Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dealextreme

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som objednával iba drevené puzzle ešte 24.12. a posledný update statusu mám 29.12. ako "temporary stock shortage", takže pokiaľ to nemajú na sklade, tak si ešte nejaký mesiac počkám? :(
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

ViRuS napísal:opakujem, nic mi neprislo, iba rovno zasielka. u teba sa asi chytili tych 80ks diod, lebo to uz predstavuje nejaky predajny potencial. v mojich zasielkach bola vacsina veci iba 1ks, teda to vyzeralo ako pre moju vlastnu potrebu, tak asi preto...
presne ako vravis... pre buducnost ti odporucam delit objednavky po 20 eur, a mas pokoj

//autoeditácia príspevku (18 Jan 2010, 19:49)
Pilifo napísal:Ja som objednával iba drevené puzzle na začiatok ešte 24.12. a posledný update statusu mám 29.12. ako "temporary stock shortage", takže pokiaľ to nemajú na sklade, tak si ešte nejaký mesiac počkám? :(
spravne, a mozno aj viac ako mesiac, ale mozes zaziadat o zrusenie objedanvky a penaize vratia
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

Vy*ebanci to su, len ma chcu zdierat o peniaze, nevim ako to zistili že diod je 80, možu otvárat balíky? pretože tých diód malo bit 95. a sú tam aj iné veci, ktoré na papier nenapísali
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

virus64 napísal:Vy*ebanci to su, len ma chcu zdierat o peniaze, nevim ako to zistili že diod je 80, možu otvárat balíky? pretože tých diód malo bit 95. a sú tam aj iné veci, ktoré na papier nenapísali
pri vsetkej ucte... myslim si ze skor ty si XY, lebo si si nezistil co a ako, A ANO! MOZU OTVARAT BALIKY(alebo prehladat tvoje auto a pod)!!! Dokonca mozu aj tvoj balik zhabat/znicit bez toho ze sa ta opytaju, je to ich praca, a svojim sposobom chrania stat
Jo, a co znamena CCA 23 EUR, kolko mas na fakture sumu v dolaroch? lebo limit je 22 eur, ak to mas pod to, tak neplatis nic, ak mas nad tak platis LEN DPH, a to bude NESKUTOCNYCH 4,37 EUR
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

Takže chrania štát, a čo ja spravím štátu ked si spravím svetlo s 95 LED? , a tych 4,37 zasa nebude tak vela.. na fakture mam 23,48€, ale potom nechapem prečo kolega vyžšie neplatil nič a objednaval nad 100usd
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

takze postupne
prečo kolega vyžšie neplatil nič a objednaval nad 100usd
DX naschval pise na baliky nizke sumy, takze je to cisto na colnikovy ci balik pusti, ci ho otvori, a ked ho otvori ci pusti dalej alebo zaziada informacie.
Colnica nema kapacity aby skontrolovala UPLNE vsetko, takze baliky s deklarovanou hodnotou nad 22 eur, idu automaticky na zdanenie, a baliky s deklarovanou hodnotou POD 22 eur, su na colnikovy, urcite napriklad skontroluje velku krabicu ako nejaku malu obalku, a ked aj v krabici uvidi napr nejaku drobnost ako zapalovac a pod, tak pravdepodobne ju necha prejst, ked ale uvidi 10 zapalovacov tak to uz bude trochu podorzrive tak balik zadrzi...
Takže chrania štát, a čo ja spravím štátu ked si spravím svetlo s 95 LED?
Kedze nevedia skutocnu cenu, mozu to byt aj nejake speci super LED ktore stoja 100 eur kus, a vypocitaj si potom danovy unik z 95 kusov :-) zhruba teoreticky povedane
na fakture mam 23,48€
no, tak zaplatis zhruba 4,50 eur na dani, a budes mat lekciu ze nabuduce ak sa da delis objednavky po 22 EUR
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no neviem ako vy ale ja mam na balikoch vypisany iba ich obsah (aj to nie presne, skor vseobecny popis) a v kolonke total value sa nachadza zahadne HDK45-
a ano, baliky mozu na colnici v pohode otvorit pokial maju pocit ze ich obsah moze podliehat clu, pripadne obsahuje nieco nelegalne...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:no neviem ako vy ale ja mam na balikoch vypisany iba ich obsah (aj to nie presne, skor vseobecny popis) a v kolonke total value sa nachadza zahadne HDK45-
a ano, baliky mozu na colnici v pohode otvorit pokial maju pocit ze ich obsah moze podliehat clu, pripadne obsahuje nieco nelegalne...
noo, a co ti na tom nesedi :) Ja mam presne to iste... inac 45 Hong Kongskych Dolarov su nieco nad 4 eura :-) takze cisto na papiery by to malo prejst
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

pocujte objednaval uz niekto tento mobil http://dealextreme.com/details.dx/sku.30980 , chcel by som ho pouzivat ako moj druhy telefon a chcem sa este opytat, ze vychadza nejakych 34eur takze budem platit clo kebyze ho objednam a je tam pisane Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season) tak kedy by mi prisiel? dik za odpoved :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

je mozne ze budes platit DPH (kedze je drahsi ako 22€), a kedy ti dojde je otazne, kedze zaciatkom februara je v cine novy rok a vtedy sa dlhsi cas unich nerobi...takze ked sa to dovtedy nestihne moze sa to odost natiahnut ;)
palo8
Medium Expert
Medium Expert

ok a urcite je to do 22eur len? lebo niekde som cital ze do 150eur...hmm?

a mam este otazku objednaval som 21.11.2009 toto http://dealextreme.com/details.dx/sku.16489 pisane bolo Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season) a este to neprislo

a objednaval som 10.12.2009 toto http://dealextreme.com/details.dx/sku.11599 pisane bolo In Stock: ships in 2 to 4 days (5 to 8 during new year season) a prislo to asi pred tyzdnom

takze neviem preco ta pamatovka stale nechodi, co s tym neviete mi povedat??? :?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

palo8 napísal:ok a urcite je to do 22eur len? lebo niekde som cital ze do 150eur...hmm?

a mam este otazku objednaval som 21.11.2009 toto http://dealextreme.com/details.dx/sku.16489 pisane bolo Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season) a este to neprislo

a objednaval som 10.12.2009 toto http://dealextreme.com/details.dx/sku.11599 pisane bolo In Stock: ships in 2 to 4 days (5 to 8 during new year season) a prislo to asi pred tyzdnom

takze neviem preco ta pamatovka stale nechodi, co s tym neviete mi povedat??? :?
do 22 eur - neplatis nic
22 az 150 eur - len DPH
150 a viac DPH+CLO

a co tak si skontrolovat stav objedvnaky, resp napis DX, tazko ti tu vieme poradit co a ako
palo8
Medium Expert
Medium Expert

tu je order 1121TMSM a receipt 1A390138N7479693U a co s tymito dvomi cislami ako si to mozem skontrolovat?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh no prave pozeram ze vec co mi poslali 26.12 prisla vcera na slovensko, a veci co mi odoslali este 22.11 doteraz neprisli :/ nechapem ako to tam funguje (resp. ci este niekedy vobec dojdu) :roll:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

palo8 napísal:tu je order 1121TMSM a receipt 1A390138N7479693U a co s tymito dvomi cislami ako si to mozem skontrolovat?
http://www.dealextreme.com/accounts/default.dx
kolonka: track a single order 1 moznost 1. Track Order (and see a list of all tracking numbers)

//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 21:52)
webmasterr napísal:hh no prave pozeram ze vec co mi poslali 26.12 prisla vcera na slovensko, a veci co mi odoslali este 22.11 doteraz neprisli :/ nechapem ako to tam funguje (resp. ci este niekedy vobec dojdu) :roll:
ma tracking number? ak ano co hovori posta
ak nema, otvor ticket
palo8
Medium Expert
Medium Expert

chlapec10: a co z toho viem zistit? ved som s tym v podstate nic nezistil :(
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

palo8 napísal:chlapec10: a co z toho viem zistit? ved som s tym v podstate nic nezistil :(
zistit ci ho poslali,a ak ma tracking number zistit viac menej kde sa nachadza(ci uz opustil HK, ci je uz na SK)
palo8
Medium Expert
Medium Expert

status tam je shipped ale tracking number nema tak neviem...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

palo8 napísal:status tam je shipped ale tracking number nema tak neviem...
a kolko malu hodnotu zasielka?
kazdopadne otvor tento ticket: http://services.dealextreme.com/forms/O ... cking.aspx
palo8
Medium Expert
Medium Expert

do 4eur mala hodnotu tusim...a tam dam to cislo a hentam mam nieco pisat alebo ako?

neviem tak dobre anglicky prosim ta porad mi :) a co v tom dalsom kroku treba?
Napísať odpoveď