CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

nieže nemám čo robiť ale nebaví ma hrať proti cheaterkom a baví ma odhaľovať ich...
napr.: diery s awom na de_dust, na de_nuke isté situácie, keď si vydieroval oňa na mieste, kde sa síce kempí ale zázračne si tam dieroval iba raz a iba keď tam on bol, potom keď si to rushol cez unimo a pri vŕzgačkách bolo T si donho strelil a šiel si dalej lebo vďaka WH si videl, že na rampe sú 4T chrbtom otočené...zdraví rozum dá, že odstrelíš Tčko čo máš pred sebou a nie, že sa mu otočíš chrbtom (lebo vidíš, cez stenu, že uteká preč)...atď, nechce sa mi tu teraz vypisovať časy lebo sa učím a nemám na to čas, nech si to pozrú admini, od toho tu sú :)

//pozri CHH sa už venujem istú dobu a o CSku tiež svoje viem, a keď som teba sledoval tak si mi nesedel :) proste máš WH ale vieš ho kryť a keby sa lepšie podarili SS od admina (z Mada fotograf nebude :D ) tak by sa to aj dokázalo
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

a co keby si vypisal radsej konkretne casy, ktore ta presvedcili ? lebo pochybujem, ze ti tu niekto bude pozerat 2 polhodinove dema :)
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie je moja starosť to ani točiť, ani usvedčovať niekoho a nemám na to čas, mám skúšky...keď sa vám nepáči dajte mu unban

//keď budem mať čas t.j. v utorok tak kľudne napíšem časy aj prečo si myslím, že tam bolo použité wh
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

mne neostáva nič iné, len sa smiať :D
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Tak ako vravíš...bohužial, keď hráči nárokujú na ban s argumentom že sú dôkazy...nemožem im povedať :psssst:
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

de_nuke :
04:52:33 tá diera cez stenu, nemal ako vedieť, že tam je
05:33:10 jeho dierovanie, vedel, že tam niekto je ale dieroval presne naňho, ja osobne by som to dieroval viac vpravo dole, pretože väčšina ľudí kempí v rohu na stole, takže jeho dierovanie mi príde dosť okaté
06:24:89 o tomto 2. nemal ako vedieť
17:40:00 táto akcia, vôbec tomu nechápem prečo by normálny človek bez WH nedal toho pri vŕzgačkách, keď videl, že má mp5 ale išiel za tými T čo videl, že sú otočený chrbtom, nikde sa neobzeral proste len bežal aby ich dal od chrbta...
de_dust :
13:04:00 zaujímavé...
13:34:68 :D hovorí samé za seba

podľa mňa má WH, je to proste môj názor a nezmením ho a keby tie SS boli fotené počas kola a nie na začiatku (príp na úplnom konci) tak by to bolo vidno
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako uz bolo spomenute, pri novych cheatoch cez snapshot nie je nic vidiet, pripadne sa vypne. Takze spoliehat sa na screeny sa neda. Pred par mesiacmi sa bany rozdavali len na zaklade dojmu, pripadne dema, takze screen by mal byt len akymsi doplnkom. Su tu kvalitni hraci, ktori dokazu urcit cheater, hoci to cez screeny nemusi byt hned jasne, nakolko screen nezachyti cheat a uz vonkoncom nie, ked su hraci na spawne. Necham to preto radsej na posudenie skusenych hracov, ktori su ochotni si dema pozriet.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

cele demo sa mi pozerat nechce, tak ti iba okomentujem tie casy, ci uz pomozu ostatnym adminom v rozhodovani alebo nie ..
04:52:33 - zabil odtial hraca Lukino a tym sa prezradil ..
05:33:10 - normalne diery, dostal by ich presne do hlavy, keby stal na stole, okrem toho enemy nedostal ani jeden hit z tych dier
06:24:89 - o tom takisto mohol vediet, kedze sa prezradil v 6:19 .. ked liezol na rebrik, dupol, okrem toho cez tu stenu aj tak nie je vidiet WHckom, az ked je hore ..
17:40:00 - pocul ze rushuju rampu, preco sa brzdit nejakou lamou s mp5, ked im moze nabehnut zozadu a dat ich viacerych ? a cakacku si pozrel ked vysiel z unima, nemusel sa nikam obzerat

a ten dust uz ani komentovat nebudem, uplne normalna akcia
//pozri CHH sa už venujem istú dobu a o CSku tiež svoje viem, a keď som teba sledoval tak si mi nesedel :) proste máš WH ale vieš ho kryť a keby sa lepšie podarili SS od admina (z Mada fotograf nebude :D ) tak by sa to aj dokázalo
na tvojom mieste by som sa moc nenazyval cheathunterom, o CSku toho sice vies svoje, ale to je velmi malo a kym nebudes mat viac skusenosti a nebudes doslednejsi, nevynasaj verditky nad ostatnymi .. cheathunting nie je o tvojom pocite, ci dany hrac ma cheaty alebo nie, ide hlavne o to dokazat to a toho sa musis drzat .. ani jeden z tychto casov by som nepovazoval za podozrivy, musis si uvedomit, ze sluchadla nemas na hlave len na okrasu .. treba vediet, kedy to demo na ban je a kedy nie, preto ja nikoho neobhajujem, ale tie casy co si dodal ako "casy, ktore ta presvedcili" na ban rozhodne nie su
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tm_a.s. ty len musíš pochopiť že niektorí sú v CS na o niečo vyššej úrovni ako ty a mnoho z nich chodí aj na tento server... A ty máš očividne problém prijať fakt že je niekto lepší ako ty, preto za každým z nich hľadáš cheatera. Ja ani nie som tak dobrý hráč a tiež už som dostal BAN za to aký som ja obrovský a jasne dokázaný cheater.
v The Boss-ovej hre som nevidel nič také podozrivé čo by som nevidel u iných hráčov predtým, to že niekto cielene obehne mapu aby mohol postrieľať protivníkov odzadu rozhodne za prejav toho že má WH nepovažujem, podľa mňa je to len geniálna stratégia pre tých čo sa neboja.
Ale no čo vieme, možno je to fakt cheater čo si striedavo zapína a vypína wh (ja by som to asi v priebehu hry takto nestíhal, ale možno to má nastavené na ľavé tlačidlo myši :D)

súhlasím s predchádzajúcim názorom, na cheathunting treba mať nejaké herné skúsenosti...
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to *****HERO***** : asi si nepochopil, že keďže ma niekto WH tak to neznamená len to, že strieľa priamo cez pol mapy niekomu do hlavy, ide tam o myslenie toho hráča a o to, kde dieruje a kedy dieruje, kde sa pozrie a kde nie, si všimni, že celú hru len kempí na nejakom mieste ale niektoré kolá si to rushne a zázrakom prežije až dokonca a dá si dosť killov, to podľa mňa nie je hra kempera, ktorý dokáže 90% stáť na mieste a čakať, sa pozri že keď už po niekom išiel sa vôbec nepozeral za steny, za rohy, za seba nič proste...
a môj cheathunting pls neber do úst...toto je môj názor, ja som ho nezabanoval ani nemám tu moc, no stojím si za svojim názorom, pretože, keď som bol občas dead som mal jeho pohľad a videl som čo robil a to. CSku sa venujem už od detstva (nemyslím tým len hranie) a to, že ty si myslíš, že som s CSkom začal pred pár dňami a že si myslím že som neviem čo...Ako nemusíš ma poučať načo sú slúchadla a robiť zo seba "pro", ti môžem povedať, že o Csku už fakt niečo viem.
A keby si si pozrel to demo celé, tak by si videl, že som písal ako spectate, že to nebude stačiť na usvedčednie, pretože to dobre kryje (na de_dust niekedy pri konci...)

to el_chupacabra : j na serveri je zopár ľudí lepších ako ja a aj vo svete, hraniu sa venujem len for fun a keď sa mi chce, nie kvoli tomu aby som si niečo dokazoval...A hej nedokážem prijať fakt, že sú lepší, preto točím nejaké učupené lamky lebo sám medzi ne patrím a točím si to preto aby som dokázal kempiť ako oni, nikdy v živote si WH nevidel ani nevieš čo tá skratka znamená, proste tvoj koment ani nebudem riešiť, to je hodnotenie 13 ročného decka.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Musím obrániť ssplugin. V jednom prípade nám už pomohol. Vy o otm síce neviete, pretože ten čloek mi písal súkromné správy. Vykrúcal sa najskor Že nevie kde má screeny hľadať, neskor pisal že mu kamarat preinstaloval CS a tak tam tie screeny nemá. Ked som mu napisal ze to nie je moj problem, napisal mi ze jeden screen nasiel ale tie 2uz nie. Takze to beriem tak, ze na 1 screene nebolo nic vidiet a na tych druhych 2ch ano. Mozno nebolo nic vidiet ani na tych dalsich 2ch, ale ja chalanovi nebranim ich sem postnut.
Jedna sa o hraca Blackdeath na ktoreho ma upozornoval Drago.
Takze ten screenshot plugin je pre nas. Obcas sa mozno ten plugin failne /i ked som nevedel ze sa to da :P, ze Mad? : P/ ale inak je to pre nas aspon malinka pomoc.
Dema samozrejme ešte stale tocime.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

no mne nemusis vysvetlovat o co ide pri WHcku, mam toho za sebou viac ako ty. a tvoj cheathunting si neberiem do ust, je mi ukradnuty, ale mne vadi to, ze kvoli tvojej neskusenosti tu pada spina na druhych .. este raz pisem, ze ja nikoho neobhajujem, ale sudim podla tych casov co si na neho vypisal. kazdy jeden cas sa za cheating nedal povazovat ani zdaleka a to by si mohol vediet ako cheathunter.

no neviem co je toto za system, ale demo by mal mat predovsetkym ten, kto ban udelil a nie banovat na zaklade toho, ze ti nejaky cheathunter, ktory ako pise nema s admin teamom nic, povie nech ho zabanujes ..
lekoklatik
VIP
VIP

K demu. Ako už písal HERO...
nuke
4:52 - kde v unime kaktus zabil Lukino, logicky vedel že tam je...
6:10 - tam Terorista vobec neriesil ze dupe jak slon. Uz len ked bezal k rebriku dupal a po rebriku vysiel jak traktor. Takze tam to bolo jasne. To ze tam potom este stale mieril a zabil tam kolka pripisujem bud tomu, ze vsetky ostatne "vchody/vychody" boli zabrate jeho spoluhracmi, alebo mal jednoducho pocit ze od tial pojde. Tiez by som nabehol cez ten rebrik...
9:30 - tu hraca pocul
13:20 - tak k tomu sa ani nejdem vyjadrovat, uplne normalna situacia...
17:10 - Ako pisal hero. Proste bezal za celym teamom teroristov, to ze tam bol ten jeden ho nemuselo trapit, kedze uz bol nahitovany a vybavili to za neho ostatni. Proste popri tom ako hra obcas premysla...

dust
asi nic. ale ked uz tak
11:42 - pickul gun...
24:15 v tych katach zabil jeho spoluhraca spoza tej skatule

btw v 21:00 si pisal nieco v zmysle ze mas uz dokaz. Ktoru situaciu si myslel?

Je cisty, ako sklo...
Mad davam mu teda unban. Mate dalsie prilezitosti na nahananie ho. Takze s rozvahou prosim...
btw aj tak dakujeme za zaujem.
tm_as prestante sa tu s herom spamovat...
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nc...
ja si dôkaz nájdem, možno nie dnes ani zajtra ale raz určite :)
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

och synak, ty sa radšej uč do školy na zemepis, CS ti neide a ešte sa ideš hrať na cheathuntera. CS som hral ešte keď si ty na hovno hovoril "papa", aj cheaterov som už pár videl, takže viem zhruba povedať čo je a čo nie je podozrivá situácia. Sám hrám tiež len for fun (teda teraz práve nie keďže mám kopec práce do školy a teraz navyše aj skúškové), ale poznám ľudí čo to vedia hrať veľmi dobre, videl som ich to hrať a viem že na niektoré veci ja proste nemám. Preto si nikdy v živote netrúfnem obviňovať hráčov akými sú napr. Doom a pod. z cheaterstva (teda občas hej, ale to myslím len zo srandy).
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

za 1. neobviňujem Dooma ale The Bossa
za 2. človek musí byť vyspelý aj po rozumovej stránke nielen po vekovej
za 3. nikdy som nepovedal, že som najlepší, ani že to viem najlepšie hrať, ale sú veci do ktorých sa človek vyzná, tým že ich používa, že ich vidí, že sa ich učí...a bol to môj názor, ktorý ste vyvrátili, oki poučil som sa, zlepším sa, no môj názor nezmením a raz mu to WH dokážem, keď nájdem niečo lepšie, ale teba nechápem prečo sa do mňa stále navážaš

btw zemepis mi nejde
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

The Boss nieje cheater, neviem preco to riesite nikdy nebola situacia kde by sa dalo jasne obvinit ho ze je cheater...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Trochu OT: uz aby z toho bol Steam server, lebo tieto diskusie ma vzdy dostavaju do uzasu :)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

prejdenie na steam -> zanik servera... dam ruku do ohna, ze by to tak bolo ;)

(staci sa pozret ako umrelo u2 s ovela vacsou komunitou ludi co tam hravali)
lekoklatik
VIP
VIP

pravdepodobne to zle chapes sharky.
Nejedna sa o upgrade ns serveru.
Jedna sa o ns a steam server.
Zamknuté