odhalenie hesla z hviezdiciek

Informácie o software, ankety...
HitmanM
Light Star
Light Star

odhalenie hesla z hviezdiciek

Príspevok od používateľa HitmanM »

nepozna niekto program ktory odhali heslo z hviezdiciek ? konkretne z programu flashget
pat137
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: odhalenie hesla z hviezdiciek

Príspevok od používateľa pat137 »

no jeden krkolomny sposob by tu bol 8)

skopiruj to zahviezdickovane heslo, vloz ho na nejaku stranku do inputu kde patri heslo (napr inmail.sk) a do address baru vloz toto (prevzate zo synopsi.com)

Kód: Vybrať všetko

javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Hesla na tejto stranke:\n\n" + s); else alert("Neboli najdene ziadne hesla na tejto stranke");})();
Vyhodi ti to okno s heslom 8)
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

neda sa skopirovat
pat137
Amateur
Amateur

tak to si potom asi v prdeli kamo :D tazko zistit heslo ked ho nevies skopirovat
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Kazdy normalnejsi soft, ma hesla "tienene", takze ho nedokaze ani pozadovana utilitka odhalit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zo starych programov fungoval SnadBoy's Revelation, z tych novsich tusim Cain & Abel ;)
k0rist
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa k0rist »

Skus si zaplatit rapidshare ucet a potom nebudes musiet niekomu kradnut heslo na stahovanie :x
KoCi
Darca
Darca

pat137 napísal:no jeden krkolomny sposob by tu bol 8) skopiruj to zahviezdickovane heslo, vloz ho na nejaku stranku do inputu kde patri heslo (napr inmail.sk) a do address baru vloz toto (prevzate zo synopsi.com)

Kód: Vybrať všetko

javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Hesla na tejto stranke:\n\n" + s); else alert("Neboli najdene ziadne hesla na tejto stranke");})();
Vyhodi ti to okno s heslom 8)
Tak ti ma napada - keby bola mozna taka hovadina, ako kopirovanie hesla, tak by ma zaujimal jeden jediny dovod, preco by som ho kopiroval do nejakeho input pola hesloveho, ked ho mozem skopirovat rovno do notepadu a vidim ho bez pouzitia javascriptu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

KoCi: No zo stranky by to mozne bolo, pretoze v scripte bude heslo ulozene ako cisty text s parametrom password, takze na stranke na ukaze zahviezdickovane, ale v kode je normalne plaintext. Az na to, ze tento problem nijak neriesi problem spominaneho FlashGetu.
KoCi
Darca
Darca

z bezpecnostnych dovodov sa to na strankach ale riesi tak, ze nezobrazuju v poli password nic, teda heslo si odpociva kludne v DB zasifrovane, kym nie je modifikovane. Samozrejme, stranky dneska robia kadejake individua, ktore nemaju problem hesla riesit bez sifrovania javascriptom... Prispevkom som skor narazal na to, ze zahviezdickovane heslo nie je mozne skopirovat. A ked uz by bolo, tak to nebudem luskat takymto zlozitym sposobom ze ano :)
pat137
Amateur
Amateur

jasne, moja blbost, vedel som ze to takto funguje na webe, vedel som, ze heslo napr z JDownloadera v nastaveniach premium uctov kopirovat za urcitych okolnosti umoznuje, tak som si to spojil...ale samozrejme to tento script nerozlusti
Napísať odpoveď