aha takze potom neviem kolko milionov ludi co si to kupili su nerozumni a ty co viac hladaju crack ako hraju su rozumniDavisJ666 napísal: Rozumny clovek si taku hru nekupi,a na stabilnom hacku sa pracuje.
Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
DavisJ, myslim, ze je to presne naopak. Pokial dotycneho hra bavi tak si ju kupi. Tym vyjadri aj postoj k tej hre, ze si ju ceni, da na nu penaze, podpori vyrobcov atd. Ale to uz nesuvisi s hrou, kedze to hram ja len prilezitostne tak si to neplanujem kupit. To je moj nazor a tym to hasne Hawk. Budem rad ak sa sem potom niekto ozve ze uz je fix a ze sa tu uz nebude riesit tato tematikaDavisJ666 napísal: Rozumny clovek si taku hru nekupi,a na stabilnom hacku sa pracuje.
-
aXXo
Novice
- Kontaktovať používateľa:
cawte vsetci kupim tuto hru mw2 na ps3... postou na dobierku... piste mi na pokec moj nik je mirooo120 alebo e-mail [email protected] alebo mozte aj tu sukromnu spravu som tu kazdy den. dakujem prosim modi nevymazte mi to. prajem vam vsetkym prijemny den...
Nie tak som myslel,aj ked to tak znelo.Markoff napísal:
aha takze potom neviem kolko milionov ludi co si to kupili su nerozumni a ty co viac hladaju crack ako hraju su rozumni
-
Royalflush
Guru wannabe
Rozmyslam nad kupou tejto hry na Xko a chcel by som par otazok.
- Ma to dobry SP? pribeh?
- Ma to Kvalitny MP s dlhou hratelnostou?
- Ma to dobry SP? pribeh?
- Ma to Kvalitny MP s dlhou hratelnostou?
Sp je pre mna najlepsi co sa tyka fpsiek co som hral, ale aj najkratsi.
Samotne hranie Mp je samozrejme obrovska zabava ale matchmaking je to najhorsie co spatrilo svetlo sveta. Raz som si za dve hodiny zahral tri 10 minutove hry, ostatok casu som travil pozeranim sa na chybove hlasky a pripajanim sa do ukoncenych ci prave konciacich hier. Matchmaking je proste tragedia ale ked ho zkusnes, uzijes si to.
Samotne hranie Mp je samozrejme obrovska zabava ale matchmaking je to najhorsie co spatrilo svetlo sveta. Raz som si za dve hodiny zahral tri 10 minutove hry, ostatok casu som travil pozeranim sa na chybove hlasky a pripajanim sa do ukoncenych ci prave konciacich hier. Matchmaking je proste tragedia ale ked ho zkusnes, uzijes si to.
Najnovsia verzia je 1.0.177dadko18 napísal:Cauko mam otazku:mam patch 1.0.175 multak mi siel normal ,ale dnes sa mi neda napojit pise steam connection failed.Neviete preco???
mate niekto verziu 1.0.177?? pls ked niekto ma tak mi napiste ss
-
Ba-Yo
Light Professional
ja mam ale nejde ani mi nespusti multiplayer
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 14:12)
ide to na 1,0,75 nevypina ani po case
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 14:12)
ide to na 1,0,75 nevypina ani po case
KONECNE FIX!
Models 1887s fixnute!
Normalny speed pri care package v ruke pri sprinte!
XP Glitch lobbys opravene..
Svita na lepsie casy
Este matchmaking a opravit to zahadne kombo Nubtube + danger close a bude to ok 
Models 1887s fixnute!
Normalny speed pri care package v ruke pri sprinte!
XP Glitch lobbys opravene..
Svita na lepsie casy
uz by to chcelo nejake nove mapy
btw. slayter kde hladas to co bolo fixnute?
Sakra, M1887 striela nejak nakratko teraz
Ten matchmaking je tuším čím ďalej horší a horší... už už začína hra a steam connection failed, game lobby closed, alebo unable connect to host. Na nervy
Ten matchmaking je tuším čím ďalej horší a horší... už už začína hra a steam connection failed, game lobby closed, alebo unable connect to host. Na nervy
-
Drdek
Expert
čo je to bullet penetration?
Je tu niekto kto masti cracknute MW2???Lebo to moje nefunguje a ludia pisu ,ze im to este facha
Markoff - posledny update obsahoval toto:
* Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized
* Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry
* Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s
* Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'
* Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency
* Fixes to prevent various texture and XP hacks
* Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized
* Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry
* Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s
* Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'
* Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency
* Fixes to prevent various texture and XP hacks
-
Ba-Yo
Light Professional
mne funguje na 1,075dadko18 napísal:Je tu niekto kto masti cracknute MW2???Lebo to moje nefunguje a ludia pisu ,ze im to este facha
-
xH4wK
A je po nej hahaBanny napísal:Novy patch 1.0.705 proste priniesol hlavne zemnu pre nelegalnych hracov multiplayeru, pretoze dokazal rozoznat, ze hrajete zec Zero Gear a pdobne a bud vam vyhodilo hlasku Stam conn. failed. alebo vas do 2min kicklo. Hrat sa vam podarilo iba vdetay ak server uznal za vhodne aby ste prave vy bli HOST alebo ak ste sa napojili na server, kde bol HOST taktiez user s cracknutou verziou hry.
Ak chcete hrat odporucam mod free-for-all. Pretoze tam to sa uz dost rozbehlo s nelegalnymi hracmi takze je vysoka pravdepodobnost, ze sa napojitea aspon z mojje skusenosti velmi casto mna nahodi ako HOST...a ked poznate conzolove prikazy tak mozete robit co sa vam zachce. Kickovat hracov, zmenit pohlad na 3rd person, menit mapy, druh hry, time limit vela dalsieho
- dalsia rada pridajte sa na steame do tejto skupiny:je tam kopec hracov z EU, ktory hraju na cracknutych verziach a ak chcete hrat tak sa staci pripajat len k nimKód: Vybrať všetko
http://steamcommunity.com/groups/TDSmw
This group has been administratively disabled.