Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
neviete preco ked zapnem zero gear demo mi zapne tie auticka a nie cod, doteraz som to hraval a nerobilo to......hmmmm
Lenže nie, treba sa zaregistrovať a naspamovať další zbytočný príspevok
Guczmann napísal:Keby si aspoň trošku sledoval túto tému, zbadal by si, že cez Zero Gear sa to už hrať nedá.
Lenže nie, treba sa zaregistrovať a naspamovať další zbytočný príspevok
da sa hrat cez zero gear
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
da sa hrat na cracku 1,075 obcas ta kickne zo serveru ale da sa
Mam taku otazku ak si ulozim zlozky main,players kde su savy a neskor kupim origo a skopcim do hry budem mat stale tu hodnost co som hral na pirat verzii???A inac ste citali o tom ze Infinity Ward mali zisk na MW2 550milinov za prvy mesiac alebo nejak tak a chudakov co si chcu len troska zahrat zadara lebo nie vsetci maju na vysolenie 39eur len tak.
Neulozia.
Tvoj profil ma online podobu a je savenuty na IWNete.
tj. neda sa.
Tvoj profil ma online podobu a je savenuty na IWNete.
tj. neda sa.
Ano, a uz dosiahli hranicu 1 mld. dolárov
.
A inak mne sa zda, ze sa to da cez ten program co je pouzivany ako level hack, tam je tusim aj export stats.
No ja by som to neriskoval, keby nato nejako prisli, a zabanovali Ti acc. Aj ked pri sposobe ako sa o to staraju o tom pochybujem.
A inak mne sa zda, ze sa to da cez ten program co je pouzivany ako level hack, tam je tusim aj export stats.
No ja by som to neriskoval, keby nato nejako prisli, a zabanovali Ti acc. Aj ked pri sposobe ako sa o to staraju o tom pochybujem.
Keby viem v akom stave su tie servery, tak si to ani nekupim
Stale to pada, laguje, vela cheaterov je po serveroch atd. Fakt onicom
Ahojte.
Mám prosbičku. Chcel by som si zahrať cez net ale nemám peniaze na originál. Viem že sa to dá akosi obísť ak by mi niekto vedel pomôcť nech napíše sem alebo nech mi pošle SS. Ďakujem.
Mám prosbičku. Chcel by som si zahrať cez net ale nemám peniaze na originál. Viem že sa to dá akosi obísť ak by mi niekto vedel pomôcť nech napíše sem alebo nech mi pošle SS. Ďakujem.
diky ale ja sa pytam na stranku kde je o tych updatoch popisane aby som sa tu nemusel pytat pri kazdom patchi ze co zmenili...Dedomil napísal:Markoff - posledny update obsahoval toto:
* Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized
* Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry
* Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s
* Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'
* Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency
* Fixes to prevent various texture and XP hacks
nevie niekto co je problem ked mi vzdy ked zapnem hru vypise po chvile ze "Disconnected from Steam"?
doteraz som to v pohode hral a vobec to nevypisovalo.........diky
doteraz som to v pohode hral a vobec to nevypisovalo.........diky
Kedze kazdy kluc CoDMW2 z hocijakej verzie je potrebny aktivovat na Steame tak staci sledovat News na Steam a vidis kedy je update na CoDMW2.
Aj mne to pise do matere help me
No necudujte sa. CoDMW2 bol naverbovany natvrdo do Steamu tak teraz Gabe im musi ukazat aky je Steam silny, ze si dokazu poradit aj s ludmi co nemaju original. Som zvedavy ako sa to dalej vyvine.
-
Royalflush
Guru wannabe
S MP to ide do sračiek. 
ani tak eeDenize napísal:Problém je iba s craknutými hrami.
Ja mam origo. a podobne problemy som este nemal. Ludia treba aj premyslat nadtym ze nie vzdy je chyba v hre. Dajte si doporiadku pocitace a internetove pripojenie.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak mas nat open tak jasne ze nemas problem .. chyba je v HRE !a lenivosit pri konverzii xlive=steam a prave preto si ho vybrali len mala uprava a vuola mame tu PC hru a v pos.. P2P ktore vacsina ISP blokuje .. preto ten conn fail a podobne hnede veci..pretoze ktory rozmyslajuci tvorca vyda hru bez Ded.serverov? kde je ping 100+ dobry ? na FPS? nebud smiesny a ked dostanes shi** host tak laguje cela hra pri takom pingu su posunute htboxy strasne a nehovor ze nieDedomil napísal:Ja mam origo. a podobne problemy som este nemal. Ludia treba aj premyslat nadtym ze nie vzdy je chyba v hre. Dajte si doporiadku pocitace a internetove pripojenie.
-
xH4wK
Mas origo vobec ???Sphinx napísal: ak mas nat open tak jasne ze nemas problem .. chyba je v HRE !a lenivosit pri konverzii xlive=steam a prave preto si ho vybrali len mala uprava a vuola mame tu PC hru a v pos.. P2P ktore vacsina ISP blokuje .. preto ten conn fail a podobne hnede veci..pretoze ktory rozmyslajuci tvorca vyda hru bez Ded.serverov? kde je ping 100+ dobry ? na FPS? nebud smiesny a ked dostanes shi** host tak laguje cela hra pri takom pingu su posunute htboxy strasne a nehovor ze nie
Ja take problemy nemam ISP je T-Com a s pingami odozvami problem taktiez nemam...