problem - neviem doverovat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

problem - neviem doverovat

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

Neviem co si tu chcem precitat z vasich odpovedi ked nejake pridu nakoniec, len asi sa potrebujem niekde vypisat.
Mam frajerku sme spolu 2 roky, ale ide o to ze som sa snou pred vcerom rozisiel:.

Nedokazem jej uz viac verit. Asi pred pol rokom sa mi priznala ze sa bozkavala s druhym, myslim zeby som to bral v pohode keby to nebol chala v style "nieco ako prva a nesplnena laska" urcite to pozna kazdy. ale nejako som sa cez to prehrizol len som jej povedal ze si nezelam aby sa snim stretavala, pisala a podobne. a tak to bolo aj v pohode az do teraz i ked po pravde ked som nebol snou sem tam sa stalo ze som rozmyslal co robi a take veci (lebo niesme s jednehio mesta) a ci nieje nahodou nim, taka normalna paranoia :) lenze akurat v utorok sme si spravili taku mensiu oslavu toho ze sme spolu 2 rako a tak a jednducho pekny vecer zasli sme na veceru potom na pivo apotom este na par poldeci, ale ked sme sli domou taksa mi priznala ona o tom nejako zacala rozpravat ale nakoniec som to aj tak musel z nej vitiahnut ze mysli este stale na toho chalana a ma dni kedy by bola radsej snim. a tak som sa jej spytal ze keby si mala vybrat z nas dvoch tak koho by si vybrala a ona mi odpovedala ze jeho ale to sa neda lebo ma frajerku.
a tak trval este ten rozhovor/hadka tak ze sme sli spat a rano to pokracovalo stym ze som sa snou rozisiel. i ked viem ze ju lubim ale take nieco nezvladam .
ale stym ze som este vecer snou telefonoval a tak zeby to neskoncilo ze sa spolu nebudeme bavit a tak podobne. dnes som sa za nou zastavil i ked som nemal cestu vobec okolo lebo som mal pocit ze to treba este doriesit. a tak som sie za nou ona ma presviedcala aby som snou ostal ze ma lubi ze teraz by si urcite vybrala mna ale ze nemoze mi zarucit ze pocase sa jej ten pocit nevrati znova.
a tak som jej poveedal ze to nevydrzim takto fungovat ze chcem definitivny koniec. samozrejme nastal plac a tak podobne. no a odisiel som
strasne mi chyba lebo to bola zenska ktora mi vyhovovala vo vsetko uzasne sme sa doplnali vedela mi pomoct. zapasovala aj medyi ludi s ktorymi chodim von a tak vsetci ktory nas poznali tak tvrdili ako k sebe pasujeme a tak no ale uz teraz to je jedno.
V sobotu musim ale este ist po nu doskoly lebo sa nema ako dostat domov takze sa musim snou znova stretnut ale neviem ci to zvladnem lebo ten pocit ked som pri nej je uzasny ale viemm ze sa musim snou rozist.
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ta asi tak

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hlavna otazka = Vek?

No jej spravanie sa da popisat ako nutkanie po niecom novom ... Ako sa hovori "Po zakazanom ovoci" vacsinou ju to prejde az po tom co si uvedomi o co prisla a ten Ulet po ktorom tuzila jej nic nedal.
Vek je kriticky pretoze mlade baby este samy nevedia co chcu ... A u tych sa to neoplati riesit.
Ale pokial ste obaja uz dospeli (Tym nemyslim 18) tak by jej to malo velmi rychlo dojst po kratkom odluceni.
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

tak ja 23 ona 20.aj ja si myslim ze ju to prejde lenze, mna to asi neprejde lebo uz asi jej nebudem / nedokazem doverovat
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

niekde som pocul ze laska by mala byt o odpustani.... tak si daj isty cas na premyslenie, ci sa tym chces trapit alebo nie... porozpravaj sa s nou, co chce ona a vyvod si zaver... mne z toho osobne vychadza ze ta ma rada, ale chce nieco co nemoze dostat a je jej tak trosku jedno ze teba to zranuje.... osobne na tvojom mieste by som ju poslal dokelu a surovo, ziadne take ze chodit za nou, vozit ju zo skoly atd... proste surovo pa pa...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zmen si nazov temy, inak to zmazem, vid. pravidla fora.
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:Zmen si nazov temy, inak to zmazem, vid. pravidla fora.
hotovo sorry
Waldo
Medium Star
Medium Star

Re: problem - neviem doverovat

Príspevok od používateľa Waldo »

Osobne by som uz nevedel existovat s niekym kto by mi povedal ze by bol radsej s niekym inym keby bola moznost. Na toto sa vykasli. Dva roky su sice dlha doba ale predstav si to trapenie kebyze s nou ostanes. V podstate ti priamo povedala ze ta ma ako nahradu. Takze jej pekne sprav :smt006 a ako povedal maki kasli na vozenie zo skoly ci nieco podobne. Mna by takato situacia strasne dopalila a fakt by som s takou babou nechcel mat uz potom nic spolocne. A rozist sa nebude az take tazke podla mna. Rozchod ti aspon ciastocne ulahci predstava co by spravila kebyze henten druhy nema frajerku. :smt098
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Kamilgxk napísal: som sa jej spytal ze keby si mala vybrat z nas dvoch tak koho by si vybrala a ona mi odpovedala ze jeho ale to sa neda lebo ma frajerku.
v tom momente by som sa otočil a bez slova išiel preč. a už nikdy v živote by som za nou nešiel..proste pre mňa by prestala existovať...
ked jej toto dokáže vyliezť z úst tak to vôbec ale že vôbec nemá zmysel..
( :roll: alebo by potrebovala zopár faciek? :roll: nech si uvedomí čo vlastne chce?)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Damien Rice - Blower`s Duaghter

Did I say that I loath you?
Did I say that I want to
Leave it all behind?

Drb na nu. Vymaz ju zo svojho zivota, nikdy si ju nepoznal a ma pre Teba asi taky vyznam ako kamienok v dezene topanky. Nikam ju nevoz, daj si studenu sprchu a uvedom si, ze si len nahrada, naplast na jej dieru v dusi ci na rozume. Len Ta vyuziva.

The Who - Substitute

I`m a substitute for another guy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Presne ako napísal triple, keby mi toto frajerka povedala, tak je koniec.
A to ani nehovorím o tom, keby sa s niekym bozkávala, to by bol koniec aj nášho vzťahu, aj toho dotyčného.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hughito preco bz si chcel bzt dotycneho? nerozumiem za to moze ta zena nie on, resp moze ale len z casti...chlapca by som vobec neriesil pomrvila to zenska nie on...jedine ak by bol velmi aktivny, ale to mala povedat dievca ze nieco mat a nie sa nan lepit! ale co uz...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Každá baba ktorá sa nechá zviesť čo i len najmenej a či už v triezvom, alebo podnapitom stave nestojí ani za minútu Tvojho času. Jediné na čo sa sústreď je to, aby si mal čo najmenšie straty na svojej strane, to je všetko. Na ňu už zabudni a kašli...
hughito
Redeemer
Redeemer

lollo napísal:hughito preco bz si chcel bzt dotycneho? nerozumiem za to moze ta zena nie on, resp moze ale len z casti...chlapca by som vobec neriesil pomrvila to zenska nie on...jedine ak by bol velmi aktivny, ale to mala povedat dievca ze nieco mat a nie sa nan lepit! ale co uz...
To som skôr myslel tak, keby som sa takej činnosti stal svedkom. V tej chvíli by mi bolo jedno, kto bol iniciátor a aké boli podmienky.

Každopádne, tak ako ti tu všetci napísali, tú dotyčnú pošli do hajzla, za viac nestojí.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ako povedali kolegovia na do mnou.
Baba , kotra zacne pred tebou otvorene o niecom podobnom uvazovt uz dalej nestoji za namahu.
A po tom resulte , ze by chodila radsej s inym ....
Neviem ci by som sa na nu dokazal este pozriet a nie riesit ci jej verit ...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hughito napísal: To som skôr myslel tak, keby som sa takej činnosti stal svedkom. V tej chvíli by mi bolo jedno, kto bol iniciátor a aké boli podmienky.

Každopádne, tak ako ti tu všetci napísali, tú dotyčnú pošli do hajzla, za viac nestojí.

jj tak to suhlasim s tebou, pretoze to by nasralo vytocilo a treba vybit adrenalin :D

ale posla by dorite :) mozno ako kamarat by som ostal ale viac nie
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

no mate vsetci pravdu aj ja si myslim to iste len som to asi chcel pocut s inej strany nedokazem snou byt ale mozno priatelia ostraneme toto este neviem na to je pre mna este skoro
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Pošli ju do riti, báb po svete behajú milióny tak prečo sa trápiť kôli jednej?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

uplink napísal:Každá baba ktorá sa nechá zviesť čo i len najmenej a či už v triezvom, alebo podnapitom stave nestojí ani za minútu Tvojho času. Jediné na čo sa sústreď je to, aby si mal čo najmenšie straty na svojej strane, to je všetko. Na ňu už zabudni a kašli...
uplink ver tomu ze pri kazdej jednej jedinej babe existuju okolnosti za ktorych by sa dala zviest, skratka ak raz musi tak musi, niektora pre hento niektora pre daco ine, ale na kazdu a jednu daco plati, koli comu by to zrobila.. neexistuje vynimka.. to uz ze nie pri kazdej sa takato okolnost musi objavit, to je ina vec :D ale v principe ziadna neje 100% ako tomu vy hovorite "verna"...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Skoro mi zabehlo ty kokos, to akože ti hento tá baba powedala ? že keby si mala vybrať vyberie si jeho ?...to by boli tie posledné slová ktoré by mi povedala, viac by už nestihla otočil by som sa a nikdy viac by som ju už nechcel vidieť ani počuť. Akože tak čo si po tom u nej ty ? Len hračka aby zabudla, alebo ?Vypar sa z jej života nech si láskavo rozmyslí čo chce...
hughito
Redeemer
Redeemer

brainwirm : Svoju úvahu máš aj nejaké potvrdenú ? Ako si k tomu názoru prišiel ? Je aplikovateľná aj na chlapov ?
Napísať odpoveď