Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
spojka13
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa spojka13 »

Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Homer J Simpson napísal:Poradte nejake filmy kde cestuju v case. Nieco novsie.
Memento - tam je toho cestovania toľko že zachvíľu sa nevyznáš...kukal som to dva krát, druhý krát som si to písal na papier...nekukaj to keď sa ti nechce rozmýšľať :) - http://www.csfd.cz/film/6995-memento/

Osudový dotek - http://www.csfd.cz/film/45608-butterfly-effect-the/

sku*vená noc - http://www.csfd.cz/film/76722-1114/

Nieje to cestovanie v čase doslova, ale prelínajú sa tam deje z rôznych miest na seba naväzujúce. Čiže cestuje v čase len divák...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Viem, ze to uplne nesedi do tvojej poziadavky, ale ak si nevidel Navrat do buducnosti, tak si prisiel o vela :) Je to starsie, trochu uletene, ale asi najlepsi film s cestovanim v case aky som videl :)
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Gothar: Hej to som videl. Dobry film a v family guy bola na to paradna parodicka scenka :D
Diky chlapci nieco urcite pozriem.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nie uplne cestovanie v case, ale malo by posluzit... Donnie Darko
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

The Time Traveler's Wife je to sice viac romantika ako scifi, ale urcite stoji za pozretie
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Zatial som len videl Stroj casu a celkom fajne to bolo a este Osudovy dotek a je to brutal film no proste som uz dlho dlho nevidel taky dobry film. Idem dalej pozerat co ste mi poradili :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ludia prosim vas pomôzte mi...ten film bol uz par krat v telke samizda ze ben aflack tam hral ale na csfd.cz som to medzi jeho filmami nevedel najst...islo o to ze on (asi) s nejakym dobrym kamaratom boli na nejakej vojenskej zakladni aj nieco s lietadlami tam robili a obaja sa tusim zalubili do jednej baby alebo mozno len ben uz si to nepamätam ta baba byvala blizko tej zakladne a ten jeho kamarat bol mozno zalubeny do nejakej druhej a ta ho nechcela a on sa potom obesil v nejakom motely na konci filmu tak nejak to bolo je to film starsi mozno okolo 1997 alebo tak nejak tipujem uz si to nepamätam
dakujem za pomoc
BakyX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BakyX »

V suvyslosti s cestovanim v case ma napadlo, že ci nepoznate film, v ktorom sa zena kazde rano budi v inom case tj. dni su prehodene napr. Pondelok - Stvrtok a tak..jeden den je jej manzel mrtvy, druhe den nieje..ma 2 deti..slo to na markize...prosim pomozte
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

ahoj, hľadám názov umeleckého erotického filmu, ktorý som pred pár rokmi videl na CT2 (divná kombinácia, ja viem).

Skupina šľachticov čítala list, napísaný na tele celkom fešnej služobnej, ktorý bol o celkom perverzných udalostiach na inom statku. Film bol zasadený do 18. storočia. Veľmi zapametateľná scéna bola s jednou spupnou neposlušnou šľachtičnou, ktorú nechal jej muž chovať v stajni ako kobylu, pretože... no proste ho sr§l§ :) ona sa nedala zlomiť, preto to doviedol do krajnosti a chcel ju zlomiť hrozbou párenia so žrebcom. Nakoniec bolo naznačení, že k tomu skutočne došlo (nie ukázané).

jeden z hlavných hrdinov sa podobal na Jana Krausa :) Vlastne kludne to mohol byt český film a Jan Kraus tam mohol hrať, ale týmto som si nie istý.
pall001
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pall001 »

Hladám film no zial neviem názov. Obsah je : Terorista chce dať jed do zdroja vody nejaka zena predurcena jasnovidka hlada nejaky kruh ktory najde v pusti a v nom vidí buducnost ze bude zničenie sveta. Terorista dá na výber pápežovi buď vypije jed on alebo otrávi zdroj vody to sú len take útržky . Pomôžte ak viete
Abhorer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Abhorer »

Hľadám jeden sitcom,niekedy dávno šiel v TV. Ak si dobre spomínam nebol dabovaný a veľa sa v ňom nehovorilo, niečo ako Mr Bean. Bolo to o takom plešatom chlapíkovi (mal asi desať vlasov :lol: )ktorý pracoval v banke alebo v niečom podobnom, uradnik asi. V jednej časti zostane zamknutý v práci a bude smädný a vypije vodu z akvária a nechtiac aj rybku.

A ešte jeden ale o tom neviem nič napisať len že tam hral chlapec ktorý hral v jednej časti Monka a hral práve Monka keď bol malý.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Aj ja hladam film asi taky mesiac dva dozadu bolo to n JOJ-ke alebo markize uz nwm...
Proste je to nejaky cesky film, otec a syn...
Im dvom zomrie manzelka resp. matka, chcu to preskakat no su trosku nemotorni, a potom sa k nim este pristahuje stryko alebo kto a ten im rozbije celY dom, po case sa vsak ustalia, bude im to klapat, budu strazit susedove deti ktori dbal na velmi prisnu disciplinu, kym bol sused v nemocnici, tak tito traja chlapi naucili tie deti zabavat sa...Potom ako prisiel sused z nemocnici tak uvidi ako im to dobre slape tak si povie ze sikus oddchne a tak povedal ze ide niekam na dovolenku, aby mu postrazili deti, a vsak jedneho dna pojdu viniest smeti a suseda uvidia doma...No a takto to nejak skoncilo :mrgreen:
Dakujem vam :)
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

IamMartinQo napísal:Aj ja hladam film asi taky mesiac dva dozadu bolo to n JOJ-ke alebo markize uz nwm...
Proste je to nejaky cesky film, otec a syn...
Im dvom zomrie manzelka resp. matka, chcu to preskakat no su trosku nemotorni, a potom sa k nim este pristahuje stryko alebo kto a ten im rozbije celY dom, po case sa vsak ustalia, bude im to klapat, budu strazit susedove deti ktori dbal na velmi prisnu disciplinu, kym bol sused v nemocnici, tak tito traja chlapi naucili tie deti zabavat sa...Potom ako prisiel sused z nemocnici tak uvidi ako im to dobre slape tak si povie ze sikus oddchne a tak povedal ze ide niekam na dovolenku, aby mu postrazili deti, a vsak jedneho dna pojdu viniest smeti a suseda uvidia doma...No a takto to nejak skoncilo :mrgreen:
Dakujem vam :)
Volá sa to Pánska jízda hrá tam Josef Abrhám, Martin Dejdar atď
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nehladam nazov filmu, ale zaujima ma, ako sa konkretny film skoncil. Je to - Na ostrie noza s Jackom Nicholsonom. Nemohla som to dopozerat do konca a nechce sa mi to kvoli tym par minutam stahovat. Skoncila som tam, ako sa im podarilo zabit toho medveda, potom sa vydali na cestu a nesli ten opusteny dreveny dom v lese. Videl to niekto, pls?
Dopredu dakujem a K+
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tu mas cely pribeh, snad nevadi anglictina: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Edge_%28film%29#Plot
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ja tiež hľadám názov filmu. Jediné čo si z neho pamätám, je že v ňom bola akási skupinka (gangstri?!) a v nej boli aj bratia. Počas filmu sa odohrala dosť veľká prestrelka s nejakou inou skupinou gangstrov s tým, že tá prvá skupinka bola ukrytá v baráku. Potom tam prišiel taký typický čierny americký van, zastavil na ulici pred domom a znovu kilovačka... :lol: . Asi pri nej zomrel aj jeden z bratov :?: :!: ...neviem. A ešte si pamätám jednu vec...tí bratia nosili také tie oldschoolové čiapky... :roll: . Viem je to málo ale na toto jediné si spomínam... :vrta_sa_v_nose:
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Hľadám taký dosť starý kung-fu film zo začiatku tam bol taký chalan zo svojím dedečkom a naháňali sa aj po stromoch, bolo to aj sci-fi, potom strelot nejaké dievča a povedal že ešte nikdy nevidel dievča, potom tam bol taký chlapík starý ktorý mal na chrbte korytnačí pancier a nakoniec išli bojovať s nejaým netvorom (trochu podobný človeku :D) a zjavil sa im drak.
Prosím poraďte niekto videl som to ešte v detstve a rád by som si to pozrel :wink:
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

bindo011 napísal:Ja tiež hľadám názov filmu. Jediné čo si z neho pamätám, je že v ňom bola akási skupinka (gangstri?!) a v nej boli aj bratia. Počas filmu sa odohrala dosť veľká prestrelka s nejakou inou skupinou gangstrov s tým, že tá prvá skupinka bola ukrytá v baráku. Potom tam prišiel taký typický čierny americký van, zastavil na ulici pred domom a znovu kilovačka... :lol: . Asi pri nej zomrel aj jeden z bratov :?: :!: ...neviem. A ešte si pamätám jednu vec...tí bratia nosili také tie oldschoolové čiapky... :roll: . Viem je to málo ale na toto jediné si spomínam... :vrta_sa_v_nose:
mozno Štyria bratia.... :arrow: http://www.csfd.cz/film/197213-styria-b ... -brothers/
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Mick_14 napísal:Hľadám taký dosť starý kung-fu film zo začiatku tam bol taký chalan zo svojím dedečkom a naháňali sa aj po stromoch, bolo to aj sci-fi, potom strelot nejaké dievča a povedal že ešte nikdy nevidel dievča, potom tam bol taký chlapík starý ktorý mal na chrbte korytnačí pancier a nakoniec išli bojovať s nejaým netvorom (trochu podobný človeku :D) a zjavil sa im drak.
Prosím poraďte niekto videl som to ešte v detstve a rád by som si to pozrel :wink:
nebola to nahodou rozpravka? lebo ten opis presne sedi na Dragon Ball
Napísať odpoveď