som mohol pisat ze je to skutocne tak. Nikdy nie je na skodu ked vies o nieco viac.

//autoeditácia príspevku (18 Jan 2010, 13:14)
Vigor napísal:Konecne Ti to doplo...
chod do riti vigor, balis 42 KU ? si taky borec??? ukaz sa, zbal taku staru MCBP , hod fotecky ako si si s nou uzil, ebes tu do mna, ale chlapcovi normalne neporadis, to si akoze frajer? keby ti taka starsia povedala aby si s nou siel do postele nasere si do gati nie ako 14 rocny homosexual ale ako 4 rocny skolkar.
Tak klud kolegovia, ..... kazdy husty ale neporadi nikto nic.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty ... Ty ma dojimas. Ked si precital tolko uzasnych knih o baleni dievcat, jak je mozne ze okolo teba vsetky nelietaju?
Sak by si mal byt Sukromna Celebrita, zviedol by si kazdu na ktoru by si pozrel. Na hlasku: Nice legs, when do they open by sa ti malo hned ukazat kralovstvo Narnie.
qwerty-xyz

Shark NX napísal:qwerty ... Ty ma dojimas. Ked si precital tolko uzasnych knih o baleni dievcat, jak je mozne ze okolo teba vsetky nelietaju?
Sak by si mal byt Sukromna Celebrita, zviedol by si kazdu na ktoru by si pozrel. Na hlasku: Nice legs, when do they open by sa ti malo hned ukazat kralovstvo Narnie.
:? ty vole, ty ked si precitas knihu o kvantovej fyzike, a si o tom ticho my ostatni mame ako vediet ze si ju precital? a ked tu vedomost nevyuzivas, ako ma kto vediet ze ju vobec vies? zamysli sa nad tym co dristas, ... A mna osobne s mojimi dievcatami nechajte na pokoji, po blud vysvetlovania by to totiz bolo, tu pomahajte chlapcovi v teme a nestarajte sa do mna, ked budem chciet, zalozim o sebe temu isto iste sa vyblaznite . . .
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

KuteŠtýle: ...nebudem sa tu do teba obúvať, ani si robiť z toho srandu. Ja len toľko že som sa na reakciách iných celkom pobavil a je nehorázne drzé povedať 42 ročnej žene AHOJ. A keď si to povedal tým teplošským prízvukom tak to si si moc nepomohol. Moja rada - zabudni na ňu, tým AHOJ si to všetko posral. Napriek tomu sa ale nemôžem zbaviť dojmu, že si si to vymyslel...čo by nebolo prvýkrát, čo si na tomto fóre vymýšľaš - za zmienku by stálo tvoje nedávne tvrdenie že sa "márne snažím pridať si ťa na FB" (no to by som si pomohol!)

kve(r)ty: ...ty si tu kedysi vyplákaval že všetky baby od teba utekajú...jedna sa preoperovala na starého deda, druhá išla do tramtárie atď...ty ideš radiť ako zbaliť babu? K tým prečítaným knihám...samozrjme, aj ja som jednu knihu prečítal...ale myslím že téma ako zbaliť 42 ročnú ženu keď ja som sladký homosexuál...to je trocha mimo normál...ja nebalím ženy v pokročilom veku...
qwerty-xyz napísal:A ako oslovit 42-ku? NEMAM SAJN, .... nastuduj si to v knihe ako zbalit zenu . . .
...na to že si prečítal 5 kníh toho veľa nevieš...
Napísať odpoveď