Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Qerten
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Príspevok od používateľa Qerten »

To video pomohlo, trebalo pripisat widescreen

Kód: Vybrať všetko

background01.vtf -> background01_widescreen.vtf
dik a k+ :)
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Zdar ludia. Mam taky problem s CS Source Non Steam
Takze. Nainstalovala som si hru dala tam patche (v1-v16,v17,v18) a masterserver ktory som skopirovala tam kde sa ma skopirovat. No ale ked pustim hru tak mne to sice zacne vyhladavat servre ale na ziadny sa nemozem pripojit (nic mi to nevypise) ale proste a jednoducho sa tam nedokazem pripojit. Proste kliknem na Pripojit a nabehne mi tam dalsia tabulka s informaciami o konkretnom servri a tam zase kliknem na Pripojit ale proste to nejde. Fakt neviem kde je chyba ci vo mne teda zlom postupe pri instalacii alebo kde? Neviem ci ste ma pochopili ale budem rada ak mi s tim pomozete. Dakujem

//a dokonca uz mi nevyhlada ziadne servre PLS POMOC
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Chester skus si najst IP serveru a pripoj sa na server cez konzolu. Vyvolaj konzolu a napis connect "ip server" bez uvodzoviek.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

nepripajas sa na steam servrve ? skus sa pripojit napriklad na tento slovensky NS server d3.cssource.sk:27015 prikazom do konzole "connect d3.cssource.sk:27015" ako pise leloklatlik. nezabudni, ze tu konzolu musis najprv aktivovat niekde v Options (Allow developer console) a defaultne je potom zapnes tou klavesou, co je pod Escape
lekoklatik
VIP
VIP

hero. keby sa pripajala na steam server tak by jej vyhodilo chybové hlásenie že sa pripája na server s protokolom 48 pokiaľ viem. U nej to vyzerá akoby sa nepripájal vobec. Toto sa deje u mna s HL2DM...
Obcas sa mi to dialo aj v CS, ze mi nevyhladavalo ani servere, pripadne boli servre ktore som mal vo favorites nedostupne, spravali sa ako not responding.
Tak som si zapol new game, chvilu som si pobehal, dajme tomu jedno kolo 2-3min a potom sa mi uz pripojit slo...
nvm cim to bolo, ale fungovalo mi to tak : )

//uplne som zabudol ze sa bavime o CSS :smt081
1dali1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1dali1 »

Potrebujem pomoct.
Chcem vytvorit server na hru CS1.6 , mam verejnu IP , problem je v tom ze mam aj router, ked som napojil priamo do PC kabel od firmy odkial mam net tak islo vsetko OK , ale mam este jeden PC takze nemozem mat tak napojene, idem cez ROUTER, medzi sebou sa pripojim ( LAN ) ale ja chcem aj aby sa kamarati mohli pripojit (z vonku myslim) a to uz nejde nenajde im server. potreboval by som pekne rozpisany navod ako na to . ROUTER mam ZyXEL NBG 417N. dakujem
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

lekoklatik napísal:hero. keby sa pripajala na steam server tak by jej vyhodilo chybové hlásenie že sa pripája na server s protokolom 48 pokiaľ viem. U nej to vyzerá akoby sa nepripájal vobec. Toto sa deje u mna s HL2DM...
Obcas sa mi to dialo aj v CS, ze mi nevyhladavalo ani servere, pripadne boli servre ktore som mal vo favorites nedostupne, spravali sa ako not responding.
Tak som si zapol new game, chvilu som si pobehal, dajme tomu jedno kolo 2-3min a potom sa mi uz pripojit slo...
nvm cim to bolo, ale fungovalo mi to tak : )

tak pokial viem, CSS nema s protokolom 48 nic spolocne, ale je asi pravda, ze pri pripajani na steam server by to nieco vypisalo.

Chester5, skus sa napojit cez tu konzolu, ono to nieco vypisat musi.
1dali1 napísal:Potrebujem pomoct.
Chcem vytvorit server na hru CS1.6 , mam verejnu IP , problem je v tom ze mam aj router, ked som napojil priamo do PC kabel od firmy odkial mam net tak islo vsetko OK , ale mam este jeden PC takze nemozem mat tak napojene, idem cez ROUTER, medzi sebou sa pripojim ( LAN ) ale ja chcem aj aby sa kamarati mohli pripojit (z vonku myslim) a to uz nejde nenajde im server. potreboval by som pekne rozpisany navod ako na to . ROUTER mam ZyXEL NBG 417N. dakujem
asi nemas presmerovane porty, najdi si manual k tomu routeru a presmeruj si port, cez ktory ten server budes spustat (predpokladam, ze je to 27015 a treba nastavit UDP aj TCP). najdes to pod nazvom Port Forwarding, Port Redirection co su vlastne podskupiny v NAT. tak to mam v manuale je ..
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

neviete ako mam patchnut server ktory ma protovol 47 na protocol 48?
lekoklatik
VIP
VIP

z3t
Medium Star
Medium Star

ale ja nechcem opatchocat CSko ale moj sevrer aby sa nanho napojili hraci so 48
lekoklatik
VIP
VIP

Aha tak prepáč. Tak do google napíšem hybridný protokol CS 1.6

http://frcziczech.spaces.live.com/Blog/ ... !158.entry
http://server.counter-strike.net/server ... show=linux
...
z3t
Medium Star
Medium Star

nevadi,nevedel som ze sa to vola hybridny patch :oops: ale neviem preco ked som to nainstaloval a pustil HLDS tak mi po par sekundach vybehla tabulka,kde mam na vyber odoslat a nodoslat a potom mi ho vypne :cry:
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skajlerko »

ahojte. neviem ci to sem patri ale skusim. dnes som si objednal server cez game hosting CREW. server som si objednal za ucelom CW/TG zapasov. problem je v tom ze vobec neviem ako sa ten server ovlada. chcel by som niekoho poprosit ci by mi neporadil ako dostanem na server nejaky plugin na ovladanie servera + by som privital aj heslo na server kedze teraz tam ziadne nie je... dakujem za pripadnu pomoc..
lekoklatik
VIP
VIP

Kúpiš si herný server a nedokážeš ho obsluhovať? tak to je moc...
ktorý balík si si kúpil? http://www.crew.sk/gh.php
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

t-pack..
ak nemas problem sa prihlasit na ftp, tak chod do ctrike/cfg, otvor si config a niekde na koniec napis "sv_password HESLO"
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skajlerko »

advanced. lol a co ked to neviem ovladat?? ten srv som kupil na cw/tg zapasy a myslel som ze amx tam uz bude predinstalovany no lenze nebol... uz som to vyriesil.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hah, AMX na CWTG servery? :D

To už áno, AMX tam nemá vôbec byť, zaťažuje to server. Klasicky si na FTP do cstrike hodíš Live.cfg a Warmup.cfg poprípade knife.cfg a už len cez rcon ho budeš "exec"-ovať.
kaake
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kaake »

ako spoznat krtka v CS v mode WAR3? podla coho ho jednoducho identifikovat a zneskodnit?
1dali1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1dali1 »

nedavno som tu uz pisal ze potrebujem pomoct,budem sa opaklovat ale tak narychlo ,chcem vytvorit server na CS1.6 mam verejnu IP hacik je ze mam ROUTER, a nanho 2 PC , nechcem hrat medzi nimi (LAN), ale ja chcem hrat tak ze na jednom vytvorim server zaroven mozem hrat z neho a brat aby z druheho hral a zaroven aby sa mohli pripojit aj ludia z vonku, ale im nezobrazi nic ked si pridaju moju IP,ci verejnu alebo routra. preto tu dam link kde som nahral moj manual ale je po anglicky a su tam aj obrazky mozno podla ktorych nieco vycitate ja som uplny amater do ROUTRA nevyznam sa, ze vraj nieco v NAT treba nastavit. prosim pomozte mi lebo ak sa mi to nepodari zbytocne platim aj za verejnu IP. VDAKA
http://www.edisk.sk/stahni/23585/NBG-41 ... 6.7MB.html
Napísať odpoveď