stiahol som, zajtra to donesiem do posilky kde si to vypocuje vela trenovanych usiA ked uz tak davate svoju tvorbu, tak nahadzujem svoj mixik z virtual DJ
//neni na to nejaka tema?? (vlastnu tvorbu myslim)
stiahol som, zajtra to donesiem do posilky kde si to vypocuje vela trenovanych usiA ked uz tak davate svoju tvorbu, tak nahadzujem svoj mixik z virtual DJ
je to vseobecna definicia, najlepsia aku ti viem dat. Toto je velmi individualne, inak sa na pojem "clovek co sa vyzna do hudby" bude pozerat starka, inak maly brasko, inak ucitelka na hudobke. inak ja inak ty.Ten, kto sa hudbou zaoberá viac ako poslucháč, tak sa automaticky rozumie do hudby?
ja som sa ti snazil vysvetlit ze som robil s hudbou dlhy cas inak ako DJ. preto su moje skusenosti s tym este v plienkach.V rádiu som robil pár rokov aj ja, čo si je myslím v tejto diskusii kompletne irelevantné
to co do coho patri je tiez diskutabilne. hlavne v tejto dobe, ked sa premiesava vela hudobnych stylov. a ak si myslis ze to nepatri medzi tanecnu hudbu skus to lepsie zaradit - objektivne!táto téma je o dance, trance a house a tí šmolkovia podľa mňa nepatria do ani jedného
ty citas tie rozpravky na wikipedii?? priznaj sa, vsak ty este stale veris na jeziskahoci wikipédia
je mi jedno kto to bol, len so necel mat cervene stvorceky za svoj nazor, ale co uz zivot jek tej karme - si si istý, že to bol jeden z nás
no tak prave idem z posilky (a boli sme aj sadnut, takze sry som pod vplyvom alkoholu) a boli sme tam iba 4ia a take 2 cupkyGothaR napísal:Na tom mojom mixe sa velmi nesmejte, boli to len pokusy, ale myslim, ze vacsina prechodov je ok
A ked to ma byt do posilky, tak mozes skusit moj pokus o zmixovanie najlepsich trackov od Prodigyhttp://www12.zippyshare.com/v/26920069/file.html (tam je nepodareny iba jeden prechod
)
tak to ptm aspon rozdel na 2x1 lebo nikto to nebude tak dlho pocuvat... inak je to tak zauzivane ze sa robia hodinovky ani nvm precobudu to najskor 2 hodiny, hodina sa mi totiz zda dost malo
ehm len jedno male so starou partioubtw:remus po posilke ist chlastat je dobry zaklad
No co ti budem hovorit...kolko vyjde, tolko vyjde, robim to hlavne pre sebar3mus napísal:tak to ptm aspon rozdel na 2x1 lebo nikto to nebude tak dlho pocuvat... inak je to tak zauzivane ze sa robia hodinovky ani nvm preco