cele demo sa mi pozerat nechce, tak ti iba okomentujem tie casy, ci uz pomozu ostatnym adminom v rozhodovani alebo nie ..
04:52:33 - zabil odtial hraca Lukino a tym sa prezradil ..
05:33:10 - normalne diery, dostal by ich presne do hlavy, keby stal na stole, okrem toho enemy nedostal ani jeden hit z tych dier
06:24:89 - o tom takisto mohol vediet, kedze sa prezradil v 6:19 .. ked liezol na rebrik, dupol, okrem toho cez tu stenu aj tak nie je vidiet WHckom, az ked je hore ..
17:40:00 - pocul ze rushuju rampu, preco sa brzdit nejakou lamou s mp5, ked im moze nabehnut zozadu a dat ich viacerych ? a cakacku si pozrel ked vysiel z unima, nemusel sa nikam obzerat
a ten dust uz ani komentovat nebudem, uplne normalna akcia
//pozri CHH sa už venujem istú dobu a o CSku tiež svoje viem, a keď som teba sledoval tak si mi nesedel

proste máš WH ale vieš ho kryť a keby sa lepšie podarili SS od admina (z Mada fotograf nebude

) tak by sa to aj dokázalo
na tvojom mieste by som sa moc nenazyval cheathunterom, o CSku toho sice vies svoje, ale to je velmi malo a kym nebudes mat viac skusenosti a nebudes doslednejsi, nevynasaj verditky nad ostatnymi .. cheathunting nie je o tvojom pocite, ci dany hrac ma cheaty alebo nie, ide hlavne o to dokazat to a toho sa musis drzat .. ani jeden z tychto casov by som nepovazoval za podozrivy, musis si uvedomit, ze sluchadla nemas na hlave len na okrasu .. treba vediet, kedy to demo na ban je a kedy nie, preto ja nikoho neobhajujem, ale tie casy co si dodal ako "casy, ktore ta presvedcili" na ban rozhodne nie su