odhalenie hesla z hviezdiciek
odhalenie hesla z hviezdiciek
nepozna niekto program ktory odhali heslo z hviezdiciek ? konkretne z programu flashget
Re: odhalenie hesla z hviezdiciek
no jeden krkolomny sposob by tu bol
skopiruj to zahviezdickovane heslo, vloz ho na nejaku stranku do inputu kde patri heslo (napr inmail.sk) a do address baru vloz toto (prevzate zo synopsi.com)
Vyhodi ti to okno s heslom 
skopiruj to zahviezdickovane heslo, vloz ho na nejaku stranku do inputu kde patri heslo (napr inmail.sk) a do address baru vloz toto (prevzate zo synopsi.com)
Kód: Vybrať všetko
javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Hesla na tejto stranke:\n\n" + s); else alert("Neboli najdene ziadne hesla na tejto stranke");})();Re: odhalenie hesla z hviezdiciek
neda sa skopirovat
tak to si potom asi v prdeli kamo
tazko zistit heslo ked ho nevies skopirovat
Kazdy normalnejsi soft, ma hesla "tienene", takze ho nedokaze ani pozadovana utilitka odhalit.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zo starych programov fungoval SnadBoy's Revelation, z tych novsich tusim Cain & Abel 
Skus si zaplatit rapidshare ucet a potom nebudes musiet niekomu kradnut heslo na stahovanie 
Tak ti ma napada - keby bola mozna taka hovadina, ako kopirovanie hesla, tak by ma zaujimal jeden jediny dovod, preco by som ho kopiroval do nejakeho input pola hesloveho, ked ho mozem skopirovat rovno do notepadu a vidim ho bez pouzitia javascriptu...pat137 napísal:no jeden krkolomny sposob by tu bolskopiruj to zahviezdickovane heslo, vloz ho na nejaku stranku do inputu kde patri heslo (napr inmail.sk) a do address baru vloz toto (prevzate zo synopsi.com)
Vyhodi ti to okno s heslomKód: Vybrať všetko
javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Hesla na tejto stranke:\n\n" + s); else alert("Neboli najdene ziadne hesla na tejto stranke");})();
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
KoCi: No zo stranky by to mozne bolo, pretoze v scripte bude heslo ulozene ako cisty text s parametrom password, takze na stranke na ukaze zahviezdickovane, ale v kode je normalne plaintext. Az na to, ze tento problem nijak neriesi problem spominaneho FlashGetu.
z bezpecnostnych dovodov sa to na strankach ale riesi tak, ze nezobrazuju v poli password nic, teda heslo si odpociva kludne v DB zasifrovane, kym nie je modifikovane. Samozrejme, stranky dneska robia kadejake individua, ktore nemaju problem hesla riesit bez sifrovania javascriptom... Prispevkom som skor narazal na to, ze zahviezdickovane heslo nie je mozne skopirovat. A ked uz by bolo, tak to nebudem luskat takymto zlozitym sposobom ze ano 
jasne, moja blbost, vedel som ze to takto funguje na webe, vedel som, ze heslo napr z JDownloadera v nastaveniach premium uctov kopirovat za urcitych okolnosti umoznuje, tak som si to spojil...ale samozrejme to tento script nerozlusti