Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Traktorista napísal:skejtakov a reperov nenavidim, robia sa na machrov ale ked sa maju bit tak radsej zutekaju,....
hooligans rules
preco to sem pisem?
pretoze vidim ze niektory nosite take tie rozcaptane skejtacke topanky,...
fuj,
-
Traktorista
Guru
Kedze moje oblubene Tommy shoes- ktore nosim stale rad aj popri novych- som nikde nenasiel, dovolil som si sem hodit tieto amaterske pictures (vid. priloha).
Traktorista: To vies, image... dnes fici moda drsneho hip-hopu, zajtra mozno ti isti ludia budu ficat na mode 60´s (nemyslim tym nikoho konkretneho!). No a Hools, tak to sa teda mas cim chvalit! Ja sa riadim filozofiou "byt sam sebou" a podla toho si veberam aj tenisky
Traktorista: To vies, image... dnes fici moda drsneho hip-hopu, zajtra mozno ti isti ludia budu ficat na mode 60´s (nemyslim tym nikoho konkretneho!). No a Hools, tak to sa teda mas cim chvalit! Ja sa riadim filozofiou "byt sam sebou" a podla toho si veberam aj tenisky
- Prílohy
-
- DSCN0343.JPG (152.85 KiB) 2128 zobrazení
-
- TommyX.jpg (141.66 KiB) 2112 zobrazení
-
Traktorista
Guru
suhlasim stebou, ja nejsom hooligan, len hovorim ze im nezazlievam ked dobiju par 17 rocnych typkov ktory nosia hip-hopove veci,...Tomasito napísal:Traktorista:To vies, image... dnes fici moda drsneho hip-hopu, zajtra mozno ti isti ludia budu ficat na mode 60´s (nemyslim tym nikoho konkretneho!). No a Hools, tak to sa teda mas cim chvalit! Ja sa riadim filozofiou "byt sam sebou" a podla toho si veberam aj tenisky
poznam aj dopohody hip-hoperov, ktori tym fakt ziju, a tak ich berem ze to beru vazne, napr ako metalisti,...
ale neznasam takych co sa na hip-hoperov iba hraju, nosia tie divne veci, a sekaju machrov,..
JJ, podla mna to vsak nie je o handrach, ale o ludoch... Ale mali by sme sa drzat topicu. Ake shoes nosis, resp. by si rad nosil? Ak si myslis, ze to na co tu poukazujes by mohol byt zaujimavy namet na diskusiu, kludne vytvor novy- relevantny topicTraktorista napísal:Suhlasim stebou, ja nejsom hooligan, len hovorim ze im nezazlievam ked dobiju par 17 rocnych typkov ktory nosia hip-hopove veci,...
poznam aj dopohody hip-hoperov, ktori tym fakt ziju, a tak ich berem ze to beru vazne, napr ako metalisti,...
ale neznasam takych co sa na hip-hoperov iba hraju, nosia tie divne veci, a sekaju machrov,..
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
Traktorista: Fuha, to mas teda riadne laby... Aku mas vysku? BTW. pozeram, ze to mas vsetko precizne porozdelovane...
Hm, popri shoes, ktore som uz uviedol nosim teraz- v lete- najradsej aj tak classic slapky (nie je nad dobre slapky!); ked treba, popri classic topankach mam "na prechadzky do mesta" este jeden par TH; no a jedny stare Nike Cortez- na rozsupovanie...
Hm, popri shoes, ktore som uz uviedol nosim teraz- v lete- najradsej aj tak classic slapky (nie je nad dobre slapky!); ked treba, popri classic topankach mam "na prechadzky do mesta" este jeden par TH; no a jedny stare Nike Cortez- na rozsupovanie...
- Prílohy
-
- DSCN0347.JPG (126.05 KiB) 2561 zobrazení
-
- DSCN0356.JPG (94.48 KiB) 2561 zobrazení
-
- DSCN0349.JPG (102.06 KiB) 2561 zobrazení
-
Traktorista
Guru
Traktorista napísal:skejtakov a reperov nenavidim, robia sa na machrov ale ked sa maju bit tak radsej zutekaju,....
hooligans rules
preco to sem pisem?
pretoze vidim ze niektory nosite take tie rozcaptane skejtacke topanky,...
fuj,
sam sebe protirecis, ked povies ze nenavidis skejtakov a reperov, tak nenavidis tych pravych, bo hip-hopera z teba nespravi oblecenie, pretoze hip-hop je zivotny stylTraktorista napísal: suhlasim stebou, ja nejsom hooligan, len hovorim ze im nezazlievam ked dobiju par 17 rocnych typkov ktory nosia hip-hopove veci,...
tiez maximalne nenavidim debilkov co sa len naobliekaju akoze "ja som velky reper" a sa ho spytas ze ci pocuva rap tak odpovie ze hej a spytas sa ho ze co tak dostanes odpoved: "eee.. emineeem... a este nazov"
takze laskavo rozlisujte tych pravych od naobliekanych nul - TAKI TYPCI NEMAJU NIC SPOLOCNE S HiP-HOPOM