Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
blaster700i
Light Expert
Light Expert

Re: Dealextreme

Príspevok od používateľa blaster700i »

mi-chau napísal:Tak to konecne vyzera, ze budem mat PayPal acc (cakam na tu verifikaciu) takze sa chystam aj na deal. Dodacia lehota mi je ukradnuta, ale ako je to s balnym a postou? Zadara dufam :)
ano je to zadara :) a pred vianocami mi dosiel balicek ktory som si objednal, no trvalo to asi mesiac a 5 dni
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Shit, sa mi podarilo vsetko uspesne objednat aj zaplatit, akurat si nemozem pouzit order tracnking, lebo som si nevytvoril account na dx ked som to objednaval, a teraz ked mam kod na tracking tak si s nim mozem.. neda sa to nejak obist?
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

caute potrebujem radu, som v dealextreme zaciatocnik a prisla mi uz jedna vec sice, ale chcel som sa opytat, ze ked si nieco dam do kosiku a uz to potom zaplatim tak je treba updatnut ihned potom ako pride mail moju adresu??? a ked ano tak kde?
dik za radu
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

palo8 napísal:caute potrebujem radu, som v dealextreme zaciatocnik a prisla mi uz jedna vec sice, ale chcel som sa opytat, ze ked si nieco dam do kosiku a uz to potom zaplatim tak je treba updatnut ihned potom ako pride mail moju adresu??? a ked ano tak kde?
dik za radu
netreba, automaticky ju zoberiez Paypalu, updatnut ju treba vtedy ak to chces poslat inam ako na tvoju adresu z PP
a urobis to tak ze v zozname objednavok, si vyberies ktoru chces, ked ju otvoris bude hore zalozka: Update Address, a tam to zmenis

//autoeditácia príspevku (18 Jan 2010, 15:07)
mi-chau napísal:Shit, sa mi podarilo vsetko uspesne objednat aj zaplatit, akurat si nemozem pouzit order tracnking, lebo som si nevytvoril account na dx ked som to objednaval, a teraz ked mam kod na tracking tak si s nim mozem.. neda sa to nejak obist?
kazdopadne, ak si urobis account na rovnaku adresu ako mas paypal, tak sa ti tam ukazu aj objednavky z pred registracie
Da sa to ale aj obist, lebo ked sa prihlasujes tak vlavo mas moznosti pre samostatne objednavky
palo8
Medium Expert
Medium Expert

ok diki moc a chcem sa este opytat cakam uz na jednu zasielku asi tak 6tyzdnov presnejsie na tuto kartu http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16489 je tam pisane Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season) tak neviem, kedy mi to konecne pride? :? a da sa nejako zistit cez tuto stranku slovenskej posty http://tandt.posta.sk/ ci je to uz na Slovensku? zadava sa tam toto RECEIPT #: 1A390138N7479693U alebo toto ORDER #: 1121TMSM
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

tych 4-7 dni je termin kedy to este iba oni odoslu, a zvycajne to chodi z dx nieco cez mesiac, ale ked si to objednaval pred novym rokom/vianocami tak to este aj mesiac naviac :D , na posta.sk sa da zistit kedy pride tovar na SR, ale potrebujes tracking number, co nieje ani jedno z tych dvoch cisel, DX dava tracking number iba na drahsie veci, nvm presne od kolko $ (mal by si ho uvedene pri objednavke) ;)
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

čakam už tak dlho ako ty, a držia mi to colníci v košiciach a na mail neodpisuju
palo8
Medium Expert
Medium Expert

aha no dufam, ze to pride, budem velmi rad :) a ako vies ze ti to drzia colnici a za kolko si objednaval?
virus64
Medium Star
Medium Star

cena: CCA 23€, a domov mi došlo ozn=amenie že mam uloženú zásielku a mám in bud zavolat, napísat mail, alebo sa zastavit osobne, t zohto mi vyhovuje jedine e-mail, ale zrejme majú vela práce (ale výsledky žiadne) pretože neodpisujú.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

virus64 napísal:cena: CCA 23€, a domov mi došlo ozn=amenie že mam uloženú zásielku a mám in bud zavolat, napísat mail, alebo sa zastavit osobne, t zohto mi vyhovuje jedine e-mail, ale zrejme majú vela práce (ale výsledky žiadne) pretože neodpisujú.
a co si nemy alebo si zabudol rozpravat? ci telefony este u vas nevynasli? ja viem ze email je pohodlny, ale ked telefonujes tak aspon hned vies na com si. emaily sa daju lahko prehliadnut alebo ignorovat (ako poznam pracovne nasadenie nasich uradnikov...)
virus64
Medium Star
Medium Star

Nevim očo ti ide ale nemý niesom, rozpravat viem a aj telefóny máme. No problem je v tom že Košice mám tak na 125Km, a volat im mám od 7:00-15:15 a to nestíham zo školy.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

A cez školu???
Par krat som ako nic volal aj cez hodinu. Alebo zavolaj cez prestavku, nie?
virus64
Medium Star
Medium Star

no v krajnom prípade budem musiet volat aj v škole, ale z mobilu na pevnú nieje práve najekonomickejšie riešenie. Ked telefon platia rodičia je ti to viac-menej jedno kolko minieš ked o mesiac ti kredit dobijú zasa, lenže ja si to platím z vlastného vrecka...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Inak je jedno ci mam malu objednavku, ci drahsiu? Vsetko vybavuju svojou konstantnou rychlostou? :-) Mal som to za 42$ cakat na to pol roka sa mi moc nechce.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

stale mi pride ekonomickejsie zaplatit 2E za telefonny ucet ako nechat 20E plavat niekde v lufte, kvoli neschopnosti nasich colnych uradov... (btw to mate daku hustu skolu, ja som dochadzal na strednu 20km ale o tretej som uz zvykol byt doma :P)
mi-chau: no ja som mal aj objednavku za vyse 100USD a paradoxne sla dlhsie ako co som mal za dakych 20USD ... takze tazko hovorit o konstantnej rychlosti :D
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

ViRuS napísal:stale mi pride ekonomickejsie zaplatit 2E za telefonny ucet ako nechat 20E plavat niekde v lufte, kvoli neschopnosti nasich colnych uradov... (btw to mate daku hustu skolu, ja som dochadzal na strednu 20km ale o tretej som uz zvykol byt doma :P)
mi-chau: no ja som mal aj objednavku za vyse 100USD a paradoxne sla dlhsie ako co som mal za dakych 20USD ... takze tazko hovorit o konstantnej rychlosti :D
skor by som povedal ze to je o pocte veci v objednavke, lebo sa moze stat ze sice si objednas 5 veci, 4 maju na sklade, a aj tak budu cakat kym nepride ta 5.
virus64
Medium Star
Medium Star

ViRuS: tiež mam asi 20km do školy ale to už neriešme, ja sa s nimi už nejako spojím..
a ešte jedna vec, ked si mal objednavku za 100usd neplatil si CLO? a ak áno, kolko percent z ceny?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nie, clo som neplatil ani raz co som si odtial nieco objednaval. oni zrejme nekontroluju vsetko, len namatkovo niektore zasielky. inak si to vysvetlit neviem...
virus64
Medium Star
Medium Star

a papier ti domov nedošiel že ti volakde držia zásielku alebo take niečo?

\\ a potom som tam mal ešte jedenm papier kde pisali že sa mam zastavit v KE..
Prílohy
DSC03903.JPG
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

opakujem, nic mi neprislo, iba rovno zasielka. u teba sa asi chytili tych 80ks diod, lebo to uz predstavuje nejaky predajny potencial. v mojich zasielkach bola vacsina veci iba 1ks, teda to vyzeralo ako pre moju vlastnu potrebu, tak asi preto...
Napísať odpoveď