janchi napísal:takze hladam jednu fps hru o ktorej som davnejsie cital je to podobne ako counter strike ale mate tam jednu postavu a najskor mate zakladnu zbran a setrite z nou peniaze zabijate aj viac kol a are a potom kupite dalsiu zbran a tu tiez mate na niekolko kol az kym nenasetrite na dalsiu a tak je to aj z granatmi atd. tusim ze to bola free game
Pravdepodobne nie, ale v tom Test Drive: Unlimited mas tiez dost volnosti - ostrov Oahu je strasne velky a prejst ho cely po obvode trva vyse hodinu. (Teda ja som to este neskusal, ale mam pocit ze je to pravda.)
Mne to cestovanie po europe s GPS pride skor ako nejaky Euro Truck Simulator.
A osobne neviem o nejakom simulatore v ktorom mozes jazdit po Blave. omfg : D
caute, hladam velmi staru hru, mozno 10 a mozno aj viac rokov, bolo to nejake auto ktore malo aj nejake tie zbrane a vacsinou chodil ivzdy iba rovno a uhynalo sa mnohmy prekazkam a asi vzdy na konci levela bol nejaky taky stroj alebo nieco podobne proti comu bojoval. tak ak by vas to napadlo tka by som bol moc vdacny. dik
prosim vas potrebujem vedet nazov hry na styl ze pomaly odokryvam nejaku fotku alebo proste len tak sa snazim spravit pre gulicku alebo gulicky co behaju na nejakej ploche na co najmensiu plochu tak ze zmensujem tu plochu dufam ze ste to pochopili nieco take bolo aj na nejakych mobiloch..
Hladam hru.raz som ju mal ale zabudol som ako sa to vola.
Jazdi sa tam na autach.do aut si mozes kupit vselijake zbrane,stity... neco ako film rallye smrti
zavodi sa po vselijakych drahach vacsinou v halach.take rozpravkovejsie to bolo.joj
Viem co za hru myslis, urcite som to hral a ak ma pamat neklame, tak boli dve casti tej hry a mozno aj datadisk, len som si neni isty nazvom. Teoreticky to je Destruction Derby.
Destruction derby urcite nie, tam zbrane neboli.
Zbrane a stity sa na auta montovali v Interstate 76 a 82, ale tam sa tusim chodilo iba po exterieroch. Vsetko su to starsie hry.
Alebo potom Death rally, ale to je este starsie: