Hadanka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hadanka

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kupo: ano, ale tiazova sila bude posobit tak, ze topanku bude tahat k zemi stale jednym smerom a bude popritom visiet na snurke, co sposobi, ze topanka bude smerovat tym istym smerom (pokial ju skrutena snurka nevychyli) voci polohe klietky... v podstate vdaka idealnej snurke topanka (resp. smer, ktorym ukazuje) nezmeni svoju pozici voci spravnemu poharu...

BakyX: btw, gyrokompas funguje na podobnom principe :)
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

Hodim sem este jednu:
Manzel s manzelkou sa rozhodli ist na zimnu dovolenku na jednu opustenejsiu chatku. Manzelka isla o den skôr ako manzel zabudla mu dat kluce... Ked manzel dorazil na miesto na druhy den ráno ku chatke tak klopal na dvere a nikdo neotvaral.. podisiel ku oknu, zoskrabal namrazu a uvidel manzelku mrtvu lezat na zemi v kaluzi krvi.....Zavolal policiu a vysetrovatel povedal ze manzel zavrazdil manzelku...

Teraz mi povecte ako na to ten vysetrovatel/policaj na to prisiel...!?

btw.. sry ze tam je tak vela krát slovo manzel/maznelka .. nevedel som to inak napisat :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no a čuduješ sa? Keď sú policajti schopní poslať výbušninu do Dublinu či kam to, tak neni problém si vymyslieť že on ju zabil. Jednoducho policajtská logika...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Podľa mňa umrela od žiaľu, že pri sebe celý deň nebude mať muža :D A tak preneseným významom ju zabil vlastne manžel :P
Prípadne jej dal na cestu kinedril... ale to vlastne nebol kinedrin, ale nejaký jed, ktorý začína účinkovať po 8 hodinách :P A že to bol manžel zistil tak, že prišiel Delko, odobral otlačky z tabletky zo žalúdka a je to :)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Zeby bola namraza co zoskrabal vnutri?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...námraza sa nikdy netvorí vnútri. Vždy sa tvorí na chladnejšej strane okna. Predpokladáme že manželka nezomrela tesne po svojom príchode, ale stihla aspoň zakúriť, takže do druhého dňa tam určite bola teplota vyššia ako vonku...
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Dedukcia policajta: chalupka bola na opustenom mieste, teda zena sa asi doma nezamykala. Preco teda manzel klopal skor ako vstupil?
Tomik23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomik23 »

asi preto klopal,lebo nemal kluce,lebo jedine dal ich zene...a chcel a by mu otvorila lebo bolo rano....a urcite sa v noci musela zamknut...preto klopal
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

asi nenasli ziadne ine stopy (iba muzove a manzelkine)
BakyX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BakyX »

Asi bola zima keď musel zoškrabať namrazu..Keď bola asi zima tak asi bol sneh. Policajt pozrel na snehove stopy podla mna. Kedze nemal kluc tak isiel nejak oknom alebo tak a zabudol na stopy ak nebol velmi mudry :P. Zatim ma nic ine nenapada.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...námraza môže byť na okne aj bez snehu, stačí keď padne rosa, alebo je vlhký vzduch...
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

trend napísal:Hodim sem este jednu:
Manzel s manzelkou sa rozhodli ist na zimnu dovolenku na jednu opustenejsiu chatku. Manzelka isla o den skôr ako manzel zabudla mu dat kluce... Ked manzel dorazil na miesto na druhy den ráno ku chatke tak klopal na dvere a nikdo neotvaral.. podisiel ku oknu, zoskrabal namrazu a uvidel manzelku mrtvu lezat na zemi v kaluzi krvi.....Zavolal policiu a vysetrovatel povedal ze manzel zavrazdil manzelku...

btw.. sry ze tam je tak vela krát slovo manzel/maznelka .. nevedel som to inak napisat :D
Policajt bol v skutočnosti psovod. Prišiel aj so psom z popradského letiska. Tým sa všetko vysvetľuje. :)
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

zeby v tej chate nasiel len manzelove a manzelkine otlacky prstov? :psssst:
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Alebo zeby sa uz vytvorila namraza aj na manzelovom aute, teda tam musel prist skor?
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

nikto neotvaral.. podisiel ku oknu
určite vtedy niekedy spravil manžel niečo, čo malo za následok manželkynu smrť.
Asi bol strašne gramblavý :mrgreen:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

tak ma napadla jedna otazka, ktoru sme mali na skuske (fakt)

Mate 7 balonov, 6 vazi rovnako a jeden je trochu tazsi. Ako najdete ten najtazsi ak smiete vazit len 2krat?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

axxis, ak sa myslia tie váhy, ktoré Ti zistia, ktorá strana je ťažšia(inak si to teda predstaviť neviem), tak potom takto...

Odvážim 3 a 3 balóny - ak sú rovnako ťažké, tak najťažší je ten 7. balón, ak je jedna strana ťažšia, tak z tých 3 balónov zoberiem 2 a zase odvážim - ak sú rovnako ťažké, tak najťažší je ten zvyšný 3. balón a ak nie, tak viem, ktorý je najťažší :)
BakyX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BakyX »

trend napísal:Hodim sem este jednu:

Povedz prosím riešenie. Ak ho nechceš písať pre všetkých, tak pošli PM. Som veľmi zvedavý.
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

mna napada,ze v okoli tej chalupy nebol signal na mobil a telefon s ktoreho zavolal policiu bol v chalupe (kedze chalupa je na pustom mieste).A kedze nemal kluc od chalupy,musel klamat,teda ju aj zavrazdil(inac by neklamal)
Hellrogue
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hellrogue »

stejko napísal:mna napada,ze v okoli tej chalupy nebol signal na mobil a telefon s ktoreho zavolal policiu bol v chalupe (kedze chalupa je na pustom mieste).A kedze nemal kluc od chalupy,musel klamat,teda ju aj zavrazdil(inac by neklamal)
rozbil okno, vliezol dnu, zavolal policiu

napada ma jedine to, ze najprv nevolal sanitku a neskusil jej pomoct.
Napísať odpoveď