Aký mate fotoaparát ?
-
MisguidedAngel
Star
Re: Aký mate fotoaparát ?
nj len musim si zistit ci sa predavaju 6x9 filmy resp. kde a za kolko mi ho eventualne vyvolaju..
Maju ich v kazdom lepsom foto obchode. Vyvolanie negativu stoji o euro viac a naskenovanie tiez.MisguidedAngel napísal:nj len musim si zistit ci sa predavaju 6x9 filmy resp. kde a za kolko mi ho eventualne vyvolaju..
Neviem ako je to s vyvolanim fotografii, tie budu rozhodne vyrazne drahsie ako bezny kinofilm.
Ak si z BA, tak odporucam Kodak na Obchodnej.
Nokia N82 _:D
EDIT: Mne ako nenarocnemu to ako fotak staci. Tak ale aby som nespamoval tak v šuflíku sa vála Medion MD9801, 4.1mpx
EDIT: Mne ako nenarocnemu to ako fotak staci. Tak ale aby som nespamoval tak v šuflíku sa vála Medion MD9801, 4.1mpx
prva strana -> Prosim nespamujte odpoveďami typu: "mam fotak v mobile" (fotak v mobile pre mna nieje foťák)Sapo napísal:Nokia N82 _:D
;p
Zdravim, budem trosku OT, na hladaciku mam ciernu bodku, robi to len na hladaciku, na fotkach to nieje, skusal som vymenit aj objektiv, no robi to tiez. co to je? Mam to poslat na reklamaciu, resp. vratit, kedze som ho len teraz kupil? Dakujem.
Mas kompakt ci zrkadlovku? V pripade zrkadlovky sa pravdepodobne dostal prach/necistota na matnicu, dalo by sa to odstranit tym balonikom, ale velmi opatrne. Ak mas kompakt tak problem je rovnaky, lenze to tak lahko neocistis, musel by si rozobrat fotak.
mam zrkadlovku, cize s tym balonikom by to slo?Alebo co by si robil ty? Lebo pre taku blbost to nebudem vracat spet, nie?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
zrejme spina na zrkadle, ofuc to balonikom alebo velmi jemne stetcom alebo si na to zvykni. ked das dole objektiv, nevidis ziadnu spinu na zrkadle?
pozeral som pod lampou, ale nic tam nevidim
Ale vracat to nemam, ze?
-
Tomasko
Guru wannabe
Nikon D90 + zatial 18-105mm VR
-
chlapec10
Addict
ofukni, nesahaj na to nicim inym okrem bud specializovanej kefky alebo navlhcenej tycinky na usi... matnica je VELMI citliva, a kamarat si ju takto poskrabal...NTFS napísal:Zdravim, budem trosku OT, na hladaciku mam ciernu bodku, robi to len na hladaciku, na fotkach to nieje, skusal som vymenit aj objektiv, no robi to tiez. co to je? Mam to poslat na reklamaciu, resp. vratit, kedze som ho len teraz kupil? Dakujem.
ak to nezmizne, tak mas pravdepodobne spinu vnutri hladacika, to by ti pravdepodobne v ramci zaruky vycistili v servise....
-
Jeremy
Medium Professional
ak to nezobrazuje na fotkach ale iba v hladaciku tak najprv ofukni hladacik, a potom ofukni zrkadlo... tot vsjo
dakujem za odpovede, len s cim to mam prefuknut? Asi len s tym balonikom, ze?
-
chlapec10
Addict
bud stlacenym vzduchom v plechovke, alebo rAketkou... URCITE NIE USTAMI!!!!NTFS napísal:dakujem za odpovede, len s cim to mam prefuknut? Asi len s tym balonikom, ze?
- Prílohy
-
- air.jpg (6.64 KiB) 803 zobrazení
-
- air2.JPG (28.82 KiB) 803 zobrazení
neviem, co je natom pravdy, ale cital som, ze stlacenym vzduchom sa to tiez nema robit. 
-
chlapec10
Addict
stlaceny vzduch(bez vody) je to iste ako vzdyuch z raketky, len nemusis opakovane stlacatNTFS napísal:neviem, co je natom pravdy, ale cital som, ze stlacenym vzduchom sa to tiez nema robit.
Pocul som, ze niektore lacnejsie a teda menej kvalitnejsie plechovky so vzduchom zvyknu zanechavat cititelnu cast vody za sebou...tiez som s tym mal skusenost, ked som si fukol na ruku a na ruke som mal kvapku vody...neviem, ale ja by som si tiez nefukal s tym stlacenym vzduchom do zrkadla. 
-
moosha
Darca
Ale v raketke mas vzduch z okolia a v plechovke mas cisty nie? No ten vzduch z plechovky neni pod velmi velkym tlakom, ktory by dokazal rozbit zrkadlo?
-
chlapec10
Addict
no nevyhoda raketky je nizky tlak, a co horsie, pouziva vzduch okolia, ktore je vzdy viac menej ties s prachom(preto doma tieto cistenia robim v kupelni, kde je prachu najmenej)
priznam sa ze sprej nemam ani nepouzivam, lebo by mi ho v lietadle zobrale, a tiez lebo sa ta flaska je menej ohybna ako gumena raketa
priznam sa ze sprej nemam ani nepouzivam, lebo by mi ho v lietadle zobrale, a tiez lebo sa ta flaska je menej ohybna ako gumena raketa
dnes objednany Nikon D90 s objektivom Tamron 17-50mm