Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
S 3097
Light Star
Light Star

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa S 3097 »

bože, tu sa to len tak hemži proteinovymi frajermi..
To asi nepoznáte že, cvičiť len tak, nežrať žiadne doplnky..to je asi teraz asi taka móda každí kto chodí do fitka musí žrať všelijaké sračky..
zožerte ma
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

ty si podla mna riadny magor ak pijes mlieko,jes kuracie prsia.... :shock:
// take typy ludi ako ty poznam.proste nemaju nato peniaze ale sami by to chceli :|
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mulatt napísal:ty si podla mna riadny magor ak pijes mlieko,jes kuracie prsia.... :shock:
// take typy ludi ako ty poznam.proste nemaju nato peniaze ale sami by to chceli :|
nemusi to byt ani tak o peniazoch, ja tiez toho vela nezerem (multivitaminy+teraz som kupil na klby vyzivu) skor sa snazim "vybicovat" svoje telo a naucit ho dokazat prezit a tazit aj z "mala" a takisto v tom nemalu ulohu hra to ze sa snazim zist na 77Kg takze naberanie je pre mna neziaduce :D
mulatt
Darca
Darca

vendo: to je v pohode nevravim ze kazdy to chce :) vravim ze typy ako on co nato pyskuju pritom by to sami chceli..to je chore ked niekto povie ze brat protein je v mode.napr. ja pri mojej vahe 80kg nedam denne 160g bielkovin, tak si musim dopomoct protakom a nevidim natom nic zle
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

S 3097 nie každý má možnosť sa ráno pred školou/robotou pol hodinu napchávať vločkami alebo si dať riadny obed v škole/práci, ktorý by mu úplne postačoval. Veľa ľudí nadobudlo veľké objemy, preto lebo sa nebáli doplnkov (gainery, malta, proteiny). Prečo ? Tiež sa ťažko budeš dakde v práci vykrmovať tvarohmi, hovädzím, rybami alebo iným mäsom, proste sa to nedá pre všetkých. Ďalej tiež je ľahšie vypiť 300ml ako zjesť 300g. Si pozri daktoré americké prípravky (gainery najmä), kde sa jedna dávka pohybuje až do úrovne 240g prípravku. Najmä čo sa týka ektomorfov tak určite doplnky výživy nie sú na zahodenie. Ak máš čas a možnosť určite riadne vyvážené jedlo je lepšie ako dáky gainer, ale ako vravím nie každý má takú možnosť.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

S 3097 napísal:bože, tu sa to len tak hemži proteinovymi frajermi..
To asi nepoznáte že, cvičiť len tak, nežrať žiadne doplnky..to je asi teraz asi taka móda každí kto chodí do fitka musí žrať všelijaké sračky..
zožerte ma
To ako keby si povedal, že načo chodí futbalista na tréning, kde musí poriadne makať, veď mu stačí si ísť zakopať s loptou pred barák s kamošmi.

Väčšina ľudí, ktorí robia nejaký šport, chcú vidieť progres, zlepšovať sa. Posilňovanie (aktívnejšie) je taký šport, kde sa strava rovná samotnému tréningu, čo sa týka dôležitosti, tak nevidím dôvod, prečo si nepomôcť.
S 3097
Light Star
Light Star

to mulatt
važne neviem čo ti nato mam napisať. take tipy ako ja poznaš? važne? Presne si to odhadol nemam nato a zavidim ti to. Daj si facku alebo povedz mame, nech už take blbosti nevypušťaš.fakt argument za 100 bodov

a teraz na rozumnejšie reakcie rozumnejšia odpoveď

Jednoducho som napisal svoj nazor že skoro každí to dneska bere a už je to akesi umele..ja mam toho tiež veľa, určite nemam pol hodiny na jedno jedlo..ani by som nepovedal že mam presne vyváženu stravu.ale jednoducho cvičim pre zabavu a pre nejake to svalstvo a funguje to aj bez doplnkov, a to necvičim nejak extra dlho. Chodievam s kamošmi do posilky(tak isto nič neberu) a sme na tom lepšie ako tam ti frajeri ktorí sa len bavia čoho a kolko si zase dali a keď už pride na samotne cvičenie tak "skutek utek" - to je važne komicke.
spider1029
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spider1029 »

Ake umele? Ved v tom nie je chemia... to nie su steroidy... Kazdy nech si doplnuje bielkoviny tak, ako mu vyhovuje.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No musim povedat ze niekedy diskusie tipu aky protein mi odporucate a dotycny nasledne hodi asi 5 odkazov na srvatku lenze vsetko inej znacky a chuti ma celkom pobavia.

Taketo hovadiny som nikdy neriesil, poznal som len srvatku (koncentrat, izolat) a kazein. Aka chut, aka znacka a podobne somariny ktore tu trapia mnohych diskutujucich ma nikdy nezaujimali.
S3097 napísal:Jednoducho som napisal svoj nazor že skoro každí to dneska bere a už je to akesi umele..ja mam toho tiež veľa, určite nemam pol hodiny na jedno jedlo..ani by som nepovedal že mam presne vyváženu stravu.ale jednoducho cvičim pre zabavu a pre nejake to svalstvo a funguje to aj bez doplnkov, a to necvičim nejak extra dlho. Chodievam s kamošmi do posilky(tak isto nič neberu) a sme na tom lepšie ako tam ti frajeri ktorí sa len bavia čoho a kolko si zase dali a keď už pride na samotne cvičenie tak "skutek utek" - to je važne komicke.
Cvicenie je zabava len do doby pokial na sebe vidis vysledky.
mulatt
Darca
Darca

S 3097 : sa pozri co si ty vypustil z huby..ako moze byt branie proteinu umele..ked tebe staci ist do posilky dvakrat do tyzdna a pozeras si len bicepsy tak prosim lenze ti ktory maju vyssie ciele sa s tymto neuspokoja a len cisto stravou to nedosiahnu
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

inac ked uz tak rozoberame doplnky, kedze pomaly ale isto sa dostavam na tu moju potrebnu vahu (77kg), co by ste mi odporucili na silu, vybusnost ("neposilujem" robim bojovy sport) pricom ma to nesmie zavodnovat a brutalne zdvihat moj objem/vahu, kedze stale potrebujem mat top kardio, a dokazat byt okolo 77Kg
nieco co by dokazalo zvysit vykon mojich sucasnych svalov proste
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

S 3097 vieš to, že ste na tom lepšie ako tí chalani, ktorí hovoria, čo všetko si dávajú je dosť možné. Veľa mladých ľudí je total oblbnutých reklamou, kde im špičkový kulturisti tvrdia, že áno pomocou tohto prípravku budete taký a taký (lenže tí kulturisti už majú riadne objem), hľadajú najnovšie Nitrixy a pritom majú medzery v normálnej strave. A najmä darmo môže brať protein keď si ho dá po tréningu a pred tréningom dáky X-pand ale bez stravy sa to nedá. Ale keď si zarobí 3x denne 100g gaineru jednoznačne mu to pomôže v kalorickom prísune. Jasné sú medzi nami endomorfovia (podľa mňa šťastlivci), ktorým stačí málo ale ten ektomorf vieš aké kvantum by do seba musel natlačiť ak by chcel objem ? Raz sa kamarát pýtal, jedného chlapa v posilke koľko toho zjedol, keď chodil na súťaže, či by to vedel tak zhrnúť (súťažil ešte za totáča kedy nebol prístup k doplnkom ako dnes) a odpoveď znela: raňajky vločky, obed celé kura, medzi obedom a večerou 1,5kg tvarohu a večera 500g ryby (a to tam nie sú žiadne prílohy čo mal okrem toho). Takže asi ťažko je normálny človek schopný toto všetko do seba natlačiť.
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

vendo napísal:inac ked uz tak rozoberame doplnky, kedze pomaly ale isto sa dostavam na tu moju potrebnu vahu (77kg), co by ste mi odporucili na silu, vybusnost ("neposilujem" robim bojovy sport) pricom ma to nesmie zavodnovat a brutalne zdvihat moj objem/vahu, kedze stale potrebujem mat top kardio, a dokazat byt okolo 77Kg
nieco co by dokazalo zvysit vykon mojich sucasnych svalov proste
mne pomohol pri sile krealkalin
S 3097
Light Star
Light Star

mulatt napísal:S 3097 : sa pozri co si ty vypustil z huby..ako moze byt branie proteinu umele..ked tebe staci ist do posilky dvakrat do tyzdna a pozeras si len bicepsy tak prosim lenze ti ktory maju vyssie ciele sa s tymto neuspokoja a len cisto stravou to nedosiahnu
Ako možeš kur*a povedať že cvičim len bicepsy?! poznaš ma?!
dobre, s tebou sa teda hadať nebudem! tymi dvoma prispevkami si prejavil svoju inteligenciu.

// to COTHW

no dobre, mne to ide aj bez toho. a take množstva určite nejedavam ale samozrejme že sa s nim nemôžem porovnavať, to už bude asi ina liga :)
každopadne vďaka za rozumnu odpoveď, niektorí sa tu chcu len hadať
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

S 3097 napísal:to mulatt
važne neviem čo ti nato mam napisať. take tipy ako ja poznaš? važne? Presne si to odhadol nemam nato a zavidim ti to. Daj si facku alebo povedz mame, nech už take blbosti nevypušťaš.fakt argument za 100 bodov

a teraz na rozumnejšie reakcie rozumnejšia odpoveď

Jednoducho som napisal svoj nazor že skoro každí to dneska bere a už je to akesi umele..ja mam toho tiež veľa, určite nemam pol hodiny na jedno jedlo..ani by som nepovedal že mam presne vyváženu stravu.ale jednoducho cvičim pre zabavu a pre nejake to svalstvo a funguje to aj bez doplnkov, a to necvičim nejak extra dlho. Chodievam s kamošmi do posilky(tak isto nič neberu) a sme na tom lepšie ako tam ti frajeri ktorí sa len bavia čoho a kolko si zase dali a keď už pride na samotne cvičenie tak "skutek utek" - to je važne komicke.
sa do toho prd rozumies a sa cudujem druhym ze sa o tom s tebou bavia. Doplnok je doplnok nie zazrak ktory ta vysvihne hore v kratkom case. Je to na doplnenie chybajucich zivin. Ked si o tom trochu precitas potom sa ozyvaj nakolko si tymito hovadinami k smiechu :wink:
mulatt
Darca
Darca

S 3097: ty si prejavil inteligenciu hned prvym..pritom na 90% si kupis skor ci neskor ten protak aj ty.teraz este ides hore lebo si len zacal ale uvidis neskor
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

Zdravim, mam ale 70 kilov mozno viac..som trosku pri tele, posilnujem skoro kazdy den, a chcem sa vyrisovat len to neako nejde.. som sa cel spytat ze co by sa stalo kebyze si zacnem davat neake proteiny...asi v malom mnozstve abo nwm...cem sa len vyrisovatt necem moc nabrat ..dik za rady
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja s casti suhlasim, resp. chapem aj ten nazor proti doplnkom, i ked som uz nejake tiez mal... z toho pohladu, ze je to bielkovina, tak je to OK - je to potrebna latka, no ked si vezmeme do uvahy formu v akej to je a ze nejako sa to do toho dostat muselo, tak to uz najzdravsie nebude - konzervanty, emulgatory a kadejaka ina haved (to vsak na nas ciha zo vsetkych stran /vsetky instantne veci/ a zdrave to urcite nie je..)

cize ja scasti suhlasim, ale len do tej miery ako som to spomenul, nie ked ma niekto protak za AS, co za nos z cloveka spravi korbu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

demovic_svk napísal:Zdravim, mam ale 70 kilov mozno viac..som trosku pri tele, posilnujem skoro kazdy den, a chcem sa vyrisovat len to neako nejde.. som sa cel spytat ze co by sa stalo kebyze si zacnem davat neake proteiny...asi v malom mnozstve abo nwm...cem sa len vyrisovatt necem moc nabrat ..dik za rady
Ak si pri tele, tak hlavne musíš upraviť stravu, samotné cvičenie ti pri rysovaní nepomôže. Na proteíny zabudni. A posledná vec, neviem čo si predstavuješ pod tým cvičením skoro každý deň, ale to je blbosť, cvičiť vo fitku stačí napríklad 3 krát do týždňa a 2 krát do týždňa daj nejakú aerobnú aktivitu.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

demonic: uprav stravu, vyhod vsetky sladene napoje, zacni jest viac masa na prirodno, nie vyprazane, ziadne sladke, vela zeleniny a ovocia a namiesto posilovania zacni v rovnakej miere plavat, nepoznam lepsi sposob ako vyformovat postavu ako pravidelne plavanie(ak sa bavime o formovani, nie o snahe o super objem)
ad doplnky: co sa tyka tej instantnosti a stym spojenych nebezpecenstiev, tak nevidim do sposobu pripravy, ale urcite to musia nejakym sposobom zakonzervovat aby to vydrzalo, ale inak sa jedna len o ciste sacharidy, bielkoviny a tuky ... napr odbornicka na dietu sa vyjadrila, ze napr vsetkymi ospevovana najzdravsia cast stravy-kurata, su koli sposobu ich rychlo vykrmu tiez nie tak najlepsie ako to kedysi bolo, cize dnes uz najst zdravu vec je takmer nemozne, ak to nevychovas/nevypestujes sam...a ten superagresivny postoj experta nadomnou...za mesiac sa tu bude, samozrejme pod inym nickom pytat ktory protak je najlepsi a ci ma ktomu tlacit aj glukozu/maltu a co je to creapure...takych uz bolo
Napísať odpoveď