DIGI TV odblokovanie stanic
DIGI TV odblokovanie stanic
Ahoj. Nedalo by sa pls nejako odblokovat DIGI-TV stanice napriklad HBO...??
Mam origos primač od DIGI, kartu od DIGI aj parabolu od DIGI. Mam zakladny balik a chcel by som si skusiť odblokovať stanice z rozšireneho balika, ktory je moc drahy. Možno sa to neda, ak mi niekto viete poradiť tak napište buď sem navod alebo na e-mail adresu [email protected]
Mam origos primač od DIGI, kartu od DIGI aj parabolu od DIGI. Mam zakladny balik a chcel by som si skusiť odblokovať stanice z rozšireneho balika, ktory je moc drahy. Možno sa to neda, ak mi niekto viete poradiť tak napište buď sem navod alebo na e-mail adresu [email protected]
-
vladenko007
VIP
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa sa teraz neoplatí vrážať do nových prijímačov, keďže prechádzajú na vyššie zabezpečenie Nagravision 3 - http://dsl.sk/article.php?article=8552 | Neviem, aké prijímače dáva digi, aký máš? Možno by sa v ňom dal prehrať FW a spraviť EMU...
Re: DIGI TV odblokovanie stanic
V prvom rade je potrebné povedať, že DVBS tuner, zakúpený od spoločnosti DIGI - TV Slovakia nie je možné využiť na odkódovanie kanálov, ktoré ste si nepredplatili !!! Váš dekóder je skódovaný s kartou a so žiadnou inou kartou nebude funkčný. Tieto dekódery HUMAX, resp. HYUNDAI nemajú vonkajšie rozhranie (výstup pre PC,resp. USB) a preto nie je možné (ani výhodné) do nich natiahnuť SW, ktorý by umožnil sledovanie zakódovaných kanálov.
To je možné len zakúpením DVBS tuneru, s ktorým sa dá na tej úrovni pracovať. Nie je to inak žiadny problém. Ale upozorňujem, že ak si taký tuner zakúpite, určite Vám bez zásahu odborníka nepôjde. Info: [email protected]
To je možné len zakúpením DVBS tuneru, s ktorým sa dá na tej úrovni pracovať. Nie je to inak žiadny problém. Ale upozorňujem, že ak si taký tuner zakúpite, určite Vám bez zásahu odborníka nepôjde. Info: [email protected]
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: DIGI TV odblokovanie stanic
z ich prijmacom neodblokujes..ma sparovane karty potrebujes prijmac kt. podporuje emu.. a preco vytvaras novu temu? http://www.hojko.com/digi-tv-zadarmo-t102615.html ked tu je to rozoberane staci hladat