qwerty ak vravis o nej tak to uz prehanas a ak sa to podari a ten chalan sa mi bude vysmievat ze ju fikol tak mi to bude jedno lebo je z nemecka a ked pride na slovensko tak si na neho budem davat pozor
qwerty ked si najdes babu budes trvat na tom aby bola panna? ak nie tak myslis ze ti prezradi kolkokrat to pred tebou robila ze predbehla aj sijaci stroj? myslim ze sa neprizna
Neviem na com som
-
aughostino
Medium Professional
-
qwerty-xyz
Re: Neviem na com som
aughostino napísal:qwerty ak vravis o nej tak to uz prehanas a ak sa to podari a ten chalan sa mi bude vysmievat ze ju fikol tak mi to bude jedno lebo je z nemecka a ked pride na slovensko tak si na neho budem davat pozor
qwerty ked si najdes babu budes trvat na tom aby bola panna? ak nie tak myslis ze ti prezradi kolkokrat to pred tebou robila ze predbehla aj sijaci stroj? myslim ze sa neprizna
Nechcem už vyzerať ako notorický qwertyho obhajca, ale nemôžem sa zas zdržať. Píše to ako to píše, preháňa ale v tom jeho princípe má aj časť pravdy.
Možete sa tu všetci do jedného biť do pŕs aký ste liberálny a moderný, ale ani jednému z vás by sa nepáčil väčší počet chlapov, ktorí by pred vami poznali vašu polovičku zvnútra. V inej téme vypisujete citujem: "...o takú ani bicykel neopriem...", keď to napíše qwerty už je staromódny idiot.
Taktiež vaše vyjadrenia, že keď šváb príde na dva týždne domov "tak si dám na neho pozor" je hlúposť. Ani mne ani jednému z vás by nerobilo problém podviesť partnerku tak aby o tom nevedela a druhá vec je, akýže je to už len vzťah keď nedôverujem partnerke.
Takže asi tak.
Možete sa tu všetci do jedného biť do pŕs aký ste liberálny a moderný, ale ani jednému z vás by sa nepáčil väčší počet chlapov, ktorí by pred vami poznali vašu polovičku zvnútra. V inej téme vypisujete citujem: "...o takú ani bicykel neopriem...", keď to napíše qwerty už je staromódny idiot.
Taktiež vaše vyjadrenia, že keď šváb príde na dva týždne domov "tak si dám na neho pozor" je hlúposť. Ani mne ani jednému z vás by nerobilo problém podviesť partnerku tak aby o tom nevedela a druhá vec je, akýže je to už len vzťah keď nedôverujem partnerke.
Takže asi tak.
-
KaptMichal
King
Cize podla teba je OK ked sa ludia vo vztahu podvadzaju to tym chces povedat? rsp. nevera je v poho?alebo len chce sex? kde je problem?
A ja tiez suhlasim s qwerty-m, teda aspon co sa tyka toho, ze ja osobne by som nechcel dievca s ktorym ked nieco riesim tak mi povie a vies co Miso vcera som sa vyspala s chalanom s ktorym som sa polroka nevidela, a nechcel by som ani taku o ktorej by som vedel kolko vela mala predomnou sex. partnerov. Dakujem neprosim.
Nejde tu samozrejme o mna teraz, ale ked uz to dievca o niekoho ma zaujem (co asi mala kedze od neho cakala bozk) tak by sa mohla krotit...ak mala az taku chut exsistuju specializovane pomocky
kaptMichal: vytrhnute z kontextu... nevravim ze nevera je v poriadku - vo vztahu so mnou urcite nie - ked mam priatelku nepodvadzam, a nema podvadzat ani ona, ale ked som volny a zadana holka si chce uzit tak mi to je srdecne jedno pokial mam na nu chut... potom je to jej starost a nie moja...
k tomu, ze mala vela sexualnych partnerov predo mnou? ak ju milujes nieje co riesit, vsakze? tiez by mi to bolo proti srsti, ale vyjadrenia ze "o tu by som ani bicykel neoprel" si strcte niekam,...
k tomu, ze mala vela sexualnych partnerov predo mnou? ak ju milujes nieje co riesit, vsakze? tiez by mi to bolo proti srsti, ale vyjadrenia ze "o tu by som ani bicykel neoprel" si strcte niekam,...
To nie je z mojej hlavy, to v inej téme niekto napísal a veľa ľudí sa s tým stotožnilo. Mám pocit, že aj niektorí čo v tejto téme zastávajú dosť odlišné názory.Maki napísal:k tomu, ze mala vela sexualnych partnerov predo mnou? ak ju milujes nieje co riesit, vsakze? tiez by mi to bolo proti srsti, ale vyjadrenia ze "o tu by som ani bicykel neoprel" si strcte niekam,...
Ale súhlasím s tým, ak si voľný a dáš holku vo vzťahu, že sú to jej sračky.
-
qwerty-xyz
chvalabohu, dakto ma chape co a ako myslim!!!!!KaptMichal napísal: Cize podla teba je OK ked sa ludia vo vztahu podvadzaju to tym chces povedat? rsp. nevera je v poho?
A ja tiez suhlasim s qwerty-m, teda aspon co sa tyka toho, ze ja osobne by som nechcel dievca s ktorym ked nieco riesim tak mi povie a vies co Miso vcera som sa vyspala s chalanom s ktorym som sa polroka nevidela, a nechcel by som ani taku o ktorej by som vedel kolko vela mala predomnou sex. partnerov. Dakujem neprosim.![]()
Nejde tu samozrejme o mna teraz, ale ked uz to dievca o niekoho ma zaujem (co asi mala kedze od neho cakala bozk) tak by sa mohla krotit...ak mala az taku chut exsistuju specializovane pomocky
-
KaptMichal
King
Cize na toho jej "mileho" ohlady neberies, aj tak sa da...to je vec moralky/nazoru.ale ked som volny a zadana holka si chce uzit tak mi to je srdecne jedno pokial mam na nu chut... potom je to jej starost a nie moja...
/
Samozrejme ak ju uz milujes nepomozes si ale ak ju ten chalan nemiluje len nieco medzi tak by som dal radsej ruky prec, aspon co sa tyka vztahu...kamaratstvo v klude moze ostat. Nechat veci tak a postupne zistit aka je. Ale napadla ma jedna vec, chalan sa s nou pozna uz vyse roka vsakze? Cize musi mat obraz o tom aky typ dievcata to je z jej rozpravania - ak sa s takymi vecami zdoverovala tak ako v pripade toho wurstmeistra.