3D okuliare ahry na PC
3D okuliare ahry na PC
Zdravim,chcem sa spytat,tieto okuliare co su na tejto stranke http://komunikuj.sk/blog/toy/ako-si-vyrobit-3d-okuliare
myslite, ze ked si ich aj doma vyrobim,ze sa budu dat hrat aj hry cez ne? A vobec budu mat taky efekt ako tie v kine?
Ak mate skusenost,piste tu,vdaka
myslite, ze ked si ich aj doma vyrobim,ze sa budu dat hrat aj hry cez ne? A vobec budu mat taky efekt ako tie v kine?
Ak mate skusenost,piste tu,vdaka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3D okuliare
Ak chces hrat hry, ktore maju tuto 3D podporu, tak treba mat aj prislusnu nVidia kartu, ktora to podporuje. Napriklad v Alze si mozes kupit kvalitne okuliare k tomu, ale cena je tam okolo 150 eur. Tie papierove sa daju kupit, stoji to mozno 50 centov alebo ich dostanes v niektorych kinach ku 3D filmu.
tie okuliare s farebnymi sklami ti posluzia max. na pozeranie filmov (napr. na youtube su nejake "3d" videa atd.
Ak chces hrat v 3D, tak viac info tu http://www.hojko.com/post1335758.html#1335758
Ak chces hrat v 3D, tak viac info tu http://www.hojko.com/post1335758.html#1335758
Tak to je pekne brutalna cena ze 150€ a ja som bol v tom, ze okuliare ako okuliare
((
+ k tomu prislusne zobrazovacie zariadenie, ktore zvlada pracovat s dostatocnou frekvenciou - 120Hz a viac optimalne.. To je trosku viac ako spominanych 150E
Takze vlastne, ked sa to tak vezme budem musiet asi este pockat chvilku, kym sa technologia viac zlepsi a ceny pojdu dolu.... lebo davat tisice za taketo cosi, ako brutal
aj ked to moze byt zaujimave 
Re: 3D okuliare ahry na PC
Tak ked to chces poriadne, tak nVidia predava aj taky set (neviem ci je dostupny aj pre SVK), 3D okuliare + LCD tusim 24" (Full HD, 120Hz obnovovacia frekvencia), ktoru vlastne potrebujes pre dosiahnutie 3D efektu, + treba vykonnu kartu, ktora to podporuje.
Ten set tusim stoji okolo 11k ceskych korun.
Ten set tusim stoji okolo 11k ceskych korun.
22" LCD
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Cez tie farebné okuliare sa dá hrať Trackmania Nations forever.
Dá sa to zapnúť na hornej lište v hlavnom menu. Obraz sa rozdelí na dva (zelený/červený) a posunie o pár mm (podľa požadovanej "vzdialenosti" objektu od hráča) V mojom prípade mi hra začala sekať kvôli nedostatočnému výkonu. (no priznám sa že som to hral cez wine, takže nároky na hru boli pochopiteľne trochu vyššie ako cez windows)
Dá sa to zapnúť na hornej lište v hlavnom menu. Obraz sa rozdelí na dva (zelený/červený) a posunie o pár mm (podľa požadovanej "vzdialenosti" objektu od hráča) V mojom prípade mi hra začala sekať kvôli nedostatočnému výkonu. (no priznám sa že som to hral cez wine, takže nároky na hru boli pochopiteľne trochu vyššie ako cez windows)
No nic dakujem vsetkym za vase postrehy, ale asi budeme musiet pockat, co prinesie buducnost