Chyby na hojko.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
lekoklatik: Chyba pri karme je uz opravena. MySpace bol zadany podla istych podmienok, zrejme je tam trochu nizke cislo, pozriem sa na to a opravim to.
Toy M@ch!n3: Uz by to malo byt opravene, zaroven aj zmena tlacitka Zavrete na Zamknute.
Toy M@ch!n3: Uz by to malo byt opravene, zaroven aj zmena tlacitka Zavrete na Zamknute.
No mne nejde odosielať SS, v kolonke, kde mám zadať meno užívateľa tak tam mám žiadne a nedá sa mi tam vložiť meno užívateľa, ktorému to chcem poslať. Je to len môj problém? Čo robím zle?
-
Soviet
Darca
O tom sa vie, ze to automaticky tam nezada..Naboku mas taku mensiu kolonku, Odoslať komu , tak tam daj vyhladat pouzivatela. Ked ho najdes, tak vedla neho je stlpec na Oznacit pouzivatela..Tak zaskrtni a chod uplne dole a tam mas Oznacit zaskrtnute..A uz ti ho hodi do toho tabu a vlozi na miesto odosielatela 
Po pridaní prílohy do postu ma odhlasuje z fóra. Pridám prílohu do postu, odošlem ho, zobrazí mi moju odpoveď akonáhle však danú tému opustím som odhlásený z fóra.
//GothaR: Premazal som cookies, a ide to. Aj som postol par testovacích príloh (foto,video) a bez problémov. Tiež ma mohlo napadnúť, že v cookies je pes zakopaný.
// Takže odhlasuje ma aj po premazaní cookies - ale len v IE8. Vo firefoxe nie.
//GothaR: Premazal som cookies, a ide to. Aj som postol par testovacích príloh (foto,video) a bez problémov. Tiež ma mohlo napadnúť, že v cookies je pes zakopaný.
// Takže odhlasuje ma aj po premazaní cookies - ale len v IE8. Vo firefoxe nie.
test
//mna to neodhlasuje, skus premazat cookies, chyba bude najskor u teba.
//mna to neodhlasuje, skus premazat cookies, chyba bude najskor u teba.
Preco ked som vcera nahlasil report a zaskrtol som "Informovat ma ked sa nahlasenie riesi", tak dnes (ked uz je report vyrieseny) nemam o tom spravu? Ci to je spravne, ze bb3 report mod automaticky neodosle spravu report posterovi s informaciou o uzavreti reportu?
-
lekoklatik
VIP
ppt kontroloval si si mail? Lebo mne správa došla na mail.
ahaa, jj, prislo to mailom 
-
Clean_Up
Professional
Neviem či sa o tom vie (ak áno, tak sry), ale keď si kliknem na niekoho profil a dám: Hľadať založené témy od užívateľa, tak mi namiesto tém daného použivatela, zobrazí témy založené mnou (ako keby som prezeral svoj profil).
Aj to tu už bolo preberane. 
-
audiotrack
VIP
ešte dva dni vydržte, potom sa trošku pozrem na kod a opravím aspoň to čo sa tu najviac spomína
chcel by som sa opytat, neviem ci je to moja chyba, ale u mna je vsetko nastavene OK a nikde inde to nerobi...
v sekcii vtipy>video-vtipy ked si chcem otvorit video, normalne kliknem a to video mi neotvori v mojom pripade v novej karte (FF) ale v karte kde som mal hojko... zo zvyku napr. youtube zavriem no a youtube nikde a takisto hojko a tak odznova vytukavat hojko.com .. deje sa to len tu ...vsade mi veci otvara na novej karte len tu nie... diks chlopi
v sekcii vtipy>video-vtipy ked si chcem otvorit video, normalne kliknem a to video mi neotvori v mojom pripade v novej karte (FF) ale v karte kde som mal hojko... zo zvyku napr. youtube zavriem no a youtube nikde a takisto hojko a tak odznova vytukavat hojko.com .. deje sa to len tu ...vsade mi veci otvara na novej karte len tu nie... diks chlopi
-
audiotrack
VIP
SRneC napísal:chcel by som sa opytat, neviem ci je to moja chyba, ale u mna je vsetko nastavene OK a nikde inde to nerobi...
-
Grim
Darca
...na myši by si mal mať také kolečko. Keď ho zmačkneš tak ti to otvorí na novej karte...
Treba byť len trpezlivý.
Kód: Vybrať všetko
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Table './hojkocom3/phpbb_log' is marked as crashed and should be repaired [145]
SQL
INSERT INTO phpbb_log (user_id, log_ip, log_time, log_operation, log_data, log_type) VALUES ('27703', '87.197.166.96', 1264006405, 'LOG_IP_BROWSER_FORWARDED_CHECK', 'a:6:{i:0;s:10:\"87.197.166\";i:1;s:10:\"91.127.211\";i:2;s:128:\"mozilla/5.0 (macintosh; u; intel mac os x 10_6_2; sk-sk) applewebkit/531.21.8 (khtml, like gecko) version/4.0.4 safari/531.21.10\";i:3;s:128:\"mozilla/5.0 (macintosh; u; intel mac os x 10_6_2; sk-sk) applewebkit/531.21.8 (khtml, like gecko) version/4.0.4 safari/531.21.10\";i:4;s:0:\"\";i:5;s:0:\"\";}', 2)
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions.php
LINE: 3255
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: includes/session.php
LINE: 441
CALL: add_log()
FILE: index.php
LINE: 24-
Soviet
Darca
Nemozem zmazat vlastny prispevok? To je uz aka haluska..Pozrite sa nato prosim
Lebo nejakym zazrakom mi v tem Pomoc dalo 2x rovnaky prispevok za sebou (ziadna autoeditacia) a ked dam vymazat, tak mi napise: Nemozete vymazat prispevok v tomto fore. 
Zmazal som ti to, k tomu aj dvojity prispevok z tejto temy a v oboch pripadoch mi to vyhodilo toto:
Kód: Vybrať všetko
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ mysqli ]
Table './hojkocom3/phpbb_log' is marked as crashed and should be repaired [145]
SQL
INSERT INTO phpbb_log (user_id, log_ip, log_time, log_operation, log_data, log_type, forum_id, topic_id) VALUES ('2826', '147.32.98.36', 1264007694, 'LOG_DELETE_POST', 'a:2:{i:0;s:29:\"Re: prehrievanie notebooku???\";i:1;s:6:\"Soviet\";}', 1, 27, 134611)
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions.php
LINE: 3255
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: posting.php
LINE: 1773
CALL: add_log()
FILE: posting.php
LINE: 314
CALL: handle_post_delete()-
audiotrack
VIP
logovanie by som celé dal do preč, nevidím v tom praktické využite v kontexte s naším fórom. Iba zbytočné zaplňanie db a ešte to aj chyby hádže keď sa tam niečo pokazí ^
Mne sa napr. z Firefoxu neda ani dostat na stranku hojko.com ale z Opery to ide dobre, aj teraz pisem z Opery.
Win Vista
PS: Myslel som, ze uplne forum spadlo ale ako vidim, staci len zmenit prehliadac...
Win Vista
PS: Myslel som, ze uplne forum spadlo ale ako vidim, staci len zmenit prehliadac...