Neviem na com som

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Neviem na com som

Príspevok od používateľa aughostino »

velmi dlho som uvazoval ci vytvorit temu alebo nie no potrebujem sa s tym niekomu zdoverit ale nemam komu, ti, ktori sa to rozhodnu citat tak sa pripravte ze to bude pekne dlhe, ak to nebude davat zmysel tak si to nevsimajte hovoria za mna emocie

No v maji minuleho roka som s poznal na nete jedno dievca. Bol som dost prekvapeny lebo ona mi napisala prva ze ci si s nou nechcem pokecat. Tak sme kecali vymenili si telefonne cisla a stretavali sa na nete kazdy den. Ponahlal som sa zo skoly aby som s nou mohol kecat, vzdy som sa tesil domov na nu. Islo to takto az do augusta ked som jej navrhol prve stretko, konkretne 7.8.2009, nebola proti. Kedze sme od seba vzdialeny 85km tak som 2 hodiny presedel v autobuse ale stalo to za to vidiet ju. Na stretku som bol dost hamblivy a nenarozpraval som toho vela, no rec nestala. Bol to velmi prijemny den boli sme spolu asi 4 hodiny a ja som sa citil prijemne (dokonca aj pocasie sa vydarilo :D). Prisiel som domov a zas sme sa vhupli do zauzivaneho systemu cim skor domov zo skoly aby sme sa mohli stretnut na nete a kecat az do vecera. Cas plynul a podarilo sa nam dalsie stretko. Konkretne 25.11.2009, bolo iniciovane hlavne z jej strany a bola ochotna cestovat do mesta kde je potrebne prestupovat z autobusu na autobus (stretli sme sa vlastne na polceste). Stretko prebiehalo celkom fajn prijemne posedenie v cukrarni na kave potom dlha prechadzka po meste (kedze to mesto ona nepoznala vobec a ja iba minimalne tak sme sa prechadzali iba tak bezcielne) ked som prisiel domov tak sa mi zdoverila ze sa so mnou miestami trochu nudila lebo sme sa stale motali po meste ale ze to neznamena ze sa so mnou uz nechce stretnut, tuto chybu som si priznal a vysvetloval som jej ze to mesto nepoznam tak som nevedel najst ani tichu kaviaren (aj tu cukraren sme nasli uplnou nahodou) ale nakoniec som sa s tym zmieril. Zas sme prisli domov a vhupli sa do toho zabehnuteho systemu kde sme sa kazdy den tesili na toho druheho kym sa prihlasi na net. Medzi tymto dlhym casom sme si obaja pomahali v problemoch (a nebolo ich malo) podporovali sa a podobne. Mozno preto mi tak prirastla k srdcu. Jeden decembrovy vecer sme tak kecali a navrhla mi ze ci ju nepridem pozriet ze do skoly sa jej nechce a ze bude sama doma. Dost ma to prekvapilo ze mi to navrhla sama od seba ale suhlasil som, dokonca mi aj pozrela autobusy (aj prestupove) a ja som bol rad ze ju opat uvidim. Bolo to 21.12.2008 rano som zmeskal prestupovy autobus ale podarilo sa mi k nej dostat aj ked som isiel obchadzkou. Chvilu sme sa motali po meste a cakali sme na autobus k nej domov. Prebiehalo to prijemne, najprv kava na zohriatie lebo vonku bola dost velka zima, mala doma nejake povinnosti tak som sa chvilu hral s jej hafanom, chvilu mi ukazovala fotky na PC a zacala ma poppichovat a stipat ma do stehna, tak som jej to vratil steklenim dako sa to zvrtlo a blaznili sme sa, steklili sa a rehotali sa ona lezala na zemi a smiala sa (nikdy na tento obraz nezabudnem) ja na posteli a smial som sa potom si lahla na mna a vyhrnula mi tricko aby som jej ukazal tehlicky na bruchu ked som uz chodil do tej posilky (uz som tam daaaavno nebol :D) tak by mali byt vidiet a zacala ma steklit (na to tiez nikdy nezabudnem) proste sme sa takto preblaznili 3 hodiny a potom ma isla odprevadit do mesta na autobus. Vecer som prisiel domov az ked spala lebo po prichode do mojho mesta sa mi vyskytli neodkladne povinnosti. Na dalsi den rano som jej napisal sms ze sa jej ospravedlnujem ze som neprisiel na internet ale ze som mal neodkladne povinnosti a ze vcera som sa citil velmi prijemne a ze som sa uz davno tak nenasmial a ze jej dakujem za prijemne chvile. Odpisala mi ze mi tiez dakuje ze jej bolo so mnou fajnovo. Zas ten stary system kazdy sa tesi na toho druheho na nete. Prisli vianoce poslal som jej darcek (taka malickost- malicky strieborny privesok aby mala na mna pamiatku ktoru bude nosit stale pri sebe a plysaka). Na stedry vecer ked sme kecali a na icq sa smiali zrazu zvaznela a pytala sa ma ze co mi vtedy prebiehalo hlavou ze co by som spravil keby ma pobozka odpisal som jej taku neutralnu spravu ze by som sa nebranil no trochu by ma to zaskocilo lebo nedavno vravela ze ma ma rada ako brata (velmi dobreho kamarata) a kedze este nie je vyrovnana so starou laskou (este stale ho ma rada no on ju uz nie) ze vztah je u nas dvoch dost malo pravdepodobny.

Slubil som jej ze jej na Silvestra zavolam a zazelam jej statny novy rok aspon cez telefon ked nemozem osobne (aj by som mohol ale prisiel ju pozriet kamarat z nemecka s ktorym sa pozna od detstva no nevideli sa pol roka tak som to toleroval) a tak sa aj stalo zavolal som jej tesne po polnoci a zazelal je stastny novy rok. Slubil som jej ze po sviatkoch ak mi dovoli tak jej pridem popriat stastny novy rok osobne.

Na novy rok ked sme kecali na icq tak mi vravela ze jej za mnou stale utekaju myslienky a stale rozmysla o nas, ze robi vo vztahoch kraviny a ze mi nechce ublizit na to som jej odpisal ze laska je o vzajomnej tolerancii a odpustani ze uz sa pozname dost dlho a uz priblizne vieme co od toho druheho mozeme ocakavat a pri kazdej hadke sa uzmierime aj ked je to tazke ale vzdy si najdeme cestu k sebe, proste si hovorime o vsetkom a nemame pred sebou ziadne tajnosti.

Bol som ju pozriet aj po novom roku konkretne 4.1.2010 prisiel som do jej mesta a cakal som na nu chvilu na stanici. Po chvili prisla a zozaciatku stretko prebiehalo ako ostatne obcas nejake to postuchnutie postrcenie posteklenie ustipnutie proste ked bola trochu nuda tak sme sa takto "podpichovali" sadli sme do jednej kaviarne tam toto blaznenie pokracovalo steklenie stuchanie a podobne, potom sme isli do mesta sa trochu prejst a potom zas do dalsieho podniku na kofolu a tam sa to stalo ani neviem ako sme sa po sebe valali objimali sa steklili sa hladkali sa (samozrejme ze vsetko v ramci slusnosti skoro ale to tu nebudem rozvadzat:D) ako mi tak lezala v lone mi niekolkokrat naznacovala aby som ju pobozkal no ja som sa na nu iba prihluplo usmieval a tvaril sa ako kkt:( mal som velku chut ju pobozkat no pokazil som to. V tom podniku sme stravili asi hodinu no bolo mi velmi prijemne. Vybrali sme sa na stanicu a kedze jej isiel autobus domov o par minut skor tak som ju odprevadil a na stanici sme si mavali az kym nezasla za prvu zakrutu.

Cestou domov som jej napisal sms spravu ze som hlupy ze mi jasne naznacovala aby som ju pobozkal a ja som to nespravil davala mi tolko prilezitosti a ja som ich nevyuzil odpisala mi ze som neni hlupy ze ked pridem domov tak jej mam dat vediet a pokecame o tom. Ked som prisiel domov tak mi napisala na icq spravu ze ona cakala odomna bozk no nedockala sa ho mala pocit ze nechcem. No ja som velmi chcel ani neviem preco som ju nepobozkal:( Potom mi zrazu napisala ze vela rozmyslala a ze je to takto lepsie (ze som ju nepobozkal) ako je ze ma nedokaze milovat ze miluje ineho (jej byvaleho). Ja ju tak trochu chapem lebo to bol pekny vztah co mala cez leto. Bol krasny a velmi som jej prial aby jej to vyslo a aby bola konecne stastna. Chapem ju, ten rozchod bol pre nu tazky, tak tomu byvalemu napisala mail no dozvedel som sa ze ju odbil par negativnymi vetami.

vtedy ked mi na icq plakala tak nezabudla podakovat za pekny den ze jej so mnou bolo krasne a slubil som jej ze nabuduce ked sa stretneme tak jej dam pusu nech sa deje cokolvek. Najblizsie sa stretneme asi 22. januara dohodli sme sa ze pojdeme k nam domov kedze ja som bol minule u nich tak pojdeme k nam. Kedze jej ten chalan napisal negativnu odpoved a ak toho 22 naozaj pride tak by som v nej chcel vyvolat take pocity ako sme mali naposledy v tom podniku mozno sa nieco zmeni uvidime... no ak mas nejaku radu tak sem s nou 22 je este daleko a chcel by som si to poriadne naplanovat lebo ju mam velmi rad a moje city k nej su velmi silne:(

No nastal dalsi problem. par dni po tom ako sme boli spolu sa vyspala s tym kamaratom z nemecka ktory ju prisiel pozriet. Teraz je este stale pri nej lebo nemoze ist naspat do nemecka lebo dopravcovia strajkuju.

Tak teraz vlastne neviem na com som a ci sa mam o nieco pokusat a bojovat o nu alebo sa zmierit s tym ze zostanem dalsie obdobie sam lebo taketo dievca ako je ona (teda bola pred casom myslim to tak ze sa dost zmenila) sa hlada velmi tazko.

Prosim viete mi nejako poradit ci sa do toho oplati ist a bojovat o nu? Dokonca ani ta dialka by mi nerobila problem. Stale sa uspokojujem slovami z priatelstva vznikne laska velmi lahko ale z lasky uz priatelstvo nikdy nebude no na druhej strane je lepsie lasku stratit ako ziadnu nemat. Velmi by som chcel byt u nej viac ako ten velmi dobry kamarat ako jej bracek ale neviem ci to ma nejaku cenu a ci to je realne.

Dufam ze nevadi ze je to take dlhe ale snazil som sa situaciu opisat podrobne. Dakujem za kazdy nazor alebo radu

iba tak mimochodom:) tema trochu suvisi s touto temou http://www.hojko.com/zalubil-som-sa-do- ... 61-60.html
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem na com som

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tyyyyy jo ...
Pekny pribeh ... Mlat si hlavu o stlp preco si ju v tom momente nepobozkal ...
Ale jedna vec ma hryzie ... S tebou sa pozna dlho a pomali nedoslo ani k puse ... a s kamaratom z Nemecka sa vyspi?
Hold it right there girl. Ja viem ze je Single ... a Nic velkeho medzi vami neprebehlo ... Ale toto by mi bolo minimalne trochu zvlastne. A po tomto "Incidente" by som s nou nechcel nic mat ...
V kazdom pripade ja som ja ... Ty si ty ...
Ja by som to nenechal tak dlho v neutralnej zone a pri prvom naznaku pusy by som to vyuzil ... Cim by sa vas vztah preniesol niekam inam.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Veru veru Sharkino ma pravdu ;) Tu pusu si jej vtedy mal dat..Tipujem, ze tim vlastne aj chcela odsledovat nieco..Tym ze si jej ukazal svoju nesmelost, asi vztahovo prestala mat zaujem. To co ty vravis, ze nechcel si, lebo nedavno mala chalana atd..To je kusok kravina..Ona praveze podla mna potrebovala novu osobu pri ktorej by zabudla na ten nevydareny vztah s nim...Predsa tak sa najlepsie na byvaleho zabuda..
Len sa vzdy do kozi tohto dievcata..Dievca si povie: Ked mu tak dlho trva pobozkat ma, tak kolko by som mu musela naznacovat, nech sa spolu vysantime v posteli?
Tipujem teda, ze ked prisiel ten jej priatel z nemecka, tak vedel co chcel a tak preto sa snim aj tak rychlo vychrapala..

Moze to byt aj tym..Proste ak v dnesnej dobe ides na veci pomaly, neraz sa ti to vypomsti..Ako aj tu :)
Dalsi tvoj krok si fakt nedokazem predstavit..je to na tazke a na tebe..:) Ale ja by som sa asi citil uz nie moc prijemne pri nej, ked viem, ze pred par dnami si uzivala s tamtym a ked pride nabuduce to pravdepodobne inak nebude..
Inak otazka, skade mas potvrdene ze s nim spala? Sama ti napisala?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No dlhe ale je tam dost informacii aby to bolo zrejme - ruky prec. Dovody opisal sharky, toto proste nedopadne dobre.
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Ahoj, tak ti sem skusim napisat nieco z mojho pribehu, ktory bol asi rovnaky. Nechodim sem prilis casto ale tato tema ma uputala pretoze sa az prilis moc podoba na moj, ibaze ta vzdialenost medzi nami nie je taka velka, byvame v jednom meste a tak je to o inom. Tiez sme sa nahodne spoznali, padli sme si do oka, zacali sme si pisat, rychlo sme bezali na internet kvoli vzajomnej komunikacii a vzdy sme sa vedeli bavit cele hodiny, vzdy bolo o com kecat. Ked sme boli v reale, tak to uz bolo ine a nastavalo aj trapne ticho, ale bolo nam fajn. Steklenie, bitie, natahovanie, to vsetko sme si prezili, bol som vtedy v siedmom nebi, ale pusu som jej nikdy nedal. Vzdy som siel za nou s tym, ze to spravim, ona by sa nebranila, ale sama to neurobila a tak cakala na mna.

Ako tak bezal cas, presiel pol rok a ja som sa nevedel pohnut, prisiel jeden jej kamarat, natlacil jej omacky a uz flirtovali celu diskoteku spolu. Potom si na nu tyzden nespomenul a ozval sa jej az pred diskotekou, ze ci sa nestretnu niekde v bare. Cez tyzden som si s nou pisal ja, chodili sme von, ale cez vikend vzdy vecer usla a radsej isla na diskoteku a travila tam cas s nim. Bolo to preto, lebo bol iniciativny, skuseny, nebojacny a vedel co chce. Ja som tiez vedel co chcem, ze chcem ju, ale nevedel som to dat najavo. A takto cas bezal, bezal, az sme sa stihli pohadat, udobrit sa a dokonca mi stihla za ten cas povedat, ze cakala odo mna pusu, dokonca som jej aj povedal, ze ju dostane najblizsie a nikdy sa nic nestalo. A za ten cas ju zacal blaznit dalsi chalan, bolo to niekde v bare ci na diskoteke. Ked som sa dopocul, ze s nimi mala romanik, normalne mi bolo az zle, ale dopocul som sa to od nej. Aj dnes mi chodia po hlave myslienky, ze preco prave ona a preco prave s nimi, niekedy na to pomysli. Mozno o to horsie, ze tych chalanov poznam aj ja dlhe roky, urcite dlhsie ako ona a o to viac ma to dostalo.

Po priblizne roku prisli nejake chaty, isli sme tam so spolocnymi kamaratmi asi pri tretej chate som ostal s nou len ja, zvysok fajcil vonku. Ako som bol pripity (a ona tiez), nasiel som odhodlanie a dal jej ten bozk. Pobozkal som ju, cakal na reakciu a dockal som sa, neodmietla. Takto sme to tahali celu noc, pekne v kutiku, bolo nam fajn. Skoda, len ze som sa par krat stihol vygrckat od alkoholu, ale hned som si umyl zuby, supol zuvacku a pokracovali sme, vobec jej to nevadilo. Na dalsi den sme boli spolu, ale k bozku som sa nedostal, chybal alkohol a tak som nemal tolko odhodlania. Rozmyslam teraz, ze ci to bolo den po tej chate alebo az dva dni, viezol som ju domov a stali sme na parkovisku pred Tescom, zacali sme sa bit, stipat a vtedy mi povedala krasnu vetu: Ak mi chces dat pusu, tak ma nemusis byt! A ja som sa jej este hlupucko spytal, ze ci teda mozem a ona s takym miernym usmevom povedala, ze hej. A uz to islo, den co den sme sa stretavali, bozkavali sa, az sme sa dali dokopy. Tie stretnutia boli take tajne pred kamaratmi, neviem coho sme sa bali, mozno toho, ze co na to povedia, ako zareaguju a na co im o tom hovorit, ked je to cerstve. Po mesiaci sme zacali spolu chodit a dnes je tomu nieco malicko cez rok, co sme spolu. Zazili sme par hadok, krasnych chvil, ale stalo to za to.

Ak by som sa mal vzit do tvojej situacie, tak som bol na tom priblizne rovnako, asi sme aj rovake povahy a asi to mas rovnako tazke ako ja. Ak ti mozem dat radu, tak chod do toho a bojuj o to. Ona urcite mysli na to co spravila a urcite na to myslis ty, mozno to teba vadi viac ako jej, ale s tym nic nespravis. Ja som to ani po roku vztahu nestravil, ze co mi robila a aj ked mi sama povedala, ze ked sme spolu nechodili, tak mi strasne ublizovala, ale ja som to poprel a povedal, ze v pohode a ani sme predsa nechodili spolu. Ale ver mi, ze mi to vadilo a spomienky na to mam aj dnes. Nemyslim na to, ani sa nesnazim, len niekedy pred spanim alebo ked stretnem tych kamaratov, tak si to vsetko vybavim a spomeniem si, ze prave s nimi sa vlacila. Ak ti za to stoji, co ti urcite stoji, tak jej prepacis tento preslap, ako som ho prepacil aj ja a budes o nu bojovat. Ak nie si zbabelec, co si rovnako ako ja, tak jej tu pusu budes chciet dat, ale nedokazes to. A ak jej ju das, tak si mozes byt isty, ze ti ju opatuje a ze to bude krasne. Mozno sa na dalsom stretku budete citit blbo a nebudete pusu vediet zopakovat, ale mozes mi verit, ze k tomu pride. Asi najlepsia chvilka bude vtedy, ked sa budete bit, stipat, natahovat, vtedy sa budete citit spokojne, budete sa smiat, dotykat a jednoducho to bude najlepsi moment na ten prvy spolocny bozk.

Rozhodne chod do toho, hlavne sa snaz nemysliet na minulost a preslapy, ktore boli, pretoze o to viac si nad tym budes lamat hlavu.

Tu su tie temy, ktore som ohladom toho mojho vztahu zakladal, odkaz je tu dole:
http://www.hojko.com/vztah-nevie-co-chce-t85674.html
http://www.hojko.com/len-kamaratka-aleb ... 95276.html

Dufam, ze som ti aspon trosku pomohol tymto a ak mas nejake otazky na mna, tak to sem napis, urcite si to vecer pridem precitat alebo ak chces nieco blizsie, tak mi napis sukromnu spravu a mozeme pokecat. Caka ma narocny den, poobede alebo istotne podvecer tu budem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

aughostino

takze ak som to dobre pochopil,
baba ta pozve k sebe domov, na posteli ta zacne vyzliekat, chyta ta za stehno a ty sa zmozes iba na nejake "steklenie"?
Vobec si sa nepokusal ju vyzliect ani bozkavat ani nic?
Pacia sa ti vobec dievcata?
Ak ti ostatni hovoria ze si urobil chybu, lebo si ju mal vtedy pobozkat, tak podla mna si ju mal nieco ine..Zena si totiz vzdy viacej ceni na svojom napadnikovi ked to sice mozno trochu prestreli, ako ked je nemehlo ktore sa nevie dokopat k činu.. :?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

zomg clovece, kolko mas rokov? 10? vtedy by sa to dalo chapat totiz... sak ked si ju tak chcel pobozkat, tak si ju pobozkat mal... a by sa urazila, tak sa ospravedlnis, ak by bola urazena stale tak sa na nu vykasles - "plenty fish in the sea"...

uz davno som si nedal namahu citat tak dlhy prispevok a zrejme to aj lutujem... no ale k veci... ak ti da este jednu sancu, vyuzi ju, ak nie, tak to iniciuj a ukaz jej ze si chlap, proste ju zdrap a pobozkaj... a ak sa urazi postupuj vopred napisanym postupom... kapiše?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) Po prve, si debil. Po druhe, ona je defka..... pekna, a celkom pekne mazana defka.
Precital som to cele, dokonca dvakrat. Pisem ze si debil preto lebo si sa posral, holky chcu samca. nie niekoho kto sa poserie pri tak jasnych naznakoch toho co ma robit a nespravi to (vitaj v klube...). Pisem ze je defka, pretoze a teraz sleduj dost pozorne co pisem. Mala byvaleho, byvaly ako sme zistili, ju poslal kade lahsie a ma ju v riti, holka ocividne ho este stale chce, zistila vsak ze asi nijak raz tak podme ho hladat niekoho kym si to vykompenzuje. Nasla teba, zacali ste si pisat. To vsak nic nemenilo na veci ze byvaleho chcela stale. Ty si s nou pises, stretavas sa s nou, kupujes jej darceky, steklite sa, hladkate sa? a jej kamarat z nemecka ju vyseka? Jej poriadne nalozi? ... To musel byt velmi dobry kamarat, nemyslis? Mozno s nim spala aj ked chodila s tym svojim EX. Mozno by ti to robila tiez, podvadzala s kamaratom z nemecka. Kamarade, zobud sa. Je diskutabilne co by bolo keby si ju pobozkal kazdopadne pocitaj s mojim nazorom takym ze si ju proste mal pobozkat a zachovat sa dominantne. Co ti mam viac poradit? Pisali aj ostatni napisem ti to aj ja, trosku hnusnejsie, mozno to chlapci zo spravy scenzuruju. Vyser sa na nu, napis jej od srdca ako veci vidis, na ospravedlnenie, napis ze si plachy chlapec!!! (to je fuk ci je to pravda alebo nie..) a dost pozorne rozmyslaj nad touto vecou. (mna takto slovne odje*al jeden z mojich najlepsich kamaratov ) Predstav si ze chodis s tou svojou holkou, mas hlavu medzi jej nohami, a si myslis aky si majster sveta, dokazes sa zamysliet aj nad tym, ze mozno 5? mozno 10? hodin pred tym, bol v nej ten jej kamarat z nemecka s tym svojim spinavym penisom? A ty tam mas teraz hlavu? nebodaj si s nou davas lizacik, a ona ho pred par hodinami fajala?? mnam mnam ... A pisem ti to preto, lebo ked sa s nim takto bez problemov vyspala, tak keby si s nou chodil, tak ta piatok podvadza s boh vie kym, a sobotu ti vravi v postielke ako ta miluje....
Takze vies presne na com si, snazi sa ta nabalit defka, ktora sice miluje byvaleho, ale ako SAMCA do postele si bohuzial vybrala ineho ako teba, teba ma ako plysoveho macika, do postielky vystiskat, pohrat sa, steklit a konec. . . .
Sa jej zbav skor ako ti zacne hrat na city, ....bo potom tu budes inu romantiku pisat.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty the fuckinator ...

1st. of all ... Poznam nie jednu babu ktora sa rozisla s priatelom a ked k nej neskor nacupital este mu "dala"
Nie je to nic strasne a nemusis ju hned kvoli tomu volat defkou.
Jedine co mi je proti srsti je ze uz zacala druhemu motat hlavu. Vina je na oboch stranach lebo sa poznaju dost dlho na to aby aughostino spravil krok ...
Som si viac nez isty ze keby k niecomu medzi aughostinom a nou doslo nepustila by k sebe wurstmašiniera.
Aj tak to z jej strany bolo mierne svinstvo ale kedze sa aughostino k nicomu neodhodlal mohla ho brat ako kamarata a wurstmašiniera nadalej prijat.

Nie je jednoduche zahodit city zo dna na den a vela dievcat si mysli ze ked sa s byvalym vyspi tak si ho nakloni naspat k sebe.

2nd. qwertynator ... Get a life.
qwerty-xyz

Shark NX napísal:qwerty the fuckinator ...

1st. of all ... Poznam nie jednu babu ktora sa rozisla s priatelom a ked k nej neskor nacupital este mu "dala"
Nie je to nic strasne a nemusis ju hned kvoli tomu volat defkou.
Jedine co mi je proti srsti je ze uz zacala druhemu motat hlavu. Vina je na oboch stranach lebo sa poznaju dost dlho na to aby aughostino spravil krok ...
Som si viac nez isty ze keby k niecomu medzi aughostinom a nou doslo nepustila by k sebe wurstmašiniera.
Aj tak to z jej strany bolo mierne svinstvo ale kedze sa aughostino k nicomu neodhodlal mohla ho brat ako kamarata a wurstmašiniera nadalej prijat.

Nie je jednoduche zahodit city zo dna na den a vela dievcat si mysli ze ked sa s byvalym vyspi tak si ho nakloni naspat k sebe.

2nd. qwertynator ... Get a life.
shark, chod vies kam .... robis zo seba borca, ale hovno o tom vies. Ked ti tak chutnaju dievcata co sexuju so svojimi kamaratmi, prosim..... kazdemu podla chuti . . . .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak este raz ...
1. Necituj prispevok ktory je hned nad tebou.
2. Nerobim zo seba borca ani ziadneho gigola ... Ale neviem ci ten "kamarat" z nemecka nie je nahodou ten jej byvaly ... Kedze to je dost nejasne napisane.
V pripade ze to je len kamarat tak bohuzial ... Jej uroven klesa a klesa. Kedze byvaleho by som este pochopil.
3. Aspon nemam svoje "vedomosti" z knizky ... Vsak kolega?
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

upresnim, ten kamarat z nemecka a jej byvaly su dve rozne osoby, s kamaratom z nemecka sa stretava asi raz za pol roka
Shark NX napísal:Tyyyyy jo ...
Pekny pribeh ... Mlat si hlavu o stlp preco si ju v tom momente nepobozkal ...
v stene mam dieru a moja hlava dostala pekne zabrat

to ze sa s nim vyspala mi ona sama povedala a nadavala si za to ze je hlupa a ze vobec za nim nemala ist a ze citujem: "bola chyba ze som tohu debilovi povedala aby prisiel na silvestra "

a teraz nieco o mne aj ked sa za to hambim ako pes :smt017

10 rokov nemam, mam 2krat tolko a za cely ten cas som sam, jednoducho nebudem chodit okolo horucej kase este som nemal dievca okrem jedneho flirtu ale to nestoji ani za zmienku (teraz cakam ze ma ukamenujete) :smt017 a ja viem ze som idiot proste som ju chcel pobozkat ale proste to neslo ani neviem preco :( mozno strach ze by sa tym nieco pokazilo (tak som jej to aj interpretoval)

nedavno ked mi volala tak vravela ze chce byt sama venovat sa sebe, mne skole a svojim zalubam

lepsie bude ked to teraz necham zatial volne plynut pockam kym sa wurstmašinier zdekuje spat do nemecka a pockam kym sa dame obaja psychicky dokopy

// shark neviem presne ale asi kvoli tomu strajku dopravcov (sice robim v prepravnej firme ale ten strajk nesledujem tak neviem presne) chodi busom cez BA mozno je to iba uboha vyhovorka neviem nezistoval som podrobnosti lebo by som sa iba rozculoval
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Takto ... Nechaj si prevetrat hlavu. Neanalyzuj to ... Je to zbytocne a budes sa zbytocne trapit a prichadzat na horsie myslienky. Ja by som si drzal odstup a musela by si tu doveru budovat trochu dlhsie.

Nikto sa ti za to ze mas 20 a nemal si ziadnu priatelku smiat nebude. Je to v pohode a nemas sa za co hanbit ... Nie kazdy ma to stastie na baby a niektori ich ani este moc nevyhladavaju.

Silvester nesilvester ... Nebolo to pekne od nej ale ako hovorim. Nemusela/nemusi vediet o tvojich "planoch" a aspon to lutuje.
Osobne by som sa s nou stretol osobne pokecal a nerozpraval o tom co sa stalo. Ak ti posle nejake "signaly" vyuzi ich ... A wurstmašiniera nech pusti dpc ... Kde ma jaky strajk?
Wurstnatzi nemaju nikde problemy pokial viem. Nechce sa nahodou kolega len chvilu zdrzat?
qwerty-xyz

SHARKNX... vole no a co ze mam veci z knihy? daktore ano, ale toto co som sa rozpisoval nie, to mam zo zivota....
A vidis, sam chlapec napisal, kamarat a byvaly su dve rozdielne osoby, a s tym strajkom to je prkotina. Tak KLUD! sa do mna neopieraj, ja ti tiez nic nerobim, ale tak vidis, ze ju piluje jej kamarat, tak to co su za sposoby ... Preto osm napisal co som napisal, aj keby to s nou dokopy dal, tak mu poza chrbat bude tr*kat s kadekym . . .Sa vysrat nato, nechat holku uplne tak, bola sama chcela daco, nas kolega to nevyuzil, nemcurik ano tak bohuzial, neni o com.
A nepis ze neni defka ked spi len tak s kamaratmi, to je normalne? chcel by si take dievca?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Defka by bola keby striedala chlapov jak ponozky a k tomu by ju v piatok a v sobotu v klube oprel iny chlap na Toaletach.
Jeden takyto exces este neznamena ze je Defka ...
Ver mi aj chlapi maju zbrane cim polozia "kamaratky" do postele ...
Ak podlahne ... Hold slaba vola.
qwerty-xyz

no fajn, a potom ako nazyvas taketo dievcata? hm? alebo aku mas o nich mienku? chodil by si s takou? Co ju dava dole jej kamarat? a vies ako sa hovori, stalo sa raz, stane sa zas . . .
Maki
Darca
Darca

tak ju dava dole jej kamos... a co? je zadana? nieje, ma chut na sex? ocividne ma... co tu riesite idiotiny? keby sa augosthino posnazil, tak kamos z nemecka nemusel ani prist a daval by ju dole on.... ale neposnazil sa a teraz sa moze akurat tak rozhodnut co este chce...

a qwerty, ty sa radsej zahrab este viac do knih a internetovych diskusii o zenach, ocividne ti to prospieva viac ako keby si nejaku skutocne siel balit... :roll:
qwerty-xyz

Maki napísal:tak ju dava dole jej kamos... a co? je zadana? nieje, ma chut na sex? ocividne ma... co tu riesite idiotiny? keby sa augosthino posnazil, tak kamos z nemecka nemusel ani prist a daval by ju dole on.... ale neposnazil sa a teraz sa moze akurat tak rozhodnut co este chce...

a qwerty, ty sa radsej zahrab este viac do knih a internetovych diskusii o zenach, ocividne ti to prospieva viac ako keby si nejaku skutocne siel balit... :roll:
a tak nebolo ocividne ze by mala byt s tym nasim? No posral to ale tak ona tiez mohla drzat nohy spolu nie ? a nie, ich roztahovat hned pri kamaratovi, ved ten kamarat si prisiel ako na hotove. (a seriem, ci je to pod prispevkom alebo nie ....)
Maki
Darca
Darca

mohla.... ale nemusela... tak kde je problem? ved ani on nemusel prist z nemecka ju dat dole, tiez mohol drzat ohnivaka v slipoch... ale kde je vola tam je cesta...
qwerty-xyz

MAKI myslim, ze kady chlapec chce sex viacej ako holka a ked je prilezitost tak je to urcite tazsie sa ovladnut z chlapcenskej strany, nie ? Ale tak fajn priznavam, mas pravdu mohol sa aj on krotit. Ale tak ona je blba podla mna, mala mu povedat, ze niekoho chce, alebo take davco a nerobit nic. PROSTE a jednoducho ja by som take dievca uz nebral, zeby som s nou mal stretavky, vsetko mozne, pisania po huj, a este srandy v posteli a vychrape sa so svojim kamaratom a prehlasi ze stale lubi svojho EX? tak pa pa ... dovi dopo...
Napísať odpoveď