jj ovladace nove .. no neviem restartoval som komp skusil som na novo a uz to slape len som musel vypnut antialiasing .. mal som nastavene 2x .. hmm tak neviem asi ta cierna obrazovka bola tym ... zvisok detajly mi v pohode ide dat aj na high a okolo 30FPS mam v hre ...SSemteXX napísal:Mám tú istú grafickú ako ty a hra mi beží na FULLke,síce mám 4Jadro a 2GB Ram ale nemal som žiadne problémy. Máš nové ovládače na tú Graf.?
Street Fighter IV
30FPS? To je nejak málo ale. Vypni si vertikálnu synchronizáciu, keď som ju vypol som mal 60FPS v hre.slavo120 napísal:jj ovladace nove .. no neviem restartoval som komp skusil som na novo a uz to slape len som musel vypnut antialiasing .. mal som nastavene 2x .. hmm tak neviem asi ta cierna obrazovka bola tym ... zvisok detajly mi v pohode ide dat aj na high a okolo 30FPS mam v hre ...
vdaka dik za typSSemteXX napísal:30FPS? To je nejak málo ale. Vypni si vertikálnu synchronizáciu, keď som ju vypol som mal 60FPS v hre.
//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2009, 19:29 )
Da sa to hrat solidne aj na klavesnici ? hra to niekto na klavesnici ?? .. ja mam nastavenia povodne ktore boli sipky a potom "a", "s", "d", "y", "x", "c" aaa tie super a ultra komba ani bohovi dat .. jak mam na klavesnici namixovat tie sipky abo co ma porazit ide este ako kde sa to da ale Seth-a ani bohovi porazit uz nerv mam
Re: Street Fighter IV
tak som to dneska skusil ale ten boss na konci Seth - ten ma uz strasne serie, cheater jeden. hram s ryum na mediume ale uz som skusal aspon 50x no nakoniec uz nasledoval ragequit
mate nanho nejake tipy?
Chcel by som vediet ako sa hra street fighter 4 pre dvoch hracov (player vs player) jeden na klavesnici a jeden na joisticku.
Dal som joistick usb do pocitaca zapol som hru street fighter 4 pise mi tam ze mam stlacit start ale ja nemam na joisticku start.chcel som zmenit nastavenie ale neviem lebo tam pise ko*ot, PORADTE MI PROSIM PROSIM
Dal som joistick usb do pocitaca zapol som hru street fighter 4 pise mi tam ze mam stlacit start ale ja nemam na joisticku start.chcel som zmenit nastavenie ale neviem lebo tam pise ko*ot, PORADTE MI PROSIM PROSIM
-
Royalflush
Guru wannabe
Zdravím,
Čo treba stlačiť, ak mám nakreslené 2 šípky - prvá smeruje na ľavo a je biela a druhá na pravo a je čierna, resp. čo znamenajú tie farby tých šípok.
Vopred ďakujem, odvďačím sa karmou
(Guileho sonic boom napríklad, <- -> + Punch)
Čo treba stlačiť, ak mám nakreslené 2 šípky - prvá smeruje na ľavo a je biela a druhá na pravo a je čierna, resp. čo znamenajú tie farby tých šípok.
Vopred ďakujem, odvďačím sa karmou
(Guileho sonic boom napríklad, <- -> + Punch)
-
lekoklatik
VIP
V živote som to nehral, ale v takýchto bojovkách to zvykne byť tak, že tá čierna sa rozsvieti keď správne použiješ prvé, alebo predchádzajúce tlačidlo. V tvojom prípade teda šípka v ľavo.
Skúšal si youtube?
Urob screen nejaký, možno vyčítam/e viac. Prípadne je tu teda moźno niekto skúsenejší než ja (niekto kto to hral).
Skúšal si youtube?
Urob screen nejaký, možno vyčítam/e viac. Prípadne je tu teda moźno niekto skúsenejší než ja (niekto kto to hral).